Nasıl davransam?

Görüştüğü biri olabilir, aslında görüştüğünden ziyade aklında biri olabilir diye düşünüyorum. Zaten ben buna kızmadım, teklif gönderdim kabul etmedi tamam buraya kadar. Bir erkeğe bin kız teklif gönderir biri kabul edilir :p Ben sonrasında hala bana bakıyor olmasına kızdım, bana bakıyor mu vs. Yani ego tatmini yapmasına kızdım, bir kadın olarak hissediyorsunuz.

Tabiiki hissedersiniz. Belki de aklında hem siz hem başkası vardır. Bence siz bakımlı bir şekilde gidin bana toplantılarınız bittikten sonra size iletişime geçecekmiş gibi bir his geldi :oops:

İstegini geri cek yeniden gonder. Belki gozunden kacmistir.

Neden kendiniz için özenli giyinmiyorsunuz?
Yani başkası için yaptığınız zaten belli olacak, eğreti duracak.

Öyle mi yapayım :) Benim paspal halimle bakımlı halim arasında bariz bir fark oluyor, çünkü bakımlı olacaksam topuklu + elbise + makyaj + saç baş açık giderim. Dikkat çekmek istediğim çok belli olur diye korkuyorum. Ama sanırım öyle yapacağım :)
sende okadar abartma canım sade ama şık ol. şöyle bır durumda olabılır reddetmemıs ıstegını ama kabul de etmemıs aynı yerde calıstıgınız ıcın kırmak mesafe koymak ıstememıste olabılır pıskolojık bırsey

Neden kendiniz için özenli giyinmiyorsunuz?
Yani başkası için yaptığınız zaten belli olacak, eğreti duracak.

Yok onun için yaptığımı düşünmez, üst düzeyle görüştüğümüzde zaten şık olmak durumundayız. Özen şöyle, temizim zaten, sadece saçıma fön çekmem toplarım, etek giymem ceket-pantolon giyerim, topuklu giymem düz veya hafif dolgu topuk giyerim, makyaj yapmam. Bu yapmadıklarımı yapıcam sadece. Sürekli makyaj saçla başla uğraşmak sıkıyor, cildimi de yoruyor, saçımı da, etek+topuklu ayakkabı da fazla iddialı oluyorum. Bu nedenle sürekli bunları yapmıyorum.

sende okadar abartma canım sade ama şık ol. şöyle bır durumda olabılır reddetmemıs ıstegını ama kabul de etmemıs aynı yerde calıstıgınız ıcın kırmak mesafe koymak ıstememıste olabılır pıskolojık bırsey

Tabi ki olabilir, facebook özel bir alan, ben de herkesi kabul etmiyorum, ettikten sonra bazen siliyorum da arkadaşlıktan. Buna birşey diyemem. Ama bir parça hırslandım sanırım :)

Tabi ki olabilir, facebook özel bir alan, ben de herkesi kabul etmiyorum, ettikten sonra bazen siliyorum da arkadaşlıktan. Buna birşey diyemem. Ama bir parça hırslandım sanırım :)
tabi bu senın elınde gercekten bırseyler hıssedıyorsan ustune düş bu konunun aşk herzaman kapıyı calmıyor:KK66:

O kişi sizden hoşlanmış olsaydı zaten isteğinizi kabul ederdi, herkese açık paylaşım yapması bir şey ifade etmez ayrıca toplantılarda size bakması lafa atması da bir şey göstermez. Siz hoşlandığınız için sürekli gözünüz onda olduğunuzdan her şeyi anlamlandırıyorsunuz.

Yok katılmayayım merak etsin, yok paspas giyindim hep biraz şık giyineyim fark etsin falan boş şeyler beğenen insan her halinle beğenir zaten beğenmek kılık kıyafet şıklıkla olmaz. Bir şey hissetse bir şekilde birebir konuşurdu muhabbet kurardı. O yüzden bence fazla ümitlenmeyin kendinizi de paralamayın siz yapacağınızı yapmışsınız ama yanıt alamamışsınız.

Ayrıca siz bu konuyu zaten 26 Kasımda açmışsınız aynı konuyu neen tekrar açıyorsunuz ki 10 gündür zaten çocuk kabul etmemiş hala niye kabul etmedi de şık giyinip mi gideyim de diyorsunuz bu zamana kadar neden şık gitmediniz toplantılara o zaman. Aynı konunun devamı niteliğindeki şeyleri o konudan devam etseniz zaten aynısı yani.

tabi bu senın elınde gercekten bırseyler hıssedıyorsan ustune düş bu konunun aşk herzaman kapıyı calmıyor:KK66:

faceden eklediğinizi kendisine hatırlatsanız

Hiçbirşey yapmadım. Bu hafta izin aldım, toplantılara katılmayacağım derslerime yoğunlaşmaya karar verdim. Böyle bir kişi olmasaydı bu hafta derslerime yoğunlaşırdım çünkü dönem sonu. E olup olmayacağı belli bile olmayan ilişki için neden derslerimden vazgeçeyim diye düşndüm :)

Ayrıca siz bu konuyu zaten 26 Kasımda açmışsınız aynı konuyu neen tekrar açıyorsunuz ki 10 gündür zaten çocuk kabul etmemiş hala niye kabul etmedi de şık giyinip mi gideyim de diyorsunuz bu zamana kadar neden şık gitmediniz toplantılara o zaman. Aynı konunun devamı niteliğindeki şeyleri o konudan devam etseniz zaten aynısı yani.

Şikayetiniz varsa yönetime bildirin. Gereksiz çıkışmalarınızı sinirlerinizin bozuk olmasına bağlıyorum.

Hiçbirşey yapmadım. Bu hafta izin aldım, toplantılara katılmayacağım derslerime yoğunlaşmaya karar verdim. Böyle bir kişi olmasaydı bu hafta derslerime yoğunlaşırdım çünkü dönem sonu. E olup olmayacağı belli bile olmayan ilişki için neden derslerimden vazgeçeyim diye düşndüm :)
Mantıklı

gecenin_resmi gecenin_resmi ilkbahar1982 ilkbahar1982 @geodal noclearmind noclearmind Ssedmikraska Ssedmikraska minekosan minekosan mermas mermas belleza belleza Saricik3 Saricik3 Kızlar güncelleme, dediğiniz gibi toplantılar sonrasında çocuk arkadaşlık isteğimi kabul etti :) Neyse son toplantıda biraz konuştuk, aşırı heyecanlı bir kişi, özgüvensizlik var sanırım kadın-erkek ilişkilerinde. E ben de ilk görüşmelerde rahat biri değilimdir. Şimdi ben buna facebooktan yazayım diyorum, ama ne yazacağım? İşle ilgili birşeyler demeyin, aynı şirkette farklı departmanlardayız sadece toplantılar sırasında gördüm. Profil fotolarından bir tanesini beğendim az önce ama yazacak aklıma hiçbirşey gelmiyor.

gecenin_resmi gecenin_resmi ilkbahar1982 ilkbahar1982 @geodal noclearmind noclearmind Ssedmikraska Ssedmikraska minekosan minekosan mermas mermas belleza belleza Saricik3 Saricik3 Kızlar güncelleme, dediğiniz gibi toplantılar sonrasında çocuk arkadaşlık isteğimi kabul etti :) Neyse son toplantıda biraz konuştuk, aşırı heyecanlı bir kişi, özgüvensizlik var sanırım kadın-erkek ilişkilerinde. E ben de ilk görüşmelerde rahat biri değilimdir. Şimdi ben buna facebooktan yazayım diyorum, ama ne yazacağım? İşle ilgili birşeyler demeyin, aynı şirkette farklı departmanlardayız sadece toplantılar sırasında gördüm. Profil fotolarından bir tanesini beğendim az önce ama yazacak aklıma hiçbirşey gelmiyor.
Biraz bekle o yazar belki.yinede yazmazsa yilbasina kadar bekle.mutlu yilla r yaz.ozaman konuşma başlar diye zaten fotosunu beğenmişsek bekle bence biraz

Bence yazma beklemede kal eklemekle adım attın sıra onda eğer istiyosa yazar

Bir önceki konumda birini facebooktan eklediğimi ama bana cevap vermediğini yazmıştım, yani ne reddetmiş ne kabul etmiş ama herkese açık paylaşımlarına devam ediyor.

Şimdi bu çocuk benden hoşlanmayabilir, ancak ilgimin hoşuna gittiği açık. Çünkü toplantılarda ne zaman baksam bana bakıyor oluyor, ben birşey söylesem lafıma atlıyor falan.

Bu hafta bu toplantılara katılmama gibi bir ihtimalim var, çünkü aynı zamanda okuduğum için dersler nedeniyle izin alabiliyorum. Acaba katılmasam mı biraz merak etse? Yoksa katılsam ama çok şık bir şekilde mi katılsam genelde paspal bir şekilde gidiyorum. Yoksa hiç birşey olmamış gibi paspal paspal takılmaya devam mı etsem? (Bu arada toplantılara 3 hafta daha devam edeceğiz, sonra çocuğu görme ihtimalim çok az)

Freud usta da şöyle söylemiş :)
Bir insan bir yere bakıyorsa, orada ilgilendiği bir şey vardır. Bir insan bir yere hiç bakmıyorsa orada ilgilendiği bir şey kesinlikle vardır.

Bekle bakalim biraz ne tepki verecek :)

Back
X