• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

NasıL Davranmam Gerektiğini Bilmiyorum..YardımCı olursanız Sevinirim

Ya bende oynadım yeterince ama sonra onu öle görünce iştahım kaçtı oturup kaldım yerimde:S

2.5 aylıkken böle yapan 5 senelik olunca neder..hemen boşa bence...eee buda olmayacağına göre daha temkinli,sıkmadan kontrol edecek bir yaklaşım sergileyeceksin.ama sakın sıkma..kontrollü olmalısın

Biraz önce aradı napıosun diye içimden hiç birşy gelmedigi için soguk soguk konuştum.
konuyu actık konuştuk biraz.
seni cok seviyorum hayatım aklına bişey gelmesin lütfen benim bakışım masumcana bi bakıştı aklımda olup olmaık şey gecmedi dedi.güveniyorum ben eşime böle hata yapmıcagını biliorum ama ne gerek vardı dedim kırıldım üzüldüm dedim.kaç yıldır birlikteyiz benden böle davranış gördümmü dedi.bi daha bişey yaparken lütfen kendini benim yerime koy dedim.tamam dedi bi dahakine senin yanına otururum ve hep sana bakarım etrafa bakmam dedi.ben tabi ozaman aglamaya başladım telefonda:( üzülmene dayanamıyorum akşam konuşuruz dedi.bende hayır bu konu kapansın iice tadımız kaçmasın dedim kapattım konuyu.

en büyük korkum eşimi kaybettmek buna dayanamam sanırımcok seviyorum cünkü bu korku hep içimde var napabilirim elimde degil...

herkeze cok ama cok teşekkür ederim saolun

Biraz önce aradı napıosun diye içimden hiç birşy gelmedigi için soguk soguk konuştum.
seni cok seviyorum hayatım aklına bişey gelmesin lütfen benim bakışım masumcana bi bakıştı aklımda olup olmaık şey gecmedi dedi.güveniyorum ben eşime böle hata yapmıcagını biliorum ama ne gerek vardı dedim kırıldım üzüldüm dedim.kaç yıldır birlikteyiz benden böle davranış gördümmü dedi.bi daha bişey yaparken lütfen kendini benim yerime koy dedim.tamam dedi bi dahakine senin yanına otururum ve hep sana bakarım etrafa bakmam dedi.ben tabi ozaman aglamaya başladım telefonda:( üzülmene dayanamıyorum akşam konuşuruz dedi.bende hayır bu konu kapansın iice tadımız kaçmasın dedim kapattım konuyu.

en büyük korkum eşimi kaybettmek buna dayanamam sanırımcok seviyorum cünkü bu korku hep içimde var napabilirim elimde degil...

ay benimde gözlerim doldu şimdi Rabbim bozmasın aranızı bir daha böyleşeyler yüzünden kırılmasın kalpleriniz barışmanıza sevindim doğrusua.s.:asigim:

ahh yazık yavrum kıyamam kıız üzülme :teselli:
ama sen sen ol böyle alenen hissettirme kıskandıgını
bi süre sonra popoları kalkar, kendi elinle bi canavara dönüştürürsün onu geri dönüşü de olmaz hayatım...
bi ömür boyu saglık mutluluk ve huzur versin Rabbim ikinize de...

ÇOK SEVİNDİM allah kimsenin yuvasını bozmasın.hele bu nedenden hiç yıkmasın.

Eşine güveniyorsan sorun yok demektir,keşke sende o an eşinin ellerinden tutup beraber oynasaydın,bende nişanlıyım böyle ortamlara girince genelde yalnız bırakmam,ama fazla da sıkmam,sıkmaya gelmiyorlar çünkü,kız arkadaşlarıyla bile şakalaşmasına karşı çıkmıyorum valla o da sağolsun karşılığını veriyor...Allah hiç kimsenin ağzının tadını bozmasın...

Dün benim ona baktıgımı görünce noldu dedi yok bişey dedim yanıma geldi şağur şupur öptü etraf bize bakıo:) yani ilgisizligi olmadı allah için sarıldı elimden tuttu piste oynadık beraber ya belkide ilk defa onu sarhoş gördügüm için şok oldu o hareketlerine ama şuan iyi allaha şükür allah kimseye vermesin yanlız insanın başına gelmeyince anlamıorum o an okdr tuhaf oluyorki insan anlamam.

Bu arada bazı kelimeleri yanlış yazmışım anlamışınızdır.sabahtan beri iş yapmadım şimdi içim rahatladı işe döndüm:))) arada buraya bakıorum işleri yetiştircem diye yanlış kelimeler yazıorum kusura bakmayın

her kim olursa olsun pisttekilere bakar güzeline çirkinine demi :delphin:kesinlikle kıskandığını belli etme..Rabbim ayırmasın huzur ve mutluluk versin..

hah sevındık arkadaşım.boşver çok da uzatma tatlım.daha yenı evlısınız güzel günler yaşayın böle olması yerine...sen ona söylemişsin bidakınde daha dikkatlı olur...
Allah mutluluğunuzu ,huzurunuzu bozmasın canım....

merhaba canım malesef erkekler hep ilk tanıştığımız sevdiğimiz günkü gibi kalmıyorlar..
Evlilik oldumu kadın da erkek de biraz değişiyor. Ve malesef içimiz içimizi yesede erkeklere açık olmamak yapmamız gereken en doğru şey. hep biraz rol yapmak gerekli diye düşünüyorum. eğer mutlu bir evlilik istiyorsak tabii..
sana da tavsiyem canım benim hiç umursama.. ben aldatılan ve bunun için elinde kanıt olan ama evliliğine devam etmek zorunda kalan insanlar tanıyorum..
malesef bu böyle.. hep olumlu tarafından bakmalı ve onun sana ait olduğunu hiç unutma canım..
mutluluklar diliyorum

Bence çok abartmışsın.
Pistte oynayanlar varken insanların başka tarafa bakması acaip olmaz mı?
İlla ki kızlara bakıyor veya başka türlü bakıyor diye yorumlamamak gerekir bence.
Birbirinizi seviyor ve güveniyorsanız böyle basit konularla yıpratmayın ilişkinizi.:hulya:

Ben de şüpheci sayılırım ama siz biraz abartmışsınız galiba..
Pistte oynuyorlar o da bakıyor,yani tv'de mi izlemiyor bu adam mesela..?
Beğenmiştir bakmıştır,kafası iyidir bakmıştır,aldatmak meselesine neden geldiniz anlayamadım.
birisiyle flört mü etti,şahit mi oldunuz..?

Bir düğünde herkes pistte oynayanlara bakar
Biz kadınlarda bakıyoruz herkes bakıyor
Eğer bakışında bi farklılık varsa onu bilemem ama sırf baktı diye sorun etme bence

Back
X