Ben bu konuda çok daha nasıl desem, pozitif bir çerçevede kalmanı öneririm.
Neticede pozitif olmayı abartıp, toz pembe hayallerde uçmayacak yaşlarda insanlarız.
Kendisinin yaşını, karakterini bilmem mümkün değil, ancak her insanın yapısı gereği ilişkilere karşı tavrı aynı olmuyor. Kimisi flört dönemini uzun tutup akıl-yürek ikileminde bir şeyleri oturtup isim vermeyi seçiyor, kimisi tezcanlı olup kendini ilişkinin içine atıveriyor. Bu tamamen karakter meselesi, ve geçmişteki ilişkilerinden aldığı dersler nedir, hangi konularda hassasiyeti var, bunu en iyi flört döneminde anlarsınız.
Geri çekmeniz ne denli doğru olabilir, bilmiyorum. Sonuçta siz kadar o da sizi gözlemliyor. Baktığınızda bulunduğunuz durum en iyisi, artık insanlar birbirlerini yeterince tanımadan ilişkiye ve evliliğe o heyecanla koşuyor, sonrasını okuyor, görüyoruz.
Zamana bırakın, size karşı boş olduğunu düşünmüyorum. Gönül eğlensin modunda bir insan olduğunu da düşünmüyorum. Mantıklı karar veren insanlar, ''oooo hemen evlenelim, sana ev alırım, düğün yaparım'' modunda yalanlara yapışık yaşayan insanlardan daha iyidir. Demem o ki içinizi ferah tutun, sonu güzel olacak diye düşünüyorum :)
Bol şans...