Neden ayrıldınız ?
Belki fakültede aşkınız tekrar depreşir
Baya bir insan var ama ne biliyim gözüm hep onu arıyorumUni.de kac kisi var.. Oo elini sallasan ellisi. Bosver.
Katılıyorum sana canımcm.. gözünün önünde baska asklara yelken acinca emin ol ki sende hic bise kalmicaktr aksine tiksinebilirsn deMerak etme gözünün önünde başka aşklara yelken açtığında aşkın depreşmeye devam edecek mi bilemicem
Erkekler kafada bitirdiklerinde umursamıyorlar malesef ama biz kızlar daha duygusal olduğumuz için bu durumlarda bitti diyince bitiremiyoruz içimizde, hatta takıntı haline getirebiliyoruz. Başka bi kızla yakınlaştığını fark ettiğinde evet dediğin gibi kesinlikle tiksinecek ondanKatılıyorum sana canımcm.. gözünün önünde baska asklara yelken acinca emin ol ki sende hic bise kalmicaktr aksine tiksinebilirsn de
Yok etmiyorum
Her gördüğümde kötü oluyorum
Merak etme gözünün önünde başka aşklara yelken açtığında aşkın depreşmeye devam edecek mi bilemicem
Benim kuzenim de ilk ayrıldığında senin gibiydi, Allah'ım dayanamam, gidicem İzmir'den yapamam derdi. Şimdi çocuk evli, kuzenim evlenmek üzere. Ayrıldıklarının 1. yılı dolmadan bana başka çocukların ne kadar yakışıklı olduğundan bahsetmeye başlamıştı.1 hafta önce ayrıldık
Onunla 4 sene boyunca aynı fakültede okuyacağız hatta ayni derslere girip çıkacağız 4 sene onu unutabilirmiyim ki
1 hafta önce ayrıldık
Onunla 4 sene boyunca aynı fakültede okuyacağız hatta ayni derslere girip çıkacağız 4 sene onu unutabilirmiyim ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?