Nasıl dayanayim nasil yüzüm gülsün. .!!!

• Konu Sahibi Konu Sahibi tse
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Saolun Allah razi olsun .Evet uzakta olsada insan aramaz mi ya diğerleri annesi hergun geldi geliyor bu ne anlamadim!! Bende lafımi esirgemedim ablann basina gelirsede beterini yapacam ağzını acmicaksin dedim haklsin dedi.. hayr benle hic bi sorunuda yok insan üzülüyor yani o zamanlarda aklima gelmedi de simdi geldi nikah babam hayattken aldik atama olacak ve yapmazsak doguda kalacaz annemin yannda olmak istuorm kardeslerim var ayni sehirde olmak daha fayda saglayacak yoksa bende istemezdimm. Bide dogum günümdu gözlerim balon gibi sis Rabbim kimseye yasatmasin..... Allah razi olsun sizden de

madem nikah iptal olamıyor e sende giy beyaz elbiseni giymedin diyelim siyah bişe giydin bu mudur acıyı belli ediş renk felan bunlar sembolik birşeyler acını anlayabiliyorum o yüzden takılma giy sen Allahım sabır ve dayanma gücü versin başınız sağolsun amcamızında mekanı cennet olsun

Bence beyaz sade bir elbise giyin, gelinliği düğün yaptığınız zaman giyersiniz. Birinci derece yakının vefatının 10. gününde gelinlik giymek abes olur.

Başınız sağolsun bu arada. Evliliğinizde de mutluluklar dilerim.

Reactions: tse
Allah razi olsun cok saolun haklisniz.. Aslinda annemde giyemmi istio ama iste el ne der o yuzdne en mutlu anmi saklicaz sonra dersin dedi ..haksliniz saolun

Yok beyaz diz alti elbise almistik babamda beğenmisti ve ogun son gun görmüştü uzerime tutmustum ama işte goremedi; (dugunuz cok sonra Allah razi olsun

Rabbim sabrini verir kuzum sen dik dur ve bu hayati sev..Bak nisanlinda arkanda dag gibi gerisi muhim degil..Nikahsa eger bence elbiseni giy kimseyi cagirma nikahina sadece kardeslerin olsun.Cok icinde kalirsa formalite icabi dugunde nikah tazeleme falan oluyorsa o tarz bir sey yaparsin

Allah razi olsun cok saolun haklisniz.. Aslinda annemde giyemmi istio ama iste el ne der o yuzdne en mutlu anmi saklicaz sonra dersin dedi ..haksliniz saolun
Babanız sizi öyle görmek isterdi değil mi? Evet.ee bitmiştir sembolik yani olay tamamen.İnsanların diyeceklerine bakacak olursanız oohooo tabi ki yabana atılmaz ama böyle birşeyde sizin kararınız çok daha önemli

Derdi veren rabbim dayanma gücü de verir insallah

Nasıl düz beyaz elbise mi.Sadecw nikah mı.Giyebilirsin öyleyse.Mezara da üstüne birşey alarak gidersin.Allah rahmet etsin.

Allah razi olsun saolun icimde sadece. Cok istemistik bugunleri gormeyi babamda herkese sevincini paylasiyodi gormemsi uzdu beni hayatta olsaydı da giyemseydim bile dedim ama napalim kaderimizi sevecegiz...

Atama icin Nikahi yapin daha sonra istediginiz gibi bi kutlama yaparsiniz cok yakin bi tarih nasil gelinlik giymeyi dusunebiliyorsunuz baba yaa daha 10 gun olmus siz nasil o gelinlikle cikacaksiniz evinizden yinede siz bilirsiniz ama ben olsam nikahida ertelerdim ama atama icinse sadece bi nikah yapip bekleyebilirsiniz bi sure gercekten laf edilcek kadar var yani

Herkesin hayalidir beyaz gelinlik ama bence biraz bekleyin derim insallah sizde her genc kiz gibi gelinliginizle cikarsiniz evinizden Allah sabir versin kardesim mekani cennet olsun

Herkesin hayalidir beyaz gelinlik ama bence biraz bekleyin derim insallah sizde her genc kiz gibi gelinliginizle cikarsiniz evinizden Allah sabir versin kardesim mekani cennet olsun
Allah razi olsun cok saolun. Yok gelinlik degil zaten nikah olcak beyaz giymek istemistim duz elbsie uzun sadce saolun binlerce kez...

Başınız sağolsun
Sadece nikah yapın elbiseyi de daha sonra giyer ailece bir yemeğe çıkarsınız. Bize içinizi döktünüz sizi anlıyoruz ama sizi öyle gören anlamayacak. Çünkü insanlar kötü dedikoya bahane ariyorlar. Başkalarının düşünceleri bizi ilgilendirmemeli tamam ama anneniz bundan endişe ediyor belli. Zaten acınız var bir de milletten duyduklarınız uzmesin sizi. En azından 40nı bekleyin derim.

Aynı şeyi yaşamışız bende annemi kaybettim ozaman ertelemeyi cok istedim ama şimdi düşünüyorum iyiki ertelememişim eşimin desteği cok iyi geldi bana başın saolsun bu acı senle hep olacak istersen 10yıl sonra yap nikahını değişmeyecek ogünde keşke babamda görseydi diyeceksin ama hayat devam ediyor emin ol o senle beraber olacak ogün

Nikahı yapın tabiki, yas hemen geçmez. Uzun süre içiniz acır, sonralarıda tamamen geçmez. İncecikten sizlar. Elbise konusunda kendi uygun gördüğünüzü yapın, ama ben olsam normal şık bir kıyafet giyerdim. Ama uygun bir süre geçtikten sonra mutlaka gelinlik giyer dış çekim yaptırırdım. Resim konusunda takıntılıyım galiba. Özetle; babacığınız nur içinde yatsın. Hep acıyacak ama şu anda çok taze.

Uyumaya hazırlanıyordum ki okuyunca bende yazmak istedim..Hayatımız bir Sınavdan ibaret.
2007 Aralık Ayında babamı.Nişanlandıktan Onbeş gün sonra da aniden annem hastalandı ve kötü Rahatsızlığı ortaya çıktı.Düğün salonum bile tutulmuştu Nişan zamanında.üç ay hastanede;evde annemin acıları ve elimizden hiç bir şey gelmeyişiyle.düğünüme on gün kala annemi kaybettim.Annemin düğünümü görmesini o kadar çok istedim ki!!!!!eşimin ısrarıyla düğünden önce yani annemi kaybetmeden önce evde iki nikahımızı yaptık.şimdiki Aklım olsa nikahımda gelinlikte giyerim annem Görsün diye.
Bir ay kadar düğünüm ertelendi.Annemim vasiyeti diyim ve eşimin beni bir an önce götürmek istemesi ile 45 gün sonra düğünüm oldu.ama ben acımdan düğün Sabahı bile ne kendimi gelin gibi hissettim ne heyecan vardı.Salonda çok Ağladım.iki sakinleştirici ve biraz alkol içmek bile beni zor sakinleştirmişti.iki sene geçti hala atlatabilmiş Değilim.özlemim çok büyük.tek tesellim eşim ve çoçuğum.yani ne annem ne de babam evlendiğimi göremedi.Onun için sevdiklerimizin kıymetini bilelim.

Güzel Allah'ım sabrını artırsın;başınsağolsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…