Nasıl Davransam?

E o zaman başka da anlatın :))
Açıkçası taktik yaptığında anlayacağını düşünüyorum ve bu ona samimi gelmez.Bence aslan burcu=samimiyet demektir.Samimi olmayan içten gelmeyen herşey eminim ki onu iter.Dünyadaki son erkek o değil sonuçta bu kadar abartma aslan zor burçtur...

Açıkçası taktik yaptığında anlayacağını düşünüyorum ve bu ona samimi gelmez.Bence aslan burcu=samimiyet demektir.Samimi olmayan içten gelmeyen herşey eminim ki onu iter.Dünyadaki son erkek o değil sonuçta bu kadar abartma aslan zor burçtur...
Kesinlikle zeki bir insan. Ben de ne kadar becerebilirim bilmiyorum :bicak:

Uzun uzun açıklayıcı ve pozitif cümleler için çok teşekkür ederim.
27 yaşında ve gerçekten zor bir hayatı olduğunu düşünüyorum. Ben 23 yaşındayım.
Flört dönemini nasıl tutar ben de bilmiyorum yeni tanıyorum ama ben de uzun tutup iyice tanımak isteyenlerdenim
Açıkçası hemen ilişkiye başlayalım'ı değil de flört döneminin tadını çıkaralım sindire sindire olsun diyenlerdenim.
Benim merak ettiğim acaba bir hoşlanma var mı yoksa öylesine mi konuşuyor düşüncesiydi. Normalde de şüpheci bir insanım ne yazıkki.
Pozitif cümleleriniz için çok teşekkür ederim dikkate alacağım yazdıklarınızı :) zaman ne getirir bakalım..

İnsanların iç dünyalarını, yaşadıklarını, ve yaşadığı durumlara karşı verdiği mücadeleleri en iyi onlar bilirler. O yüzden bu konuda sakin kalmak dediğiniz gibi en doğrusu.
Aynı bu durumu yaşadım, ve 2 yıllık evli, mutlu bir insanım. Ve iyi ki diyorum. Çünkü siz kadar sabırsız, tez canlıydım. Ama bıraktım, ne gizemli olayım dedim, ne de soğuk.
Yazmak istediysem yazdım, susmak istediysem de sustum. Karşısında çay içemeyip titreyen ellerimden bardakta düşürdüm, heyecan yaptım dedim.
İçimden geçenleri söylemeyecek bir insansam, bu ben miyim? Hayır.
Beni gizemli rollerimle değil, ben olduğum için seven insanla olmak istiyordum, ve hiç değişmedim.
Zaten benim yazmalarım, ve ya bu heyecanlı hallerim onu değiştirecek olsaydı, bunu gözlemlemek çok kolay olurdu. Ve nasılsa ciddi bir durum yokken ortada, kesip atardım. Ve bitmiş olsa bile derdim ki ''iyi ki içimden geçtiğince yaşadım her şeyi...''

Ben böyle erkekleri biliyorum bunlar kızlarla çok rahat konuşur hiç çekinmeden birsürü iltifat vs ederler ama gel gör ki aslında gerçek duyguları değildir. Onlar için çok rahat öyle davranmak ve canları isteyince çekip giderler umurlarında bile olmaz

İnsanların iç dünyalarını, yaşadıklarını, ve yaşadığı durumlara karşı verdiği mücadeleleri en iyi onlar bilirler. O yüzden bu konuda sakin kalmak dediğiniz gibi en doğrusu.
Aynı bu durumu yaşadım, ve 2 yıllık evli, mutlu bir insanım. Ve iyi ki diyorum. Çünkü siz kadar sabırsız, tez canlıydım. Ama bıraktım, ne gizemli olayım dedim, ne de soğuk.
Yazmak istediysem yazdım, susmak istediysem de sustum. Karşısında çay içemeyip titreyen ellerimden bardakta düşürdüm, heyecan yaptım dedim.
İçimden geçenleri söylemeyecek bir insansam, bu ben miyim? Hayır.
Beni gizemli rollerimle değil, ben olduğum için seven insanla olmak istiyordum, ve hiç değişmedim.
Zaten benim yazmalarım, ve ya bu heyecanlı hallerim onu değiştirecek olsaydı, bunu gözlemlemek çok kolay olurdu. Ve nasılsa ciddi bir durum yokken ortada, kesip atardım. Ve bitmiş olsa bile derdim ki ''iyi ki içimden geçtiğince yaşadım her şeyi...''
Ya çok teşekkür ederim size.
En iyisi kendim olmak. Zaten beceremiyorum da öyle farklı hallere bürünmeyi.
Size çok teşekkür ederim

Ben böyle erkekleri biliyorum bunlar kızlarla çok rahat konuşur hiç çekinmeden birsürü iltifat vs ederler ama gel gör ki aslında gerçek duyguları değildir. Onlar için çok rahat öyle davranmak ve canları isteyince çekip giderler umurlarında bile olmaz
Nerden biliyorsunuz :KK57:

Adını koymak için acele etmeyin ama iliskinizin adını netlesmeden de çok fazla devam etmeyin.. Net adimlariniz olsun en azından

Uzunca bir aradan sonra merhaba:)
Birkaç hafta önce birisiyle tanıştım. İlk görüşte gülüşüne hayran kaldım diyebilirim ://// buraya gülüşünü yazarken bile içimde bir şeyler uçuşuyor malesefki. Malesef diyorum çünkü bu durum zaafım oldu sanırım. Çok fazla da görüşemedik esasen çünkü göreve gitti.
Mesajlaşmaya, görüntülü konuşmaya, aramalara devam ediyoruz. Ama benden hoşlanıyor mu, ilgileniyor mu yoksa tam tersi ben mi boşa heyecanlanıyorum anlamıyorum. Siz genelde beni kendime getirirsiniz, eğer boşa heyecanlanıyorsam ayaklarımı yere bastırır mısınız, teşekkürler :)) neyse bana olan tavırlarına geleyim;

her zaman günaydın yazmaz, ya da her whatsappa girdiğinde konuşmayız ama her gün konuşuyoruz. ama ben istiyorum ki hep bana yazsın.
görüntülü konuştuğumuzda çok güzel gülüp göz kırpar, ben de hayran hayran onu izlerim. malesef heyecanlandıgımın farkında.. ama ben çaktırmamazlık yapamıyorum. Görüntülü aradığında ne kadar güzel olduğumdan bahseder, iltifatlar eder..
bir kere aradığında da ''aşık oldum sana ben ya evlenelim mi'' dedi, ben gülüp geçtim. aşık olma konusunda güzelliğimi dile getirirken mübalağa etti diye düşünüyorum.
mesajlaşırken ''sana kurban olurum ben'' der, hep iltifatlar eder.
Yurda döneceğim akşam ailemden ayrılacağım diye düşünüp ses kaydı atmış, üzülmeyeyim diye. Bunu düşünmesi çok ince bir davranış olarak geldi bana. şefkatini hissettim ve bu benim hoşuma gitti.
bunlar iyi güzel ama bazen soğuk davrandığını hissediyorum, kötü davranmıyor ama her zaman davrandığı gibi davranmıyor işte hissediyorum. ben mi ilgi arsızıyım çok mu şey bekliyorum ya da o normal davranıyor da ben mi heyecanlanıyorum.

aslan burcu bir de. hafif egoistlik de var. az uzak mı davransam ben buna sizce? nasıl davraniyim şuanda?

ek : bana sevgilimin olup olmadığını sorduğunda yok dedim; bana kimseye güvenme seni üzerler dedi bir de. bu cümleyi neden kurduğunu da anlamadım. bana yaklaşma üzerim mi demek istedi sizce?
Tipik aslan işte. Vurkaç yapıyor. Avare avare bakınmayin. Egosunu indirin. O zaman kesin aşık olur, diğer türlü zor

Ya çok teşekkür ederim size.
En iyisi kendim olmak. Zaten beceremiyorum da öyle farklı hallere bürünmeyi.
Size çok teşekkür ederim
Bence kendiniz olun ama onun karşısına çıkıp biz uygun değiliz deyin. Bak gör nasıl tutuşuyor. Aslan biraz ego seviyor, zora gelmeyi seviyor. İlgisini başka türlü çekemezsiniz. Siz ne burcusunuz?

Back
X