Nasıl Davransam?

Çapkın biri galiba :(

Bence çok kendini kaptırma zamana bırak bakalım neler gösterecek zaman...

Tipik aslan işte. Vurkaç yapıyor. Avare avare bakınmayin. Egosunu indirin. O zaman kesin aşık olur, diğer türlü zor
Görüntülü konuştuğumuzda hayran hayran bakabilmeyi kesebilirsem olacak sanırım:)
Bugün aslında kendini beğenmediğini söyledi.

Bence kendiniz olun ama onun karşısına çıkıp biz uygun değiliz deyin. Bak gör nasıl tutuşuyor. Aslan biraz ego seviyor, zora gelmeyi seviyor. İlgisini başka türlü çekemezsiniz. Siz ne burcusunuz?
Bugün konuştuğumuzda söylediği iltifatlara gülüp geçtim, konu açıldı anlaşamayız sanırım biz dedim. Sen gülümsedikçe aşık olmamak için zor tutuyorum kendimi dediğinde de hiç aşık olacak bir insana benzemiyorsun dedim çok önyargılısın dedi.

:deli: Sana kurban olurum benimle evlenir misin sevgilin var mı?
Bunları ardarda okuyunca error verdim canım.

Hahaha ay özür dilerim ya kendimi çok ifade edememişim sanırım.
Farklı zamanlarda farklı konu konuşurken diyor.
Anladım canım, ben açıkçası şöyle strateji böyle taktik yapayım kafasında hiç olmadım. Duygumu belli ederim sonuca varırsa varır varmazsa varmaz. Aşırı Leyla gibi de olmam tabi mantık çerçevesinde.
Edit: Ben de teraziyim.
Edit2: Ben de eşimin ilk gülüşüne hayran olmuştum açık açık da söylemiştim kendisine.

Anladım canım, ben açıkçası şöyle strateji böyle taktik yapayım kafasında hiç olmadım. Duygumu belli ederim sonuca varırsa varır varmazsa varmaz. Aşırı Leyla gibi de olmam tabi mantık çerçevesinde.
Edit: Ben de teraziyim.
Edit2: Ben de eşimin ilk gülüşüne hayran olmuştum açık açık da söylemiştim kendisine.
Dimi ya bence de taktik filan çok zor şeyler benim için :/

Dimi ya bence de taktik filan çok zor şeyler benim için :/
Aynen hiç gerek yok, sadece kendine yakışanı yap felsefen bu olsun. Mesela sana yüz vermediği zaman ayaklarına kapanacak kıvama gelme :) örnek sadece bu, özetle özsaygını koru meydan senin umarım çok tatlış olur her şey.

Aynen hiç gerek yok, sadece kendine yakışanı yap felsefen bu olsun. Mesela sana yüz vermediği zaman ayaklarına kapanacak kıvama gelme :) örnek sadece bu, özetle özsaygını koru meydan senin umarım çok tatlış olur her şey.
Yok tabiki o derece değil. Yazmadığı süreve yazmamaya çalışıyorum bazen günaydın yazıyorum bazen onun yazmasını bekliyorum. Şuanlık içimden geldiği gibi yazıyorum ama yüzsüz gibi de değil :)
Ama ondan hoşlandığımın farkında.. Bugün kalbimi çarptırıyorsun bir de karşılıklı bu dedi :KK70:
Çok teşekkür ederim

Back
X