- Konu Sahibi raspberryy
Artık dayanamayarak yazmaya karar verdim.
Daha önceden başka bir isim kullanıyordum kk da bu hesabımla sadece takip ettim paylaşımlarınızı ama artık yazmak istiyorum.
Bu sefer ben konuşmak istiyorum!!!
yıllardır süren bir ilişkim var fakat son 1senedir artık eskisi gibi değil hiç bir şey.
3gün iyiysek 1gün kötüyüz.
Bunu belirterek tahamüllümün azaltığını anlamanızı istedim.
biliyorsunuz bu hafta sonu açıköğretim sınavı vardı.Bu yıl bizim son hakkımızdı ! Gecen dönem tek dersten çok büyük şansızlıkla kalmıştı kendisi olsun dedim destek oldum hep.
İşsizlikle boğuşuyordu universite mezunu olduğu halde açıköğretim bitmek bilmiyordu şansızlıklar peşimizi bırakmadı.
Yeni sistem oldu bu sene açıköğretimde
tek ders oldumu bize 2 ders birden. . (diyorum ya şans hiç uğramıyor bize.)
dün sabah birine girdi. akşam üzeri de ufak bir tartışma yaşadık.
zaten ne zaman birilerine ilişkimizin güzel olduğunu anlatsam mutlaka tartışıyoruz.Nazar mı değdiriyorum kendimize bilemiyorum
minik bir problemdi ama neyseki.
sınava girdi allahım sen bizi kurtar şu işten askerlik de bitsin bu sene artık evlenebilelim diye dua ettim sürekli.
çünkü yıllardır beraberiz ve bu yönde ciddi bir ilerlememiz var ama ne yazıkkı askerlik iş gibi bu aksilikler bizi bekletiyor.
Bugün öğlen olduğunu söyledi sınavının tüm iyi dileklerimle gönderdim onu.
biraz tuhaf konuştu benimle çok erken gittiğini söyledi.
gerildim tedirgin oldum biraz sert konuştum ama moralini bozmayaya çalıştım sınava girecek diye.
kızdığımı ve çıkınca arayacağımı söyledim.
aradan yarım saat geçti , telefonum çaldı ARAYAN O!
Çok şaşırdım.açtım,bağırıp çağırdı ne diyorsun sen diye bıktım sizden dedi herkes üstüme geliyor yeter dedi
Dedim ne oluyor???
inanabiliyor musunuz? 2.sınavı da dünmüş ve bugün sanmış.
Şimdi ne olacak ? biz ne yapacağız çok çok kötüyüm arkadaşlar.
Ne olur bana bir akıl verin ne olurrr!!!
4saat kadar sonra aradım açmadı
.Daha da aramadım arama beni dedim çünkü kırıldım bağırmasına.
söyleyin ne olur..
Biz ne olacağız?Şimdi ne olacak bizim halimiz?
Uzun oldu sanırım ama ne olur okuyun imla hatalarım içinse kusura bakmayın.Fikirlerinize ihtiyacım var :'(
Daha önceden başka bir isim kullanıyordum kk da bu hesabımla sadece takip ettim paylaşımlarınızı ama artık yazmak istiyorum.
Bu sefer ben konuşmak istiyorum!!!
yıllardır süren bir ilişkim var fakat son 1senedir artık eskisi gibi değil hiç bir şey.
3gün iyiysek 1gün kötüyüz.
Bunu belirterek tahamüllümün azaltığını anlamanızı istedim.
biliyorsunuz bu hafta sonu açıköğretim sınavı vardı.Bu yıl bizim son hakkımızdı ! Gecen dönem tek dersten çok büyük şansızlıkla kalmıştı kendisi olsun dedim destek oldum hep.
İşsizlikle boğuşuyordu universite mezunu olduğu halde açıköğretim bitmek bilmiyordu şansızlıklar peşimizi bırakmadı.
Yeni sistem oldu bu sene açıköğretimde
tek ders oldumu bize 2 ders birden. . (diyorum ya şans hiç uğramıyor bize.)
dün sabah birine girdi. akşam üzeri de ufak bir tartışma yaşadık.
zaten ne zaman birilerine ilişkimizin güzel olduğunu anlatsam mutlaka tartışıyoruz.Nazar mı değdiriyorum kendimize bilemiyorum

minik bir problemdi ama neyseki.
sınava girdi allahım sen bizi kurtar şu işten askerlik de bitsin bu sene artık evlenebilelim diye dua ettim sürekli.
çünkü yıllardır beraberiz ve bu yönde ciddi bir ilerlememiz var ama ne yazıkkı askerlik iş gibi bu aksilikler bizi bekletiyor.
Bugün öğlen olduğunu söyledi sınavının tüm iyi dileklerimle gönderdim onu.
biraz tuhaf konuştu benimle çok erken gittiğini söyledi.
gerildim tedirgin oldum biraz sert konuştum ama moralini bozmayaya çalıştım sınava girecek diye.
kızdığımı ve çıkınca arayacağımı söyledim.
aradan yarım saat geçti , telefonum çaldı ARAYAN O!
Çok şaşırdım.açtım,bağırıp çağırdı ne diyorsun sen diye bıktım sizden dedi herkes üstüme geliyor yeter dedi
Dedim ne oluyor???
inanabiliyor musunuz? 2.sınavı da dünmüş ve bugün sanmış.
Şimdi ne olacak ? biz ne yapacağız çok çok kötüyüm arkadaşlar.
Ne olur bana bir akıl verin ne olurrr!!!
4saat kadar sonra aradım açmadı
.Daha da aramadım arama beni dedim çünkü kırıldım bağırmasına.
söyleyin ne olur..
Biz ne olacağız?Şimdi ne olacak bizim halimiz?
Uzun oldu sanırım ama ne olur okuyun imla hatalarım içinse kusura bakmayın.Fikirlerinize ihtiyacım var :'(