Nasıl Davransam?

Seni beğendiği apaçık ortada.Ama çok yakın davranma biraz mesafeli ol zamana ihtiyacı var.Enindr sonunda ya itiraf eder açılır ya da uzaklaşırsınız.Niyetini bilmediğimizden sen kendini kaptırma mesafeli bir şekilde bekle gözlemle hareketlerini

Az once görüşmeli aradı. Ama biraz işim var diyerek yarım saat erteledim. Evlilik düşünüp düşünmediğimi sordu, düşünmediğimi söyledim, çünkü düşünmüyorum.
Uzun uzun bakıp benim hayatım çok zor dedi. Ve sürekli güzel sözler söyledi, yücelttikçe ben etkileniyorum, ama ben ona bir şey söylemedim.:KK47:

Seni beğendiği apaçık ortada.Ama çok yakın davranma biraz mesafeli ol zamana ihtiyacı var.Enindr sonunda ya itiraf eder açılır ya da uzaklaşırsınız.Niyetini bilmediğimizden sen kendini kaptırma mesafeli bir şekilde bekle gözlemle hareketlerini
Kaptırmamam önemli haklısınız teşekkür ederim

Çok ilginç geliyor biz 6 senedir birlikteyiz uzak kaldığımız zamanlar da dahil hiç görüntülü konuşmadık :) bence adam biraz fazla kendinden emin. .. o hislerinden bahsetse de siz yüz yüze görüşmeden acilayim falan demeyin bence. ..nedense erkekler peşlerinden koşup biraz ugrastiran tipleri seviyorlar.

Böyle diyen bi erkekten korkulur.. kişi kendinden bilir işi.. Allah bilir kaç kızla konuşuyor ..
duygularını açıkca söyle.. “zamana bırakalım görev bitsin” fln gbi geçiştirirse o anda bitir. Zamanını boşa harcama..
çok sevdiğini heyecanlanını belli etme İnan kim daha çok severse üzülen o oluyor..
bide çıkma teklfi geldi gibisinden nabzını ölçebilrsin bakalm tepkisi ne olcak.

Böyle diyen bi erkekten korkulur.. kişi kendinden bilir işi.. Allah bilir kaç kızla konuşuyor ..
duygularını açıkca söyle.. “zamana bırakalım görev bitsin” fln gbi geçiştirirse o anda bitir. Zamanını boşa harcama..
çok sevdiğini heyecanlanını belli etme İnan kim daha çok severse üzülen o oluyor..
bide çıkma teklfi geldi gibisinden nabzını ölçebilrsin bakalm tepkisi ne olcak.
Ben şuan evlenmek sevgili olmak istemiyorum açıkcası. Çok seviyorum demedim etkilendim kendisinden. Gülüşü davranışları çok hoşuma gidiyor. Yücelten konuşmalarından etkileniyorum. Bi de 27 ve 23 yaşlarımızdayız netten çıkma teklifi edip kabul edecegimi sanmıyorum :)

Çok ilginç geliyor biz 6 senedir birlikteyiz uzak kaldığımız zamanlar da dahil hiç görüntülü konuşmadık :) bence adam biraz fazla kendinden emin. .. o hislerinden bahsetse de siz yüz yüze görüşmeden acilayim falan demeyin bence. ..nedense erkekler peşlerinden koşup biraz ugrastiran tipleri seviyorlar.
Benim de 7 senelik ilişkim vardı, hep görüntülü konuşurduk. :)
Açılma gibi bir şey söz konusu değil çünkü sevgi değil hissettiklerim. Etkileniyorum bu bir gerçek

Ben bu konuda çok daha nasıl desem, pozitif bir çerçevede kalmanı öneririm.
Neticede pozitif olmayı abartıp, toz pembe hayallerde uçmayacak yaşlarda insanlarız.
Kendisinin yaşını, karakterini bilmem mümkün değil, ancak her insanın yapısı gereği ilişkilere karşı tavrı aynı olmuyor. Kimisi flört dönemini uzun tutup akıl-yürek ikileminde bir şeyleri oturtup isim vermeyi seçiyor, kimisi tezcanlı olup kendini ilişkinin içine atıveriyor. Bu tamamen karakter meselesi, ve geçmişteki ilişkilerinden aldığı dersler nedir, hangi konularda hassasiyeti var, bunu en iyi flört döneminde anlarsınız.

Geri çekmeniz ne denli doğru olabilir, bilmiyorum. Sonuçta siz kadar o da sizi gözlemliyor. Baktığınızda bulunduğunuz durum en iyisi, artık insanlar birbirlerini yeterince tanımadan ilişkiye ve evliliğe o heyecanla koşuyor, sonrasını okuyor, görüyoruz.

Zamana bırakın, size karşı boş olduğunu düşünmüyorum. Gönül eğlensin modunda bir insan olduğunu da düşünmüyorum. Mantıklı karar veren insanlar, ''oooo hemen evlenelim, sana ev alırım, düğün yaparım'' modunda yalanlara yapışık yaşayan insanlardan daha iyidir. Demem o ki içinizi ferah tutun, sonu güzel olacak diye düşünüyorum :)

Bol şans...

Ben bu konuda çok daha nasıl desem, pozitif bir çerçevede kalmanı öneririm.
Neticede pozitif olmayı abartıp, toz pembe hayallerde uçmayacak yaşlarda insanlarız.
Kendisinin yaşını, karakterini bilmem mümkün değil, ancak her insanın yapısı gereği ilişkilere karşı tavrı aynı olmuyor. Kimisi flört dönemini uzun tutup akıl-yürek ikileminde bir şeyleri oturtup isim vermeyi seçiyor, kimisi tezcanlı olup kendini ilişkinin içine atıveriyor. Bu tamamen karakter meselesi, ve geçmişteki ilişkilerinden aldığı dersler nedir, hangi konularda hassasiyeti var, bunu en iyi flört döneminde anlarsınız.

Geri çekmeniz ne denli doğru olabilir, bilmiyorum. Sonuçta siz kadar o da sizi gözlemliyor. Baktığınızda bulunduğunuz durum en iyisi, artık insanlar birbirlerini yeterince tanımadan ilişkiye ve evliliğe o heyecanla koşuyor, sonrasını okuyor, görüyoruz.

Zamana bırakın, size karşı boş olduğunu düşünmüyorum. Gönül eğlensin modunda bir insan olduğunu da düşünmüyorum. Mantıklı karar veren insanlar, ''oooo hemen evlenelim, sana ev alırım, düğün yaparım'' modunda yalanlara yapışık yaşayan insanlardan daha iyidir. Demem o ki içinizi ferah tutun, sonu güzel olacak diye düşünüyorum :)

Bol şans...
Uzun uzun açıklayıcı ve pozitif cümleler için çok teşekkür ederim.
27 yaşında ve gerçekten zor bir hayatı olduğunu düşünüyorum. Ben 23 yaşındayım.
Flört dönemini nasıl tutar ben de bilmiyorum yeni tanıyorum ama ben de uzun tutup iyice tanımak isteyenlerdenim
Açıkçası hemen ilişkiye başlayalım'ı değil de flört döneminin tadını çıkaralım sindire sindire olsun diyenlerdenim.
Benim merak ettiğim acaba bir hoşlanma var mı yoksa öylesine mi konuşuyor düşüncesiydi. Normalde de şüpheci bir insanım ne yazıkki.
Pozitif cümleleriniz için çok teşekkür ederim dikkate alacağım yazdıklarınızı :) zaman ne getirir bakalım..

Bak canım abla tavsiyesi, erkekler üstüne düşen kızlardan kacarlar. Sen kacacaksin o kovalayacak. Biraz gizemli olmalısın. Mizaclarinda bu var.

Ben, eşimi doğuda görev yaparken tanidim. Adam taaaa oradan yanıma geliyordu ;) ben nazlandikca o ustume düştü.

Bak canım abla tavsiyesi, erkekler üstüne düşen kızlardan kacarlar. Sen kacacaksin o kovalayacak. Biraz gizemli olmalısın. Mizaclarinda bu var.

Ben, eşimi doğuda görev yaparken tanidim. Adam taaaa oradan yanıma geliyordu :KK66: ben nazlandikca o ustume düştü.
Daha yeni tanışıyoruz büyük beklentilerim yok başlangıç için hep yazsa yeter :D
Denerim ama gizemli nasıl olunur?

Daha yeni tanışıyoruz büyük beklentilerim yok başlangıç için hep yazsa yeter :KK70:
Denerim ama gizemli nasıl olunur?
Hiçbir zaman ilk sen yazma, arama. Önce o yazsın. Tabi hemen cvp verme. Üstünden bayaa bı zaman geçsin. Sana ulaşamasin ki merak etsin:) Ne var ne yok dediğinde hep bir yerlerdeymiş gibi davran. Misal arkadaşlarla cafedeyiz vs. Hep sosyalmissin gibi. Onu hayatının merkezi yapma ve ona da farkettir. Hele ki goruntulu aramalarda ayran budalasi olma lütfen. Sıradan bir arkadaş gibi konuş.

Hiçbir zaman ilk sen yazma, arama. Önce o yazsın. Tabi hemen cvp verme. Üstünden bayaa bı zaman geçsin. Sana ulaşamasin ki merak etsin:) Ne var ne yok dediğinde hep bir yerlerdeymiş gibi davran. Misal arkadaşlarla cafedeyiz vs. Hep sosyalmissin gibi. Onu hayatının merkezi yapma ve ona da farkettir. Hele ki goruntulu aramalarda ayran budalasi olma lütfen. Sıradan bir arkadaş gibi konuş.
Ya ama şimdi farklı davranırsam oldu da ilerde ilişkiye başlayınca gerçeği görmeyecek mi? :d
Yok tabiki hayatımın merkezinde olması için çok erken, etkileniyorum çünkü sürekli güzel sözler söyler. Kaşımı gözümü her detayı över, kayıtsız kalmakta zorlanıyorum:/
Şu mesajlara geç cevap vermeyi becerebilirim sanırım ama görevde oldugu icin ya ben yazdığımda çekmezse telefonu diye şey yapıyorum :/ :D

Uzunca bir aradan sonra merhaba:)
Birkaç hafta önce birisiyle tanıştım. İlk görüşte gülüşüne hayran kaldım diyebilirim ://// buraya gülüşünü yazarken bile içimde bir şeyler uçuşuyor malesefki. Malesef diyorum çünkü bu durum zaafım oldu sanırım. Çok fazla da görüşemedik esasen çünkü göreve gitti.
Mesajlaşmaya, görüntülü konuşmaya, aramalara devam ediyoruz. Ama benden hoşlanıyor mu, ilgileniyor mu yoksa tam tersi ben mi boşa heyecanlanıyorum anlamıyorum. Siz genelde beni kendime getirirsiniz, eğer boşa heyecanlanıyorsam ayaklarımı yere bastırır mısınız, teşekkürler :)) neyse bana olan tavırlarına geleyim;

her zaman günaydın yazmaz, ya da her whatsappa girdiğinde konuşmayız ama her gün konuşuyoruz. ama ben istiyorum ki hep bana yazsın.
görüntülü konuştuğumuzda çok güzel gülüp göz kırpar, ben de hayran hayran onu izlerim. malesef heyecanlandıgımın farkında.. ama ben çaktırmamazlık yapamıyorum. Görüntülü aradığında ne kadar güzel olduğumdan bahseder, iltifatlar eder..
bir kere aradığında da ''aşık oldum sana ben ya evlenelim mi'' dedi, ben gülüp geçtim. aşık olma konusunda güzelliğimi dile getirirken mübalağa etti diye düşünüyorum.
mesajlaşırken ''sana kurban olurum ben'' der, hep iltifatlar eder.
Yurda döneceğim akşam ailemden ayrılacağım diye düşünüp ses kaydı atmış, üzülmeyeyim diye. Bunu düşünmesi çok ince bir davranış olarak geldi bana. şefkatini hissettim ve bu benim hoşuma gitti.
bunlar iyi güzel ama bazen soğuk davrandığını hissediyorum, kötü davranmıyor ama her zaman davrandığı gibi davranmıyor işte hissediyorum. ben mi ilgi arsızıyım çok mu şey bekliyorum ya da o normal davranıyor da ben mi heyecanlanıyorum.

aslan burcu bir de. hafif egoistlik de var. az uzak mı davransam ben buna sizce? nasıl davraniyim şuanda?

ek : bana sevgilimin olup olmadığını sorduğunda yok dedim; bana kimseye güvenme seni üzerler dedi bir de. bu cümleyi neden kurduğunu da anlamadım. bana yaklaşma üzerim mi demek istedi sizce?
Aslan burcu böyle işte can verir canı olursun ama senden soğursa sadece görünmez olursun.

Back
X