- Konu Sahibi raspberryy
-
şöyle tripli erkeklere sinir oluyorum yaaa
nap biliyomusun canım ne ara ne sor öyle merak etsinki seni sesine hasret kalsın bu erkekler bundan anlıyor
Birden bizi anlatıyorsun sandım bu şanssızlık konusunda.
biz de malesef çok çok şanssızız. Ama hayata olumlu bakmaya çalışarak bunun üstesinden geldik.
ve de ne zaman birine iyi anlaşıyoruz desem ardından tartışır küseriz. bence hiç anlatmamak lazım nazar değiyor..
sınav meselesine gelince,
erkek arkadaşın da üzülmüş sınavı kaçırdığına bence çok üstüne gitme. isteyerek bırakmıyor ya bu dersleri.
zaten bu vize, bu olmadı final var, o da olmazsa bütünleme var.
geçer dersini inşallah.
Çok nazlı.Ben de öyleyimdir ama :/ tripler felaket.Bazen ben de sinir oluyorum ama çok seviyorum onu canımdan çoook!
Dayanamıyorum üzülmesine.
Ben ağlaya ağlaya bir hal olsam da. Biliyorum çok verici oldukça kıymeti bilinmiyor ama dayanmam gerek çok haklısın.
Ondan anlıyorlar bir tek o nedenle buraya yazayım dedim yoksa çok kötü olacak
canım aşkından ölsende çok üstüne düşme vallaha bak tecrübelerimle konuşuyorum
.bazen iki insan birbirine sanssiz geliyo ayrilinca insanin sansi aciliyor
merhaba canım. ilk olarak sana sunu deyim sakın ha sakın üstüne gitme yoksa her şey çok kötü olur erkekler bizim gibi değil işte en ufak birşey de sevdiklerinden alıyorlar onlara patlıyorlar . erkek arkadaşının canı çok sıkkın bir yandan askerlik düşüncesi bir yandan acık ögretim sınavlar valla ben bile okurken üzüldüm halinize sevgilinin haline. senin şu an en iyi yapacağın şey üstüne gitmemek teselli bile etme bırak o seni arıyacaktır tecrübeyle sahip canım inşallah bu kötü günlerinizi en kısa zamanda atlatırsınız
raspberry hemen umutsuzluğa kapılma. elbette olur zamanı gelince. bak ben evlendiğimde eşim çalışmıyordu, bir süre de çalışamadı bazı nedenlerden dolayı. üniversiteyi de yarım bırakmış, askere de gitmedi hala :) ama hiç beklemediğimiz bir anda kendimizi evlenmiş bulduk. sizin de yoluna girer her şey... sıkma canını. sevgilin sana kızgınlığından değil, kendi hatasının hıncını kimden çıkaracağını bilmediği için sana bağırmış. ben de eşime hep böyle yapıyorum. Aslında öfkelendiğim kişiye vs. gösteremiyorsam bunu sinirimi eşimden çıkarıyorum. O yüzden bence o da pişman olmuştur. sen bi ara sor onu bence.
Haklisin aranizdaki sevgi gucluyse bas edebilir insan herseyle .kotu sans sizin yaninzda suan belki ama asabilmek de sizin elinizde ...
Merhaba canım, anlattığın aslında o kadar evrensel bir sorun ki..insan ne yazık ki tedirgin ,gergin , kaygılı olduğunda en sevdiğinden çıkarıyo acısını..nazı bir tek sana geçiyo çünkü..Ailesinin ve senin ondan beklentileriniz var , ne kadar ona yansıtmasanız da o farkındadır eminim , bu beklentileri karşılayamamak nasıl bir duygu siz düşünün..sen dilini değil , ben dilini kullanmaya çalış böyle durumlarda..seni kırmıştır eminim , ama sen bana böyle yaptın deme , dersen o da savunmaya gecicektir ve kavga büyür..sakinleşince ona ne hissettiğini söyle..bana bağırman kendimi önemsiz hissettirdi gibi , ya da kullandığın şu kelime canımı yaktı gibi..onu anladığını belirt..benim erkek arkadaşım final döneminde ortalığı birbirine katar..ki sizin ki meslek sahibi olma gibi hayatınızı yönlendiricek bir süreç..zor ama sabret..eminim meyvelerini toplıcaksın..
ben bayan sabır taşı olarak bunları kolay yapabiliyorum ama siz de denerseniz başarabilirsiniz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?