- 20 Haziran 2017
- 91
- 17
- 3
- 29
- Konu Sahibi optimist9696
-
Haklısınız abartmıyorum ama iste dediğim gibi bana xirkinsin diyen çok çok kişi oldu özgüven kalmadı ama burnumu estetik yaptıracak da ailem arka çıkmıyor ise gir oyle yaptılar diyorlar bi yerden baslicam kafa yapımı degistitcemBurnuna estetik ameliyat yaptırabilirsin devlet hastanesinde daha uygun fiyatlara yapılıyor bu ameliyat ben de oldum geçenlerde.
Yüzün içinde cildiye doktoruna git en son çare ağır bi ilaç var onu kullanirsin bebek gibi suratin olur ben de kullandım 5 yıl önce.
Yüzüne agda yaptır ayda bir bile yaptirsan yeter yani.
Dudakların da inceyse incedir o kadarına da takılma artık.
Bir de bi 10 kilo verirsen tamam bitti gitti işte.
Intihar edilecek bi durum yok yahu ortada.
Aç google a bak ünlülerin hepsi estetik manyağı.
Turkan Şoray Filiz Akin bile estetik yaptirmislar herkesin var bi falsosu yani takılma bu kadar.
Emin'im güzelsin sen ve çevrendeki insanlar abartıyordur. Sağlığının kıymetini bil öncelikle şükretÇirkin olduğumu düşünüyorum ilk kez bu yıl sevgilim oldu oda sanal zaten tekmeyi bastı hiç teklif almadım lisede unidede oyle oldu makyaj yapıyorum kıyafet alıyorum ama olmuyor kimse bakmiyor be kimse gelip konuşmuyor bile fotoğraf çekindim instagrana attım kuzenim dedi ki saftin kaymış o ne tip çok kötü oldum erkek bu kuzenim yani açıkçası cirkinlesmissin dedi
Tamam burnun sona kalsın diğerlerini hallet kilo vermek bedava mesela yürüyüş diyet bedava.Haklısınız abartmıyorum ama iste dediğim gibi bana xirkinsin diyen çok çok kişi oldu özgüven kalmadı ama burnumu estetik yaptıracak da ailem arka çıkmıyor ise gir oyle yaptılar diyorlar bi yerden baslicam kafa yapımı degistitcem
Takıntı yapmıssın daha öncede konusmustum seninle.
Her şey dış güzellik mi acaba?
Elin kolun saglam, gözlerin görüyor ,kulakların duyuyorken çirkinlik de neyin nesi.
Şükür et haline.Senin yerinde olmak isteyen binlerce engelli insanımız varken bunu yazmaya bile utanmalısın.
Bir de intahar edecem diyorsun kolay mı öyle hele ki bu tür sebeplerden.
Youtubeyi aç da inanılmaz bedenleri izle bence.
Kim daha kötü durumdaymış gör.
Takmıssın bir dış güzellik, yahu 60 yaşına gelince dünya güzeli olsan ne yazar yeter ki kalbin güzel olsun.
Yorma kendini arkadaşım,nickini değiştir diye1368kere söylendi,dertleri zevk edindim,bende neşe ne arar şarkısını terennüm ediyor arkadaş...Bence gerçek bile değil de,neyseO optimist9696
Öncelikle nickini değiştirmekle baslayabilirsin mesela.
Ezik kız nedir Allah aşkina ya. Insan neden boyle bir nick secer kendine?
Kendinden emin ol ve kendine güven. En önemlisi bu. Guzellik görecelidir. Kendinin farkinda degilsin sadece. Kendine inancın olduktan sonra arkası gelir merak etme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?