- 29 Ağustos 2016
- 278
- 76
- 98
- Konu Sahibi fascinatingjasminne
-
sanırım evet,hareketlerime,davranışlarıma dikkat etmeye çalışıyorum,insan ilişkilerinde çok başarısız olduğumu düşünüyorumher konuda böyle takıntılı mısınız?
herkesi bu kadar takarsan başarısız olursun tabi.sanırım evet,hareketlerime,davranışlarıma dikkat etmeye çalışıyorum,insan ilişkilerinde çok başarısız olduğumu düşünüyorum
bukadar takıldığın için başarırsızsın gerçekten çok ince düşünüyorsunsanırım evet,hareketlerime,davranışlarıma dikkat etmeye çalışıyorum,insan ilişkilerinde çok başarısız olduğumu düşünüyorum
evet içimde tuttum:)Ya guzelim bosversene engel mengel. biri beni sebep yokken engelleyip yine eklese yanlislikla olmustur der gecerim. Senden baska kimse de bu mevzuya kafa takmamistir merak etme.
Kiz bide 1 yil icinde mi tuttun bunu?
evet içimde tutttum:)Ya guzelim bosversene engel mengel. biri beni sebep yokken engelleyip yine eklese yanlislikla olmustur der gecerim. Senden baska kimse de bu mevzuya kafa takmamistir merak etme.
Kiz bide 1 yil icinde mi tuttun bunu?
o abla değil,kardeşi küçümsedi,kardeşine sinir olduğumdan onu engellemiştim,kardeşi bende ekli değil,erkek çünkü.Onun da beni üzen birkaç davranışı vardı,bir an düşününce sinirlendim ve böyle olduKöpekler gibi pişmanım yazmışsın.
Alti ustu komsu kizi nesini dert edindin kendine anlamadim?
Bir de seni kucumsediginden bahsetmissin e daha ne pismanligi ?
evet haklısınız,kendimi değiştirmem lazımAmaniiiiin 7 yil onceki terlik lafini da icinde tutmussun etme annem etme gulum. Sen ozguven kazansan bile bu huy kalirsa kimse senle arkadas olmak istemez bak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?