Nasil Dayanirimki Ben Buna...

Ne lisede ne üniversitede kimse arkadaşlık teklif etmedi. Lise ve universitede erkekler vebaliyim gibi kacarlardi. Giciktim cunku. Kargo pantolon, xl erkek gomlegi ve spor ayakkabi vazgecilmezimdi.
Fotograflarda korkunc cikarim. Yok yani bende isik, bazilarina Allah vergisi. Bana da agir makyaj yakismaz. Çirkin olurum. Kinada eşim bile yapılan makyaja çok kötü demişti.
Sana yakışanı seç, kalem çekiyorsan ruj sürme. Bir dudak parlatıcısı yeter. Yasin küçük zaten. Çok makyaj cirkinlestirir insanı.
Kimseyle cikmadim diye hayatta yanliz kalmadim. Eşimle üniversite bittikten 1 yıl sonra tanıştık. 13. yildayiz. Nasip bu işler.

Benimde senden farkım yok makyaj yapıyorum tutmuyor yani foto çekiniyorum berbat çıkıyorum zaten mutlaka biriyle evlenecek ama her körün alıcısı vardır ama iste zoruma gifiyor o evlenmeyi dusunmexdi kız çok güzel ki düşünmüş ben hep berbat şeyler yaşadım orta okulda lisede şimdi unideyim ama dediğim gibi yani güzellik önemli tipsizim hayata diğerlerinden yenik başlıyorum

Neden birinin teklif etmesini bekliyorsun . Teklif etmediler diye neden çirkin olduğunu düşünüyorsun ? Başarılı bir öğrenci ol iyi bir mesleğin olsun bak ozaman nasıl teklifler gelir .

Evet aynı bölümde okuyoruz ya bölüm dersler çok zor saha hiç çalışmadım nereden caliscam bilmiyorum sınıf kalabalık en arkada ötürü yok hocayı ne görüyorum ne de duyuyorum sınavlar yakın ne yapcam bilmiyorum evet hep mutsuzum

Sevgili olmanın güzellikle bir alakası yok ki. Daha çok çekimle alakası var. Herkesin sevgilisi çok yakışıklı ya da güzel mi? Sana tam aksi bir hikaye anlatayim. Çok güzel bir arkadaşım var hala bekar (yaşımız 30'a doğru evriliyor) hayatına 3 kişi girdi. Ikisi aldattı kızı. Biri de en son terk edip gitti. Gayette güzel fıstık gibi kızdır. Böyle lanet sevgilin olacağına yalnız olmak daha iyidir. Ancak başka bir arkadaşım var daha normal bir güzelliğe sahip, kendisine güveni tamdır. Hayatta da mutlu olmuştur. Şu an ikiz bebek bekliyor :) gayet huzurlu. Güzelliğin mutlu olmakla , doğru insanı bulmakla hiç mi hiç alakası yok. Eminim abartıyorsun da güzelliğin en azından normal seviyededir. Zaten çirkin diye birşey yok. Allah'ın yarattığı hiç kimse çirkin gelmez gözüme.

Sevgilisi olanların başı göğe mi erdi? Dertten başka bir şey değil. Okula yeni başladın, bre bismillah ne teklifi. Bana ilk teklif 2.sınıfta gelmişti, o da etmese daha iyiydi
Öncelikle kemerli/kırık burun bazılarına çekici geliyor ve karakteristik özellik katıyor. Ciddiyim bu konuda.
İnce dudağa gelince, bakma sen o instadaki ördek dudaklılara. Kaç tanesininki doğalmış? Ya dolgu, ya ruj hilesi. İnsanları neden gözünde bu kadar büyütüyorsun. Makyajlarını bir silseler tanıyamazsın inan bana.
Boyun gayet iyi ayrıca. Topuklu giyersen çok hoş durur. Ben 173küsürüm topuklu bende abartı duruyor ama sende harika durur. Kış için topuklu bot almalısın.
Tipin kaymış diyen kuzenine de 'ay g.tüm hoş ulan'' de. Gitsin kendi tipine baksın.
Bu arada ilerde iyiki daha önce sevgilim olmamış diyeceksin, beni hatırlarsın o zaman

Yani bi arkadas da demis bi kac yorum once, hic birimiz prenses degiliz, hepimizin kusurlari var, kendinde begenmedigi seyler var. Bk benim saclarim kusurludur, bi tutam sacim var o da kalmayacak yakinda ne yapsam tam olmaz yani, ameliyatla fln da duzelmez bi burun degil sonucta, esimin saclari bile bnmkinden cok dusun yani, ben memeden ibaret bi kadinim kiz kardesim kalemle cizilmis gibi cok guzeldir masallah, olmadi mi olmuyo sen kendini sev bi once. Ne anneni ne bi baskasini takmamayi ogren, neyini begenmiyorsan onu duzeltmeye calis. Sen kendini sevmezsen mutlu olamazsin. Intahar ne ya daha yasin kac basin kac dunyanin sonuna geldin sanki alla ala

Bence sen cok cok guzel bir kızsin. Sakin oyle düşünme. Allah hickimseyi çirkin yaratmamistir. Herkesin farkli guzelligi var.

merhaba, öncelikle kuaföre git. saçının tarzını değiştir. biraz havalı bir kesim yaptır. makyaja geek yok çok. hafif bir bb krem ve sana yakışan bir renk ruj ile (abartı olmayacak şekilde nude tonlarında) yüzüne renk verebilirsin. tarzını değiştirip vücudunun belli bir kısmını ön plana çıkarabilirsin. vücudum güzel değil diyorsan ev bile olsa spor yap. bir iki ayda düzenli yapınca faydasını görürsün.
zamanla kendindeki değişimi görürsün

Kuzenine lütfen ''hoşt ulan'' de valla çok rahatlıycam ona acayip sinirlendim. Şaftın kaymışmış haspama bak hele. Engelle kız onu instadan

Evet haklısınız da yani aslında yakınlığım şey güzel olmamam ve sevdigim çocuk baskasinin oldu hiç ilgi görmedim kimse sevmedi beni ablam çok çok güzel kızdır arkadaşları beni görüyor ay kardeşin sana çekmemiş sen daha güzelsin diyorlar bunu diyenler sınırsız yani beni ilk defa görenler yani bi düşmanlık olmasa dahi bo de bu sevdiğim çocuğ çok güzel bi kızla nisanlanmis oyle olunca içim parçalanıyor keşke bende güzel olsaydım bana da oyle aşkla baksalar gulerken gulusumu gizlemek zorunda kalmasaydim itiraf sayfasına yazmışlardı gülüşü güzel kız yazmış biri ben gulunce insanlar burnum kırık olduğu için açılıyor çok çirkin guluyorsun diyorlar ruj sürünce dudaklarin çok ince diyorlar

Teşekkür ederim mersin e dönünce tonik temizleyici vs al cam kendime prenses gibi bakacam simartacam böyle gidersem sonum akıl hast gibi gorunuyor

Canım öncelikle sırf sevgili edineyim taliplerim olsun diye değil kendin için bakım yap kendine. Zira bu düşünce yapısı ilerde sevgilin olduğunda da sana çok zarar verir. Sevgilinin kölesi olur, yapılan herşeyi sineye çeken bir kadın ve psikolojik şiddete de çok yatkın olursun.
Bak tarih boyunca kullanılan iki manidar söz vardır
1. Allah çirkin şansı versin derler.
2. Yüzü güzel olsa ne olur bahtı güzel olsun derler.
Ben senin çirkin olduğunu düşünmüyorum zira güzellik göreceli bir kavramdır. Ben birine çok güzel görünebiliyorken bie başkasına dünyada tek kadın olsa asla olmayacakları listesinde olabilirim mesela :)
Şimdi diyeceksin madem göreceli, neden bana hiç yaklaşan, beni güzel bulan biri olmuyor diye. Heh şöyle ki, dış görünüşten önce etrafa yaydığın enerji çok çok daha önemli. Ben ne çirkin olarak görülen kadınlar tanıdım yanında ağzının içine bakan taş gibi erkek arkadaşları vardı. Kendine güvenli bir tavır ve samimi ağız dolusu bir gülüşün erkekler için ne kadar çekici olduğundan bir habersin sanırım. Dış görünüş olarak pek çekici bir tip olmayan ama işvesi cilvesi ve zekasıyla erkeği kendinden geçiren, parmağında oynatan kadınlar da var.

Şimdi geleyim önerilerime;
Gerçekten yapacaksan kendin için yap başkası için değil. Kendinde kusur bulmak da anormal bir şey değil bulabilirsin. Bunlar düzelmeyecek şeyler değil. Çok rahatsızsan eğer paranı biriktirip burun estetiği yaptırabilirsin. Cildin için bir cildiyeye gidip gereken tedaviyi görürsün. Çillere gelince, yahu millet artık yüzüne sahte çil yapıyor makyajla sen kurtulmaya çalışıyorsun :) kilo konusuna gelince, ah aynı dertten ben de müzdaribim ama çözümü zor değil, öyle çirkinim kendimi intihar etmek istiyoom demekle olmuyo tutacaksın boğazını vereceksin kiloları :) duruşun bile değişecek, ne giysen yakışacak. Fazla makyaj ben de sevmiyorum makyajı değil kendini ön plana çıkar.

Alla alla niye devamlı çirkinim diye konu açılıyor bu ara anlamadım.
Çok güzel kadınlarda teklif almıyor canım benim merak etme, onlarında yanına kimse yaklaşamıyor bu bana bakmaz diye.
Sen çirkinim diye değil sevgilim yok diye konu açmalıydın. Yanlış ifade ediyorsun kendini...

Şu anlattiklarinizla sanki iki eliniz , iki ayağınız yok , gözleriniz bozuk , kulaklarınız duymuyor gibi bir algı bırakıyorsunuz ..

Bir arkadaşım var , çok yakınım. Şuan çok işler başarıyor. Bilgisayarı ağzındaki bir kalemle kullanıyor.
Ayakları dizlerden kesik. Gözleri astigmat.

Hiç ama hiç , bir kere dahi , " intihar etmek istiyorum " dediğini duymadım.
Evet hayatı inanılmaz zor. Kimsesi yok neredeyse. Üzüldüğü zaman çok oluyor ama hiç düşmedi.

Erkeklerden ibaret , beğenilmekten ibaret kurmamış çünkü hayatını.

Böyle dert yanıldığında , daha zorda olanları örnek vererek konuşmayı , konuşulmasini hiç sevmem ama bu " intihar etmeyi düşünüyorum " cümlesini duyduğumda şalterlerim atıyor.

Kendinize gelin.. Ezik kız nedir yahu ..

Eziklik tiple alakalı değil tavır ile alakalıdır.bugun dünya starı olmuş bazı ünlülere bak ahım şahım güzel değildir ama garip bir auralari var.kendinden emin olmak, kültürlü olmak acayip çekici kılar insanı.ayrica daha öncede konunu gördüm senin ve seni çok merak ediyorum özelden foto atsana.ve nasıl bir cevren varki sürekli çirkin diye itham ediliyorsun?benim bir kuzenim var senin gibi çirkinim çirkinim diyor halbuki su gibi güzel.acaba sende abartiyor olabilir misin

Tüm bunları söylemeleri güzel olmamakla alakalı değil tavır almamanla alakalı . Ben kendimle mutluyum. Kime ne , sana ne ? Diyemiyorsunuz. Ben aynayim, herkes kalbindekini görüyor bana bakınca deyin bir daha diyebiliyorlar mı öyle bişey bakin. Çok patavatsız ve boş tipler çevrenizdekiler siz de onların sözüyle kendinizi eziyorsunuz. Size bunu diyen çok mu güzel? Bende gülerken guzel olmam gözlerim iyice içine girer filan ama daha kimse bana çirkin gülüyorsun demedi. Insanlara sınırlarınızı gösterin.

Şöyle diyim burnum kirik dudaklarim ip ince yüzüm çil ve sivilce dolu leke de var yüzümde kil var saçlarım ince boyum 164 72 kiloyum
Burnuna estetik ameliyat yaptırabilirsin devlet hastanesinde daha uygun fiyatlara yapılıyor bu ameliyat ben de oldum geçenlerde.

Yüzün içinde cildiye doktoruna git en son çare ağır bi ilaç var onu kullanirsin bebek gibi suratin olur ben de kullandım 5 yıl önce.
Yüzüne agda yaptır ayda bir bile yaptirsan yeter yani.
Dudakların da inceyse incedir o kadarına da takılma artık.
Bir de bi 10 kilo verirsen tamam bitti gitti işte.
Intihar edilecek bi durum yok yahu ortada.
Aç google a bak ünlülerin hepsi estetik manyağı.
Turkan Şoray Filiz Akin bile estetik yaptirmislar herkesin var bi falsosu yani takılma bu kadar.

Bugün çok uz
Bugün çok çok üzüldüm tahammül edemeyeceğim olaylar yaşadım ama artık yepyeni bir sayfa açacağım kendime prenses gibi bakacam davranmam rendyolsa uygun fiyatlı bakım ve makyaj ürünleri buldum ordan almamı önerir misiniz yeni kıyafetler al cam tarz yapcam kitap okuyup gelistirecem kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…