Nasıl dayanacağımı bilmiyorum artık

bir de böyle insanlar doktor oluyor!!terbiyesiz!!

sen canını sıkma bak her şey temiz çıkmış. insanlar hamilelikte ne problemler atlatıyorlar bunu düşün. sen şükret. doktorunu değiştir. yoksa daha çok canın sıkılır. kafana takma. dua et bol bol.

"yaşar bebek yaşamaz bilginiz olsun"
ayy çok etkilendim bu sözden ve çok kızdım. bunlar nasıl doktorlar? demek ki millet bazı doktorları boşuna dövmüyor. tövvbesstağfur :))

Peki bu yoruma takılı kalmak ne kadar sağlıklı sizin için? Hastane ve doktor değiştirebilirsiniz. Ben hamile iken 3 doktorla görüştüm ve bana en çok uyan doktoru seçtim. Sizin yaşadığınız stres bebeğinize geçiyor unutmayın.

Nasil doktormus oyle pembe tablo cizmesinde hamile bir kadina durumun ciddiyetini anlatmak icin boyle bir cumle secmek buyuk sacmalik cok seker hastasi olan hamile var dikkat edildigi muddetce birsey olmaz insallah

Canim hatirladim seni.korkularini anliyorum yasadim cunku.ceninin kalbi durabilir dedi doktor onlara gore cenin bize gore evlat .insulin kullandim ben ve cocugum dogduktan sonra 10 saniye kadar nefes alamadi.suan 2.5 yasinda gayet saglikli 25 ay emzirdim.olasiliklar hep var.olumlu dusun ve duyma

Benim ilk çocuğum su an 9 yaşında ...İkili tarama sonuç raporunda 1/63 olasılığında Down sendromlu ...yaziyor. İleri ultrason sonuç raporunda ise ;bebekte el eklemi ve parmaklari görülmemiştir ...yazıyor.Dogumdan sonra genel anestezinin etkisi devam ederken ameliyathanede uyandırıp bebeğimi bana gösterdiklerinde önce ellerine bakmıştım...parmakları vardı....sonra yüzüne ...yüzünde de bir anomali görmemiştim.Huzur içinde tekrar kendimden gecmistim.Bebegin kendisi mucizevi birseydir.Lutfen sürecin tadını çıkar ve bu tür senin elinde olmayan şeyleri düşünüp bebeğini de strese sokma

Sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alın ve büyütün inşallah :) Üzülmeyin lütfen, doktorun sözü biraz ağır olmuş ama o olasılıklardan bahsetmiş. Hayatta neyin garantisi var ki.. Siz moral ve motivasyonunuzu yüksek tutun. Tadını çıkarın hamileliğinizin. Şeker hastası olmasanız da sağlıklı ve dikkatli beslenmeniz sizin faydanıza olurdu. Böyle düşünün ve sağlıklı beslenin.

Benim gebeligimde hiç böyle problem olmadı saglikliydik ikimiz de ama ben takacak birsey buluyordum sürekli dua ediyordum allahım böyle sağlıklı mı anlamak çok zor ne olur sagsalimkucağıma ver yavrumu görünce hersey daha kolay olur diye.gerçekten de çocuğumu elime aldım rahatladım sizin de öyle olur inşallah yüzünü bi gorseniz rahatlarsiniz

Bende hiç hastalik yokken karnimda öldü bebeğim.Kendine stres yapma bosyere.yiyecek ekmegi varsa doğacak Allah in izni ile .Sen gereken tedbirleri alıp elinden geleni yapacaksın gerisi Allah'ın takdiri.
Allah sağlıkla kucağına alıp büyütmeyi nasip etsin inşallah.

Hamileligimde farkli bir sebepten elim yuregimdeydi.detayli ulrrasonda sol bobreginin kistik oldugu tespit edildi.yani yok sayilacak tek bobrek ona omur boyu yetecek;ama tek bobrek de hep takip edilecek.. Doktorlar bazen densiz oluyor.ablam bile doktor olmasina ragmen ya diger bobrege de birsey olursa diye travmayla aglafdigimda yapcal bise yok ölüryasamaz dedi.icim yangin yeri oldu.soylemek istedigim seni tum hucrelerimle anliyorum.ama soyleyecegim birsey daha var ki oglum tek bobrekli ama masallahi varr super bir bebek.16 aylik....asiri kolay bir bebekti..gazli degil kolik degil grip bile olmadi emdigi icin ben hastaolsam bile o olmaz sut korur:) sizlerden de bir masallah isteriz:))annesi yavrunu da kendini de uzmeee:) o kadar riskli goruyorlarsa yatis versinler hep kalp atisini dinlesinler.goreceksin allahi izniylebir superbebek de senin olacak

Soylediginiz her kelime dogru ama hamileyken bunlari dusunemiyor insan.

Korkma canım iki çocuğumda da gebelik şekerim vardı.İlkinde farkta etmemiş doktor.Bende deli gibi tatlı yedim Doğuma kadar.Kızım bi doğdu balon gibi şişti.İkincisinde doktor şeker yüklemesinde fark etti ve Doğuma kadar diyet yaptım.Çok şükür hiç bir sıkıntı olmadı.Biri 8 biri 2.5 yaşında şimdi.Kalbini ferah tut.Sağlıkla alırsın inşallah kucağına.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…