• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

NasıL Davranmam Gerektiğini Bilmiyorum..YardımCı olursanız Sevinirim

canım ya kadınlarda dansözler gıbı valla ...bırak erkeklerı bız bıle bakıp kalıyoruz...
hem cok guzel oynayan erkeklerde oluyor...bızde onlara bakıyoruz...
aynı tavrı esınde sana yapabılırdı erkeklere baktın dıye...
bence bu kadarda sorun etme bır kıskanclık olmuş ama...
tavrını koy buyutup kırıcıda olmadan...
ve uzatmada ...mutluluklar canım.....

Yok gurbam sapık falan değilsin bazen hakıkaten öylelerini görüyosun kı ayıramıyosun gözlerini.bende eşimle flört dönemınde bende kıskanırdım bakışını kızlara falan.ona da belırttım hatta surat falan yapmıştım ama artık geçti doğrusu çok büyütmeyın bu konudan dolayı çok aranız açılmasın ama hoşlanmadığınız belırtın..ama kafaanı takma güzelim daha yenı evlıymışsiniz hayatım.mutluluklar canıma.s.

Son düzenleme:
Ay vallahi bazen hemcinslerimi anlamıyorum doğrusu..
Yahu bende bakıyorum..Eşimede gösteriyorum hatta ne güzel hatun diye..
Madem kıskandın kocanı, ne belli ediyorsun ki?
Bu tamamen kendinize güvensizliğinizden kaynaklanır.
Yada şöyle söyleyeyim, böyle ufak tefek şeyler yüzünden sorun çıkaran bir tip olmaya devam ederseniz kendinizi eşinizin karşısında bitirir ve evliliğinizi çıkmaza sürüklersiniz.

içki bardaktaki gibi durmuyor malesef
içince ne yaptığını bilememiş besbellii
erkek milleti değil mi en iyisinin bile tek derdi
bilmem nereleri okadar kızgınım kii:kızgın:

Hiç masumca bir durum değil.Çevredekiler ,hatta pistte salınan kızlar eşinizin onlara baktığını fark ettiyse?Bir kadın için içine düştüğü durum hiç hoş değil.Evli barklı bir adam içinde kötülük olmadan baksa bile eşini içine düşürdüğü durumu düşünmeli.Gül gibi karısı dururken etrafa bakması saçma.:1closedeyes:

Feyzaacım, bak güzel kardeşim, daha yeni evlisiniz. Sıkma adamı bu kadar, azcık relaks ol be güzelim. Bak Kermit nasıl olduysa kırk yılın başı güzel bir laf etmiş, sen niye oturdun kaldın masada, sende çıkıp oynasaydınyakaydirigubbakcemile

Şimdiden adamı bu kadar çok sıkarsan, illallah getirirsin adama, söylemiş olayım. Çok sıkma ama gözün üzerinde olsun. :teselli:

Son bir ek yapayım, abartma bir daha bu kadar :mymeka:
kuzu 40 yilin başı sensin ağzını topla daha yeni 24 dedik bismillah :mymeka:-tatlicadiarzu-

ayy öyle bi firsatim olsa oturturum herifi sandalyeye çıkar masada göbek atarım vallahi :asigim:
bakıyosa bana baksın süzüyosa beni süzsün, açtirmam ben göz :jeyyar:

ayol ben bile bakıyorum pistte oynayanlara adamlar nası bakmasın delikafadulden
ayrıca baktın herif kalktı oynuyor ne oturuyosun be güzelim :mymeka:
kalk geç karşısına kıvır kıvırabildigin kadar shakira halt etsin hihoyyyt
kocan ayol o senin
o pistteyken sen niye oturuyosun a deli sengözlerimebaksanab

İşte cevap bu.ne oturuyorsun orada kalk,kıvırda kıvır.ohh.adamı yanlız bırakma bir dahakine hatta zillerinide tak eteklerini kaldıra kaldıra dönesin diğer gacıların yanında

Her zaman ki gibi, bana göre abartılmış bir konu..Rahatsızlık duymanız normal evet ama bu kadar da kapris yapacak üstüne aldatma kefesine koyulacak bir durum asla değil..
Bu benim fikrim tabii..

Kocanız şu konuda haklı kusurabakmayın, herşey aldatma değildir...TV de güzel bayanlar çıkmıyor mu? Ya da TV de yakışıklı beyler? Bilmem anlatabildim mi?

Bu arada siz neden oynamadınız? Eşinizi yalnız bıraktınız madem bu kadar rahatsız oldunuz?

kuzu 40 yilin başı sensin ağzını topla daha yeni 24 dedik bismillah :mymeka:-tatlicadiarzu-

ayy öyle bi firsatim olsa oturturum herifi sandalyeye çıkar masada göbek atarım vallahi :asigim:
bakıyosa bana baksın süzüyosa beni süzsün, açtirmam ben göz :jeyyar:

İşte buda ..helal sana gurbaa kraliçem

Ya bende oynadım yeterince ama sonra onu öle görünce iştahım kaçtı oturup kaldım yerimde:S

ortam olarak girdiğiniz ve uygun bulduğunuz bi ortamsa neden eşinizin bakması garip olsunki..

sizde dans ederken pistte _ediyosanız eğer_ başka kadında eşi için sizin üzerinizden böyle düşünebilir...

Son düzenleyen: Moderatör:
bakar yavrum, bakar annem, bakar kuzum :teselli:
bakmıyosa sorun var demektir
hele ki sarhoş kafayla mirmirmirmir
biz bile bakmıyo muyuz ayol mini etek giyen hatun gördüğümüzde :delphin:
valla ben bakıyorum sapık mıyım neyim -tatlicadiarzu-

okadar,doğru yazmışsınki.katılıyorum..... ben de bakıyorum. bir sanat eserine bakmaz mısın.bir tabloya.çok güzel bir manzaraya. güzel olan herşeye bakarım... kadına da erkeğede...... insan bakmadan duramıyor ki..

ben olsam bende kızardım feyza bende bi tuhafım ya insanın içi bi tuhaf olur.
ama napcan irkek milleti işte.
içirme sende bi daha.

he bide konuş rahatsız olduğunu al karşına. yapmasın bidaha bu şekilde yıpratmayın birbirinizi

Ay vallahi bazen hemcinslerimi anlamıyorum doğrusu..
Yahu bende bakıyorum..Eşimede gösteriyorum hatta ne güzel hatun diye..
Madem kıskandın kocanı, ne belli ediyorsun ki?
Bu tamamen kendinize güvensizliğinizden kaynaklanır.
Yada şöyle söyleyeyim, böyle ufak tefek şeyler yüzünden sorun çıkaran bir tip olmaya devam ederseniz kendinizi eşinizin karşısında bitirir ve evliliğinizi çıkmaza sürüklersiniz.

+1000 diyorum ve
hatta hiç aklında olmayan aldatma işine kendiniz itersiniz eşinizi.

Arkadaşım siz pistte oynarken,başka bir adamın size doğru baktığını görse eşiniz,
neyapar?çok normal orası pist herkes gibi oda bakıyor demez herhal,
kıskanır tabiikii,
ee o kıskanırsa,sende kıskanıyorsun ve onun piste doğru bakması normal olabilir,
ama siz de eşisiniz tanıyorsunuzdur az çok kocanızı,
piste bakarken gözleri ne taraflara doğru kayıyor bunu görmüşsünüzdürki,
rahatsız olmuşsunuzdur...
size bakılmasını istemiyorsa oda bakmasın,
valla ben kendi adıma konuşayım,
eşim kesinlikle vee kesinlikleee ba-ka-mazzzz
nokta:delphin:

+1000 diyorum ve
hatta hiç aklında olmayan aldatma işine kendiniz itersiniz eşinizi.

arkadaş eşine sen bununlasın o kızla beni aldattın demeişkii aklına soksun olmayını,
bakışlarından rahatsız olduğunu dile getirmiş,
ayrıca kimine göre normal olan şeyler,
kimine göre anormal olabilir değilmii:delphin:
bakış vardır,bakış vardır...
demekkki rahatsız olucak şekilde bakmış eşi,
oda rahatsız olmuş:delphin:

daha çok yeni evlisiniz,elbette kıskanmalar olacaktır,
ama eşinizin bu davranışlarından hoşnut olmaığınızı bilmesi iyi olmuş bence...
ama biraz da olsa evlilik konusunda tecrübeli bir kişi olarak,
fazla üstüne düşmeyin derim...siz ne kadar kafanıza takarsanız
bi o kadar üzülürsünüz...
düğünlerde oynayanlara herkes bakar,
ona bakma,şuna bakma diye sürekli söylerseniz,adamın aklında olmayan birşeyi
aklına getirirsiniz..biraz rahat olun ve
eşinize hep güvendiğinizi hissettirin...
sevgiler...

arkadaş eşine sen bununlasın o kızla beni aldattın demeişkii aklına soksun olmayını,
bakışlarından rahatsız olduğunu dile getirmiş,
ayrıca kimine göre normal olan şeyler,
kimine göre anormal olabilir değilmii:delphin:
bakış vardır,bakış vardır...
demekkki rahatsız olucak şekilde bakmış eşi,
oda rahatsız olmuş:delphin:

Tamamda adam zaten sarhoş değilmi, bakış denen bişey kalmamıştır ki onda.
Kendiside diyor içki yüzünden yüz ifadesi değişti diye.
Aynı zamanda içkiyi fazla kaçıran insanlar bir nesneye bile çok beğenmiş gibi dakikalarca bakıp gülerler. (halamın oğlu 1 birada kafayı bulur ve bütün gece normal bir konu görüşürlürken bile birine odaklanıp pis pis bakar ve güler )
Bence bakışlarının farkında bile değildir eşi. İçkili çünkü.
2,5 aylık evli biri olarak eşine güvenmediğinin ilk sinyalini vermiş benceeee
Düğündeler ve oynayanlara herkes bakar bende bakarım, sende bakarsın onlarda bakarlar hesabıııı

Bence siz biraz da benim eşim normalde içmeyen oynamayan biriydi ama şimdi hem içti hemde oynayınca ve pistte de kızlar olunca bu üçünü birleştirdiniz gibi geldi bana ve ortaya böyle bir durum çıktı.
tüm arkadaşların dediğine bende katılıyorum pistte oynayan herkese bakılır
yaaaa birde şöyle bir durum var milletin kocası dansözle birlikte masaya çıkar birlikte göbek atar böyle bişey olsa durum biraz daha anlaşılabilir olacak ama bu durum öyle bir durum değil bence
mesaj olayına gelince bence hiçbirşey olmamış gibi davranın daha fazla olay hakkında konuşup büyütmetin
Tepkinizi vermişsiniz o da bundan sonra daha dikkatli davranır

Back
X