- Konu Sahibi optimist9696
-
Neden kendine "tekmeyi bastı" şeklinde tabiri uygun görüyorsun? Canım seni anlıyoruz emin ol. Kendine değer ver lütfen. Sen değerini bilmezsen başkası nasıl bilsin.Çirkin olduğumu düşünüyorum ilk kez bu yıl sevgilim oldu oda sanal zaten tekmeyi bastı hiç teklif almadım lisede unidede oyle oldu makyaj yapıyorum kıyafet alıyorum ama olmuyor kimse bakmiyor be kimse gelip konuşmuyor bile fotoğraf çekindim instagrana attım kuzenim dedi ki saftin kaymış o ne tip çok kötü oldum erkek bu kuzenim yani açıkçası cirkinlesmissin dedi
once kendini sevmelisin. buna kendinde ki kusur gordugun aslinda kusur olmayan seyleri kafana takmayarak bunu yenmekle baslayacaksim. kolay degil bende yasadim bu duygu durumunu. ama geciyor. kalbin guzelse inan gerideki seyler olup gidiyor. kendini sevmezsen baskasinin sevgisi sana yetmiyor inan. evlilik iyi yapilan bir evlilik olmadiktan sonra bekar hayatini ozler olursunCanım çok yanıyor çok öncelikle şunu söyleyim dediklerimizi uyguluyorum okula makyajlı gidiyorum birşeyleri değiştirmeye çalışıyorum kıyafet alıyorum ama olmuyor çok cirkinim 1 teklif dahi almadım okulda.Vede1 hafta önce gerçek hayatta insanlarla konusamadigim için edindiğim sanal sevgilimden tekme yedim.Bugün de platonik olarak hoşlandığım çocuğun nisanlandigini öğrendim dünyam başıma yıkıldı onu çok sevmiştim acilmistim bana seninle olamam demişti annem nisanlandigi kız çok güzel dedi yeşil gözlü sonra bana dedi ki kızım dizin ağrıyor olabilir ama yuruyusunu düzelt konusma ni düzelt giyimini düzelt dedi çok üzüldüm annem bile bemi ezik görüyor bugüne kadar hiç kimse sevmedi istemedi beni oy gibi bi hayat yaşadım ne baktım güzel ne kendim ne şansım ne tipim ne kaderim canım açıyor be. Intihara düşünüyorum niye yaşıyorum ki ben
Şöyle diyim burnum kirik dudaklarim ip ince yüzüm çil ve sivilce dolu leke de var yüzümde kil var saçlarım ince boyum 164 72 kiloyum
amaaann şuan bekar olmayı senin yerinde olmayı çok isterdim bende birini çok sevdim evlendim şuan bebeğim var 5 aylık resmen hapis hayatı yasiyorm aşk felan kalmadi sevgi var tabiki. evimde olsam annemle içtiğim çayı 10 sevgiliye değişmem aşk sevgili çok boş şeyler bekarken aynen senin gibiydim bende canım kendimi begenmezdm. sürekli aşk olurdu kafamda ama ne kadar boş olduğunu şuan anladım belki anlamsız gelecek bu yorumum ama yazmak istedmAblam teşekkür ederim ama ciğerim yanıyor ne elde ettim ki diye düşünüyorum canım çok açıyor çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?