Saolun Allah razi olsun .Evet uzakta olsada insan aramaz mi ya diğerleri annesi hergun geldi geliyor bu ne anlamadim!! Bende lafımi esirgemedim ablann basina gelirsede beterini yapacam ağzını acmicaksin dedim haklsin dedi.. hayr benle hic bi sorunuda yok insan üzülüyor yani o zamanlarda aklima gelmedi de simdi geldi nikah babam hayattken aldik atama olacak ve yapmazsak doguda kalacaz annemin yannda olmak istuorm kardeslerim var ayni sehirde olmak daha fayda saglayacak yoksa bende istemezdimm. Bide dogum günümdu gözlerim balon gibi sis Rabbim kimseye yasatmasin..... Allah razi olsun sizden deBasin sagolsun canim benim insallah mekani cennet olur..Bende babama asigim.Ama bence soyle de dusun senin gibi ona asik hayirli arkasindan dualar edebilecegi bir evladi var ne mutlu ona.Seni emanette etmis hem ,Isin guzel tarafindan bakmalisin bence :)
Dugun tarihi 18se ya da nisan bence cok erken.Aradan en az 3 4 ay gecmeli bence.
Nisanlinizin ablasida cok ayip etmis bence.Aradan 10gun gecmis aramaliydi kesinlikle.Ama silmeyin siz bosverin tas yerinde agirdir sizde yeri geldiginde belli edersiniz
madem nikah iptal olamıyor e sende giy beyaz elbiseni giymedin diyelim siyah bişe giydin bu mudur acıyı belli ediş renk felan bunlar sembolik birşeyler acını anlayabiliyorum o yüzden takılma giy sen Allahım sabır ve dayanma gücü versin başınız sağolsun amcamızında mekanı cennet olsun8 ocakta ilk aşkım, babami kaybettim.Bi süre önce akciğer kanseri tedavisi görmekteydi. Tedavsi baslamadan beni ikinci sevdiğim ,adama vermişti. Nisanladim , nişanin ardından ,gün aldik dogum günün olsun dedi. Ve atama icin şartti guzel tarih olsun dedi yoksa ekimde de bos gün vardi. 3 gun sonra babamin teshisi konuldu. Yikildik tabikide... Doktorlar umutsuz konsumustu ama yinede dirayetlydi babam.Gizlemistim hastaligini sirf etkilenmesin diye ,... aradan 4 ay sonra; (kurtaramadik..O zamanlarrdan 18 ocaga yani doğum doğum günüme aldik. Atama icin ama anlamli tarh olsun dedi. Nereden bilirdik. Babam son haftalarda rahatszlandi iyi giden adam. Bi haftada. Yogun bakam hastane ev serüvenimz babacagimin kalbi bu tempoya bu aciya yorgunlyga ,yetmedi oysakk babam iyiles bak nikahmiz gorceksin geleceksin dedim iyiydi. Son günde elime elbisem ulasmamisti. Son gun 8 ocak gunu geldi aksam babam yatiyordu baba bak bunlari giycem iyiles bak bi hafta kaldo iyi görmek istiyorm diyodum iyydide icimden de anne babama bsiy olmasin diyodim agrilar artiyordu... babam elbisey bana bakti güldü bisey demedi.. sanki bayramligini almis gibi 25 yasimda babama sevincimi gosteriyodum ; ( o hastayken moral olsun diye. Gecesine babam vefat etti.; ne hayallerimiz vardi oysaki daha.. Umudumj hic yitirmemiştim hic bi an inancimida; ( Simdi nikah icin ailelm bilecek kimse gelmyecek buruk olacak goz yasilim aile buyklerim dayilrin 3 ay 5 ay sonrada olsa olacak bu dediler nikah ve atama icindi bide olamsa yapamicaktik ama olemden once babamdan riza almıştık hayattayekn..rizasi vardi. Erteleyelim dedikte. Sonra oyle dediler. Bembeyaz gelinligime düştü lekelr; ( inatla beyaz sevmeme ragmen beyaz diye direktmistim elbisemi boyle mi olcakti simdi nasil mutlu olaym napayım sizce.? Anne babamda cok heveslendim giymemi mutlu olmami o an isterdi dedim giyim mi dedim kimse bilemsin giy icinde kalmsin dedi binsure gizleriz kinarlar dedi. Oysaki icimiz kan ağlıyor. Napayim ben simdj bi yanim giy babamin mezarina da gidecm insallah ama giysem mi ole beyazlar yoksa norml mi giysem keske babamda hayatta olsa da gorseydi bu gunleri ; ( böyle yazı olurmusta rabbime karsi sual olamz uzun oldu biraz ; ( bide nisanlimin uzaktaki ablasi bi bas sagligi bile dilemedi. O da dun aklima geldi. Bende sildim telfonmdan filan ablasini gerci hic hic sorunumda yok bi kac kez grstim iyide bide herkes kendine Yakışani yapar bugün bana yarın ona.daldan dala oldu kusura bakmayin çok doluyum..; (
Allah razi olsun cok saolun haklisniz.. Aslinda annemde giyemmi istio ama iste el ne der o yuzdne en mutlu anmi saklicaz sonra dersin dedi ..haksliniz saolunmadem nikah iptal olamıyor e sende giy beyaz elbiseni giymedin diyelim siyah bişe giydin bu mudur acıyı belli ediş renk felan bunlar sembolik birşeyler acını anlayabiliyorum o yüzden takılma giy sen Allahım sabır ve dayanma gücü versin başınız sağolsun amcamızında mekanı cennet olsun
Yok beyaz diz alti elbise almistik babamda beğenmisti ve ogun son gun görmüştü uzerime tutmustum ama işte goremedi; (dugunuz cok sonra Allah razi olsunBence beyaz sade bir elbise giyin, gelinliği düğün yaptığınız zaman giyersiniz. Birinci derece yakının vefatının 10. gününde gelinlik giymek abes olur.
Başınız sağolsun bu arada. Evliliğinizde de mutluluklar dilerim.
Saolun Allah razi olsun .Evet uzakta olsada insan aramaz mi ya diğerleri annesi hergun geldi geliyor bu ne anlamadim!! Bende lafımi esirgemedim ablann basina gelirsede beterini yapacam ağzını acmicaksin dedim haklsin dedi.. hayr benle hic bi sorunuda yok insan üzülüyor yani o zamanlarda aklima gelmedi de simdi geldi nikah babam hayattken aldik atama olacak ve yapmazsak doguda kalacaz annemin yannda olmak istuorm kardeslerim var ayni sehirde olmak daha fayda saglayacak yoksa bende istemezdimm. Bide dogum günümdu gözlerim balon gibi sis Rabbim kimseye yasatmasin..... Allah razi olsun sizden de
Babanız sizi öyle görmek isterdi değil mi? Evet.ee bitmiştir sembolik yani olay tamamen.İnsanların diyeceklerine bakacak olursanız oohooo tabi ki yabana atılmaz ama böyle birşeyde sizin kararınız çok daha önemliAllah razi olsun cok saolun haklisniz.. Aslinda annemde giyemmi istio ama iste el ne der o yuzdne en mutlu anmi saklicaz sonra dersin dedi ..haksliniz saolun
Derdi veren rabbim dayanma gücü de verir insallahBabanız sizi öyle görmek isterdi değil mi? Evet.ee bitmiştir sembolik yani olay tamamen.İnsanların diyeceklerine bakacak olursanız oohooo tabi ki yabana atılmaz ama böyle birşeyde sizin kararınız çok daha önemli
Allah razi olsun saolun icimde sadece. Cok istemistik bugunleri gormeyi babamda herkese sevincini paylasiyodi gormemsi uzdu beni hayatta olsaydı da giyemseydim bile dedim ama napalim kaderimizi sevecegiz...Rabbim sabrini verir kuzum sen dik dur ve bu hayati sev..Bak nisanlinda arkanda dag gibi gerisi muhim degil..Nikahsa eger bence elbiseni giy kimseyi cagirma nikahina sadece kardeslerin olsun.Cok icinde kalirsa formalite icabi dugunde nikah tazeleme falan oluyorsa o tarz bir sey yaparsin
Evet duz beyaz diz altı ayenn bende ole dusundm Allah razi olsunNasıl düz beyaz elbise mi.Sadecw nikah mı.Giyebilirsin öyleyse.Mezara da üstüne birşey alarak gidersin.Allah rahmet etsin.
Amin inşallah. ..Yoksa insan ilk aciyla yaşayamaz.Derdi veren rabbim dayanma gücü de verir insallah
Allah razi olsun cok saolun. Yok gelinlik degil zaten nikah olcak beyaz giymek istemistim duz elbsie uzun sadce saolun binlerce kez...Herkesin hayalidir beyaz gelinlik ama bence biraz bekleyin derim insallah sizde her genc kiz gibi gelinliginizle cikarsiniz evinizden Allah sabir versin kardesim mekani cennet olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?