Nasıl dayanacağım

Melek 12

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2016
86
7
1
30
1 hafta önce ayrıldık
Onunla 4 sene boyunca aynı fakültede okuyacağız hatta ayni derslere girip çıkacağız 4 sene onu unutabilirmiyim ki

Neden ayrıldınız ?
Belki fakültede aşkınız tekrar depreşir

Valla ben burnumun dibindeyken yapamam.
Kendisinden nefret ettirdiyse belki anca.
Kolay gelsin bacım.

Uni.de kac kisi var.. Oo elini sallasan ellisi. Bosver.
Baya bir insan var ama ne biliyim gözüm hep onu arıyorum
Daha 20 yaşında olduğum için erken diyorum daha olur diğer senelerde diyorum ama nafile
Çok iyi birisi. Herşeyiyle birdaha onun gibisini bulamam

Merak etme gözünün önünde başka aşklara yelken açtığında aşkın depreşmeye devam edecek mi bilemicem

Merak etme gözünün önünde başka aşklara yelken açtığında aşkın depreşmeye devam edecek mi bilemicem
Katılıyorum sana canımcm.. gözünün önünde baska asklara yelken acinca emin ol ki sende hic bise kalmicaktr aksine tiksinebilirsn de

Anlamadığım şu: Hem onun yanındayken bunalıyorsunuz ve kendi mutluluğunuz için ayrıldığınızı belirtiyorsunuz, hem de çok iyiydi falan da filan. Ayrıldınız, sizi görünce yolunu değiştiriyor diye kıymete mi bindi eski sevgiliniz?

20 yıllık yaşantınızda neyi gördünüz ki hayatınızda onun gibi birisini bulamayacağınızı söylüyorsunuz?

Ah alışkanlıklar...

Yeni ayrılmışsın böyle düşünmen normal. İkinizde hayatınıza yeni birilerini sokunca bu düşüncelerin olmaz.

Katılıyorum sana canımcm.. gözünün önünde baska asklara yelken acinca emin ol ki sende hic bise kalmicaktr aksine tiksinebilirsn de
Erkekler kafada bitirdiklerinde umursamıyorlar malesef ama biz kızlar daha duygusal olduğumuz için bu durumlarda bitti diyince bitiremiyoruz içimizde, hatta takıntı haline getirebiliyoruz. Başka bi kızla yakınlaştığını fark ettiğinde evet dediğin gibi kesinlikle tiksinecek ondan

1 hafta önce ayrıldık
Onunla 4 sene boyunca aynı fakültede okuyacağız hatta ayni derslere girip çıkacağız 4 sene onu unutabilirmiyim ki
Benim kuzenim de ilk ayrıldığında senin gibiydi, Allah'ım dayanamam, gidicem İzmir'den yapamam derdi. Şimdi çocuk evli, kuzenim evlenmek üzere. Ayrıldıklarının 1. yılı dolmadan bana başka çocukların ne kadar yakışıklı olduğundan bahsetmeye başlamıştı.
Bir ölmüşe çare yok, gerisi kolay.

1 hafta önce ayrıldık

Böyle düşünürsen unutamazsın, görmezlikten gelerek bir gün bakıcaksın ki unutmuşsun , yanından geçse bile varlığını bile hissetmiyor muşsun... Önce şu öğrenilmiş çaresizlik psikolojisinden çık lütfen daha çok alevlendiriyorsun farkında olmayarak. Unutmuş gibi yap gün gelir unutursun , sevmiyormuş gibi yap gün gelir sevmezsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…