Nasıl davranmam gerektiğini şaşırdım artık.Bir akıl verin ne olur!!!

raspberryy

Üye
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2012
41
0
16
İstanbul
Artık dayanamayarak yazmaya karar verdim.
Daha önceden başka bir isim kullanıyordum kk da bu hesabımla sadece takip ettim paylaşımlarınızı ama artık yazmak istiyorum.
Bu sefer ben konuşmak istiyorum!!!
yıllardır süren bir ilişkim var fakat son 1senedir artık eskisi gibi değil hiç bir şey.
3gün iyiysek 1gün kötüyüz.
Bunu belirterek tahamüllümün azaltığını anlamanızı istedim.
biliyorsunuz bu hafta sonu açıköğretim sınavı vardı.Bu yıl bizim son hakkımızdı ! Gecen dönem tek dersten çok büyük şansızlıkla kalmıştı kendisi olsun dedim destek oldum hep.
İşsizlikle boğuşuyordu universite mezunu olduğu halde açıköğretim bitmek bilmiyordu şansızlıklar peşimizi bırakmadı.
Yeni sistem oldu bu sene açıköğretimde
tek ders oldumu bize 2 ders birden. . (diyorum ya şans hiç uğramıyor bize.)
dün sabah birine girdi. akşam üzeri de ufak bir tartışma yaşadık.
zaten ne zaman birilerine ilişkimizin güzel olduğunu anlatsam mutlaka tartışıyoruz.Nazar mı değdiriyorum kendimize bilemiyorum:(
minik bir problemdi ama neyseki.
sınava girdi allahım sen bizi kurtar şu işten askerlik de bitsin bu sene artık evlenebilelim diye dua ettim sürekli.
çünkü yıllardır beraberiz ve bu yönde ciddi bir ilerlememiz var ama ne yazıkkı askerlik iş gibi bu aksilikler bizi bekletiyor.
Bugün öğlen olduğunu söyledi sınavının tüm iyi dileklerimle gönderdim onu.
biraz tuhaf konuştu benimle çok erken gittiğini söyledi.
gerildim tedirgin oldum biraz sert konuştum ama moralini bozmayaya çalıştım sınava girecek diye.
kızdığımı ve çıkınca arayacağımı söyledim.
aradan yarım saat geçti , telefonum çaldı ARAYAN O!
Çok şaşırdım.açtım,bağırıp çağırdı ne diyorsun sen diye bıktım sizden dedi herkes üstüme geliyor yeter dedi
Dedim ne oluyor???
inanabiliyor musunuz? 2.sınavı da dünmüş ve bugün sanmış.
Şimdi ne olacak ? biz ne yapacağız çok çok kötüyüm arkadaşlar.
Ne olur bana bir akıl verin ne olurrr!!!

4saat kadar sonra aradım açmadı
.Daha da aramadım arama beni dedim çünkü kırıldım bağırmasına.
söyleyin ne olur..
Biz ne olacağız?Şimdi ne olacak bizim halimiz?

Uzun oldu sanırım ama ne olur okuyun imla hatalarım içinse kusura bakmayın.Fikirlerinize ihtiyacım var :'(

şöyle tripli erkeklere sinir oluyorum yaaa
nap biliyomusun canım ne ara ne sor öyle merak etsinki seni sesine hasret kalsın bu erkekler bundan anlıyor

Birden bizi anlatıyorsun sandım bu şanssızlık konusunda.
biz de malesef çok çok şanssızız. Ama hayata olumlu bakmaya çalışarak bunun üstesinden geldik.
ve de ne zaman birine iyi anlaşıyoruz desem ardından tartışır küseriz. bence hiç anlatmamak lazım nazar değiyor..

sınav meselesine gelince,
erkek arkadaşın da üzülmüş sınavı kaçırdığına bence çok üstüne gitme. isteyerek bırakmıyor ya bu dersleri.
zaten bu vize, bu olmadı final var, o da olmazsa bütünleme var.
geçer dersini inşallah.

şöyle tripli erkeklere sinir oluyorum yaaa
nap biliyomusun canım ne ara ne sor öyle merak etsinki seni sesine hasret kalsın bu erkekler bundan anlıyor

Çok nazlı.Ben de öyleyimdir ama :/ tripler felaket.Bazen ben de sinir oluyorum ama çok seviyorum onu canımdan çoook!
Dayanamıyorum üzülmesine.
Ben ağlaya ağlaya bir hal olsam da. Biliyorum çok verici oldukça kıymeti bilinmiyor ama dayanmam gerek çok haklısın.
Ondan anlıyorlar bir tek o nedenle buraya yazayım dedim yoksa çok kötü olacak :(

Birden bizi anlatıyorsun sandım bu şanssızlık konusunda.
biz de malesef çok çok şanssızız. Ama hayata olumlu bakmaya çalışarak bunun üstesinden geldik.
ve de ne zaman birine iyi anlaşıyoruz desem ardından tartışır küseriz. bence hiç anlatmamak lazım nazar değiyor..

sınav meselesine gelince,
erkek arkadaşın da üzülmüş sınavı kaçırdığına bence çok üstüne gitme. isteyerek bırakmıyor ya bu dersleri.
zaten bu vize, bu olmadı final var, o da olmazsa bütünleme var.
geçer dersini inşallah.

Birazıcık yüzümüzü güldürse hayat bu kadar ümitsiz olmayacağım ama artık tüm hevesimi kaçırıyor hiç bir şeyimiz olmayacakmış gibi . .
Baksanıza
0 alacak finalden çok iyi alması lazım yapabileceğini sanmıyorum.Sorumsuz da değildir ama sanki basireti bağlanmak denir ya hep öyle oluyor ne zaman bir iş olsa bir şey olsa eli kolu gözü bağlanıyor sanki. Bütünleme kalkmış sanırım bu yeni sistemde.

Çok nazlı.Ben de öyleyimdir ama :/ tripler felaket.Bazen ben de sinir oluyorum ama çok seviyorum onu canımdan çoook!
Dayanamıyorum üzülmesine.
Ben ağlaya ağlaya bir hal olsam da. Biliyorum çok verici oldukça kıymeti bilinmiyor ama dayanmam gerek çok haklısın.
Ondan anlıyorlar bir tek o nedenle buraya yazayım dedim yoksa çok kötü olacak :(

canım aşkından ölsende çok üstüne düşme vallaha bak tecrübelerimle konuşuyorum

canım aşkından ölsende çok üstüne düşme vallaha bak tecrübelerimle konuşuyorum

Adama arama beni dedim gittim 4 saat sonra çok kötü olmuştur diyip aradım dedim ya :(
Daha aramayacağım ama.Çok haklısın ve ben de bildiğim halde iflah olmuyorum.
Bakalım ne olacak.Yıllardır beraberiz hiç bir kötü hareketini görmedim bana böylesi bağırmasına çok kırıldım boğazım düğüm düğüm oldu.
Pişman olmalı ayıp etti her ne kadar üzgün olursa olsun.Kafam karman çorman.
Bekliyorum...

merhaba canım. ilk olarak sana sunu deyim sakın ha sakın üstüne gitme yoksa her şey çok kötü olur erkekler bizim gibi değil işte en ufak birşey de sevdiklerinden alıyorlar onlara patlıyorlar . erkek arkadaşının canı çok sıkkın bir yandan askerlik düşüncesi bir yandan acık ögretim sınavlar valla ben bile okurken üzüldüm halinize sevgilinin haline. senin şu an en iyi yapacağın şey üstüne gitmemek teselli bile etme bırak o seni arıyacaktır tecrübeyle sahip canım inşallah bu kötü günlerinizi en kısa zamanda atlatırsınız

raspberry hemen umutsuzluğa kapılma. elbette olur zamanı gelince. bak ben evlendiğimde eşim çalışmıyordu, bir süre de çalışamadı bazı nedenlerden dolayı. üniversiteyi de yarım bırakmış, askere de gitmedi hala :) ama hiç beklemediğimiz bir anda kendimizi evlenmiş bulduk. sizin de yoluna girer her şey... sıkma canını. sevgilin sana kızgınlığından değil, kendi hatasının hıncını kimden çıkaracağını bilmediği için sana bağırmış. ben de eşime hep böyle yapıyorum. Aslında öfkelendiğim kişiye vs. gösteremiyorsam bunu sinirimi eşimden çıkarıyorum. O yüzden bence o da pişman olmuştur. sen bi ara sor onu bence.

.bazen iki insan birbirine sanssiz geliyo ayrilinca insanin sansi aciliyor

Biz birbirimizin başına gelen en büyük şansız aslında.Daha önce ne o ne de ben böylesi bir şans yakalamamıştık.
Bunu bile düşündüm biliyor musun?
Acaba ayrılsam her şey düzene girer mi diye?
Biz yıllardır beraberiz hiç ayrılmadık ki ama. .
Hem onun olmadığı düzeni ben neyleyim. .

merhaba canım. ilk olarak sana sunu deyim sakın ha sakın üstüne gitme yoksa her şey çok kötü olur erkekler bizim gibi değil işte en ufak birşey de sevdiklerinden alıyorlar onlara patlıyorlar . erkek arkadaşının canı çok sıkkın bir yandan askerlik düşüncesi bir yandan acık ögretim sınavlar valla ben bile okurken üzüldüm halinize sevgilinin haline. senin şu an en iyi yapacağın şey üstüne gitmemek teselli bile etme bırak o seni arıyacaktır tecrübeyle sahip canım inşallah bu kötü günlerinizi en kısa zamanda atlatırsınız

Susuyorum. . . Sanırım bütün erkekler böyle. . Sanki onu Tanıyor gibi yazıyorsunuz :)
çok teşekkür ederimmm! İnanın şu an okadar iyi geldi ki.

raspberry hemen umutsuzluğa kapılma. elbette olur zamanı gelince. bak ben evlendiğimde eşim çalışmıyordu, bir süre de çalışamadı bazı nedenlerden dolayı. üniversiteyi de yarım bırakmış, askere de gitmedi hala :) ama hiç beklemediğimiz bir anda kendimizi evlenmiş bulduk. sizin de yoluna girer her şey... sıkma canını. sevgilin sana kızgınlığından değil, kendi hatasının hıncını kimden çıkaracağını bilmediği için sana bağırmış. ben de eşime hep böyle yapıyorum. Aslında öfkelendiğim kişiye vs. gösteremiyorsam bunu sinirimi eşimden çıkarıyorum. O yüzden bence o da pişman olmuştur. sen bi ara sor onu bence.

ben çok umutlu bir insandım. ama artık elbette güzel şeyler gelecek dediğim zamanlara bakınca sadece kendimi kandırıyormuşum gibi geliyor umutsuzluğa kapılıyorum.
İş olmadığı sürece evlenmemiz mümkün değil.
Yaşı neredeyse 30 olacak ..Çocuk değil ki artık.
Sağolsun bana patladı dediğin gibi.
Umarım biz de o günleri görürüz.Mutluluklar dilerimm size :)

Son düzenleme:
Haklisin aranizdaki sevgi gucluyse bas edebilir insan herseyle .kotu sans sizin yaninzda suan belki ama asabilmek de sizin elinizde ...

Merhaba canım, anlattığın aslında o kadar evrensel bir sorun ki..insan ne yazık ki tedirgin ,gergin , kaygılı olduğunda en sevdiğinden çıkarıyo acısını..nazı bir tek sana geçiyo çünkü..Ailesinin ve senin ondan beklentileriniz var , ne kadar ona yansıtmasanız da o farkındadır eminim , bu beklentileri karşılayamamak nasıl bir duygu siz düşünün..sen dilini değil , ben dilini kullanmaya çalış böyle durumlarda..seni kırmıştır eminim , ama sen bana böyle yaptın deme , dersen o da savunmaya gecicektir ve kavga büyür..sakinleşince ona ne hissettiğini söyle..bana bağırman kendimi önemsiz hissettirdi gibi , ya da kullandığın şu kelime canımı yaktı gibi..onu anladığını belirt..benim erkek arkadaşım final döneminde ortalığı birbirine katar..ki sizin ki meslek sahibi olma gibi hayatınızı yönlendiricek bir süreç..zor ama sabret..eminim meyvelerini toplıcaksın..
ben bayan sabır taşı olarak bunları kolay yapabiliyorum ama siz de denerseniz başarabilirsiniz..

Merhaba canım, anlattığın aslında o kadar evrensel bir sorun ki..insan ne yazık ki tedirgin ,gergin , kaygılı olduğunda en sevdiğinden çıkarıyo acısını..nazı bir tek sana geçiyo çünkü..Ailesinin ve senin ondan beklentileriniz var , ne kadar ona yansıtmasanız da o farkındadır eminim , bu beklentileri karşılayamamak nasıl bir duygu siz düşünün..sen dilini değil , ben dilini kullanmaya çalış böyle durumlarda..seni kırmıştır eminim , ama sen bana böyle yaptın deme , dersen o da savunmaya gecicektir ve kavga büyür..sakinleşince ona ne hissettiğini söyle..bana bağırman kendimi önemsiz hissettirdi gibi , ya da kullandığın şu kelime canımı yaktı gibi..onu anladığını belirt..benim erkek arkadaşım final döneminde ortalığı birbirine katar..ki sizin ki meslek sahibi olma gibi hayatınızı yönlendiricek bir süreç..zor ama sabret..eminim meyvelerini toplıcaksın..
ben bayan sabır taşı olarak bunları kolay yapabiliyorum ama siz de denerseniz başarabilirsiniz..

Merhabaaa :)
Beklentilerimiz var evet onun da kendinden bekledikleri var yapmak istiyorum diyor ama hiçbir şey yapmıyor yapamıyor.
Bir sene daha uzarsa kısa dönem yerine okul bitmediği için tek sorula uzun dönem askerlik yapmak zorunda kalacak. .
bu da bize 1.5 sene demek e adam olucak ozaman 29-30 yasında o saatten sonra nasıl işe girecek de para kazanacak.
Ben bu sıkıntıyla kaç sene çıldırmadan durabilirim ?
neredeyse ilişki olur 8- 10 senelik ozamandan sonra evlilik nasıl olur ?
bilmiyorum hiç bir şey . .
çevremizde işini ailesini kurmuş insanlar varken açıkcası imreniyorum.Ben onunla hep guru duydum ama beceriksizmiş gibi herkes soruyor ne olacak böyle diye artık utanıyorum da. .
Bu arada bir şey demeyeceğim ne beni kırdın ne üzdün demeyeceğim.Çünkü dersem açıklama yapacak tartışacağız.
Her ne kadar anladım desem de anlayamıyorum sanırım tam onu da. .

ve malesef ki artık sabrım taştı benim :(

Ama benim moralim çok bozuk:(
aradığımı da gördü yine de bir şey demedi. bir süre demesin diyorum.
özlesin farketsin diyorum ama nasıl dayanacağım onu bilmiyorum.
Her şeyden öte hayallerim yarım kalacak bunca yıl yok olacak gibi geliyor..
son şansımızdı bu kadar nasıl rahat davranabildi de göremedi deli olacağım düşün düşün beynim yanacak !
son ümidimi alıp götürdü.
oysa ben 1ay daha vakit vermiştim ona toparlansın diye.
vakit dolduğunda da hiç bir şey yapamacağım ve böyle olsun istemiyorum.!
Belki benim için eni gerçekten kaybedeceğini görürse bir şeyler yapabilir ama bunun için de kendimi bu kadar üzmelimiyim bilmiyorum.
Ona hiç bir şey diyemedim demeyeceğim de. hala canım acıyor çünkü.
bu nedenle açtım yine başladım yazmaya.
tanıdığım hiç kimseyle paylaşmak istemiyorum. olur da olumsuz bir şey söylerlerse çok üzülürüüm.
o yüzden sizlerle paylaşıyorum ...

Back
X