Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Paspal niye gidiyorsun ya, bakimli ol ama dediğin kadr abartma cnku genelde yapmiyormussun cok dikkat cekecek bu seferde.
Bundan sonra daha özenli git. Bir öyle bir böyle olmaz.
Bence yapma adamin pek gönlü yok gibi. Istekli olsaydi hazir sen de yazmisken muhabbeti surdururdu. Bu kadar ustune dusersen iliski olsa bile bi kıymetin olmaz. Erkekler boyle ne yazik ki.gecenin_resmi
ilkbahar1982 @geodal
noclearmind
Ssedmikraska
minekosan
mermas
belleza
Saricik3 Kızlar dediğiniz gibi bekledim, hiç bir mesaj yok. Yılbaşından bir gün önce mutlu yıllar yazdım, cevap "ben de senin ve ailenin yeni yılını kutluyorum :)" ve bitti, konuşma bitti :) Tamam ben de sürdüremedim, yani ne bileyim ekstra ne yazacağımı bilemedim.
Sanırım ikimiz de bir parça malız :/ Şimdi diyorum ki bunu bir yere davet edeyim ama konuya nasıl gireceğim, bir de onu beğendiğimi söylemeyi düşünüyorum. Ay aklımdan çıksın ya, ne olacaksa olsun bitsin. Böyle bakışmalar, hafif gülüşler yeter artık. İki utangaç insanız ilişkilerde anlaşıldı. Kesin net bir teklifle gitmek istiyorum, ya herro ya merro
Adamın gönlü yok kaç kere adım attın ilerletmiyo boşver şunugecenin_resmi
ilkbahar1982 @geodal
noclearmind
Ssedmikraska
minekosan
mermas
belleza
Saricik3 Kızlar dediğiniz gibi bekledim, hiç bir mesaj yok. Yılbaşından bir gün önce mutlu yıllar yazdım, cevap "ben de senin ve ailenin yeni yılını kutluyorum :)" ve bitti, konuşma bitti :) Tamam ben de sürdüremedim, yani ne bileyim ekstra ne yazacağımı bilemedim.
Sanırım ikimiz de bir parça malız :/ Şimdi diyorum ki bunu bir yere davet edeyim ama konuya nasıl gireceğim, bir de onu beğendiğimi söylemeyi düşünüyorum. Ay aklımdan çıksın ya, ne olacaksa olsun bitsin. Böyle bakışmalar, hafif gülüşler yeter artık. İki utangaç insanız ilişkilerde anlaşıldı. Kesin net bir teklifle gitmek istiyorum, ya herro ya merro
Ben normalde kadınlara açıl gitsin ışık yak gitsin derim ki bunu hoslaniyorsam bende yaparım lakin bu adamın yolu bu değil.gecenin_resmi
ilkbahar1982 @geodal
noclearmind
Ssedmikraska
minekosan
mermas
belleza
Katiliyorum.Bence yapma adamin pek gönlü yok gibi. Istekli olsaydi hazir sen de yazmisken muhabbeti surdururdu. Bu kadar ustune dusersen iliski olsa bile bi kıymetin olmaz. Erkekler boyle ne yazik ki.
Çapkın ve flörtöz bir erkekte olabilir böyle birine denk gelmistim. Yanyana gelince aşkından olecek sanki ama çekim alanindan cikinca adam yok :)noclearmind
Saricik3 S superisi96 Adamın gönlü var, yani son buluşmada çok belli etti heyecanını. Bilgisayarının ortasına bir tane post it gibi bir program koymuş yapacaklarını yazmış, önümde onu açtı. To do list: prag seyahati, malezya'ya birşey gönderilecek vs vs. Gözümün içine bakıyor bakıyor muyum diye :) Çocuksu bir komikliği var, neyse biraz daha bekleyeyim. Çünkü şubatta bir toplantılar silsilesi daha olacak, bence ona katılacağımı sanıyor ve yanılıyor. Gelmediğimi görünce belki yazar neden yoksun falan diye. Ama bu kadar beklemek beni sinirlendiriyor işte, olmazsa olmasın önüme bakayım ben de diye düşünüyorum bazen.
Bazı adamlar ne istediğini bilmez.noclearmind
Saricik3 S superisi96 Adamın gönlü var, yani son buluşmada çok belli etti heyecanını. Bilgisayarının ortasına bir tane post it gibi bir program koymuş yapacaklarını yazmış, önümde onu açtı. To do list: prag seyahati, malezya'ya birşey gönderilecek vs vs. Gözümün içine bakıyor bakıyor muyum diye :) Çocuksu bir komikliği var, neyse biraz daha bekleyeyim. Çünkü şubatta bir toplantılar silsilesi daha olacak, bence ona katılacağımı sanıyor ve yanılıyor. Gelmediğimi görünce belki yazar neden yoksun falan diye. Ama bu kadar beklemek beni sinirlendiriyor işte, olmazsa olmasın önüme bakayım ben de diye düşünüyorum bazen.