Nasıl davransam?

demetooo

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Mart 2017
1.623
3.146
53
Bir önceki konumda birini facebooktan eklediğimi ama bana cevap vermediğini yazmıştım, yani ne reddetmiş ne kabul etmiş ama herkese açık paylaşımlarına devam ediyor.

Şimdi bu çocuk benden hoşlanmayabilir, ancak ilgimin hoşuna gittiği açık. Çünkü toplantılarda ne zaman baksam bana bakıyor oluyor, ben birşey söylesem lafıma atlıyor falan.

Bu hafta bu toplantılara katılmama gibi bir ihtimalim var, çünkü aynı zamanda okuduğum için dersler nedeniyle izin alabiliyorum. Acaba katılmasam mı biraz merak etse? Yoksa katılsam ama çok şık bir şekilde mi katılsam genelde paspal bir şekilde gidiyorum. Yoksa hiç birşey olmamış gibi paspal paspal takılmaya devam mı etsem? (Bu arada toplantılara 3 hafta daha devam edeceğiz, sonra çocuğu görme ihtimalim çok az)

neden gidip açık açık ona sormuyorsun?belki faceden tam olarak anlamıyor senin eklemenin yeterli olduğunu düşünüyor.belki o da bu kız beni ekledi ama neden bana mesafeli diyordur?

Bu hafta katıl çok güzel ol bidahakine katılma merak etsin

Öyle mi yapayım :) Benim paspal halimle bakımlı halim arasında bariz bir fark oluyor, çünkü bakımlı olacaksam topuklu + elbise + makyaj + saç baş açık giderim. Dikkat çekmek istediğim çok belli olur diye korkuyorum. Ama sanırım öyle yapacağım :)

neden gidip açık açık ona sormuyorsun?belki faceden tam olarak anlamıyor senin eklemenin yeterli olduğunu düşünüyor.belki o da bu kız beni ekledi ama neden bana mesafeli diyordur?

Görmemesine imkan yok. Toplantıya gidip de şimdi ne diyeyim facebooktan ekledim gördün mü, bilinçli olarak kabul etmediyse daha komik olur.

Arkadaşım vardı güzel hoş bir kız ortak tanıdığımız birde genç vardı ne zaman görsem konuşur hal hatır sorardım kolay gelsin iyi günler gibi dileklerimle hep karşılık verirdi ama arkadaşım ne zaman konuşmaya kalksa arkasını döner orayı terk ederdi
Birgün bana abla bu çocuk benden nefret ediyor dedi anlamıyorum birşeyler yapmış değilim
Aradan bir kaç zaman geçti arkadaşıma ilanı aşk etti ciddi düşündüğünü söyledi:KK53:

Çocuk sana cevap vermediyse takmıyor demektir. O yüzden gidip gitmemen ve nasıl giyindiğin önemli değil. Hiç düşünme bile bence.

Erkeklerdeki bu kız benimle ilgili havası bence ondaki, bana bakıyor mu hala vs. Hiç takmamam lazım ama gıcık oldum hareketlerine.

Arkadaşım vardı güzel hoş bir kız ortak tanıdığımız birde genç vardı ne zan görsenm konuşur hal hatır sorarsın kolay gelsin iyi günler gibi dileklerimle hep karşılık verirdi ama arkadaşım ne zaman konuşmaya kalksa arkasını döner orayı terk ederdi
Birgün bana abla bu çocuk benden nefret ediyor dedi anlamıyorum birşeyler yapmış değilim
Aradan bir kaç zaman geçti arkadaşıma ilanı aşk etti ciddi düşündüğünü söyledi:KK53:

Ay o kadar değil canım, aşık değiliz ikimizde, hatta hoşlandığını bile sanmıyorum. Ama ilgim hoşuna gidiyor olabilir bence.

Mesajda görüldü şeklinde bişey var mı?

Mesaj şeklinde değil de arkadaşlık teklifi gidiyor ya, kabul etmemiş öyle bekletiyor ama paylaşımlara devam ediyor. Bir kaç arkadaş yazmış görmemiş olabilir de bence gördü.

Süslenme meselesi cok dikkat çeker. Anlattığınız gibi elbise topuklu degilde daha sade fön makyaj gidebilirsiniz. Zaten bence gidin. Gitmezseniz "aa bak yüz vermedim, gelmedi" olur. Ilk toplantıya gidin sonra ortadan kaybolun. Ekşın olur :D

Öyle mi yapayım :) Benim paspal halimle bakımlı halim arasında bariz bir fark oluyor, çünkü bakımlı olacaksam topuklu + elbise + makyaj + saç baş açık giderim. Dikkat çekmek istediğim çok belli olur diye korkuyorum. Ama sanırım öyle yapacağım :)
E hep bakimli ol.hatta firsatini bulursan arada bugün arkadaşlarla görüşeceğiz de.en azından sebebi olmuş olur süsünüzün

Mesaj şeklinde değil de arkadaşlık teklifi gidiyor ya, kabul etmemiş öyle bekletiyor ama paylaşımlara devam ediyor. Bir kaç arkadaş yazmış görmemiş olabilir de bence gördü.

Hmm evet mesaj olsa belki diğer kutusuna falan düşer dicem ama arkadaşlık isteği bildirim veriyor. Acaba görüştüğü biri mi var ki? Ortak tanıdığınız kimse yok mu?

Süslenme meselesi cok dikkat çeker. Anlattığınız gibi elbise topuklu degilde daha sade fön makyaj gidebilirsiniz. Zaten bence gidin. Gitmezseniz "aa bak yüz vermedim, gelmedi" olur. Ilk toplantıya gidin sonra ortadan kaybolun. Ekşın olur :KK70:

Evet çok abartmadan gideyim, zaten bu olay yani arkadaşlık teklifini bekletmesi 1.5 hafta oldu, düzenli olarak katıldım. Yüz vermedi kayboldum olamaz. Ama arkadaşın taktiği benim de kafama yattı, bu hafta katılayım sonra yok olayım :)

Hmm evet mesaj olsa belki diğer kutusuna falan düşer dicem ama arkadaşlık isteği bildirim veriyor. Acaba görüştüğü biri mi var ki? Ortak tanıdığınız kimse yok mu?

Görüştüğü biri olabilir, aslında görüştüğünden ziyade aklında biri olabilir diye düşünüyorum. Zaten ben buna kızmadım, teklif gönderdim kabul etmedi tamam buraya kadar. Bir erkeğe bin kız teklif gönderir biri kabul edilir :P Ben sonrasında hala bana bakıyor olmasına kızdım, bana bakıyor mu vs. Yani ego tatmini yapmasına kızdım, bir kadın olarak hissediyorsunuz.

neden komik olsun ki.şöyle düşün: bir öneride bulundun.o da kabul etmedi.hem insanlar konuşa konuşa anlaşırmış.

Haklısın açık olmak lazım ama ben bu kadar açık olabiliyorum :/ Daha ilerisi için karşımdan bir adım görmem lazım ve bu sadece bakışmak, lafa atlamak falan olmamalı.

Back
X