Nasil Dayanirimki Ben Buna...

O hayatın daha en başındasın. Hayat bile yeni yeni başlıyor senin için.

Zamanla oturacak düzenin, yaşın geçtikçe tarzını, zevkini, fikirlerini daha net oturtacaksın.

Acele edersen , olmaz. Akışına bırak bazı şeyleri. Ben eşimi bulduğumda senden büyüktüm

Şimdi evliyim.

O yüzden böyle kuruntularla kendini yeme, kaderinde yazanı her şekilde yaşıyorsun. Burada dünyanın en güzel kadını olsan da aynı yürür iş... Çirkin kadın da yoktur ayrıca, ezik de değilsin

Neden kendine "tekmeyi bastı" şeklinde tabiri uygun görüyorsun? Canım seni anlıyoruz emin ol. Kendine değer ver lütfen. Sen değerini bilmezsen başkası nasıl bilsin.
Madem güzelliği takıyorsun bu kadar şöyle söyleyeyim. Çevrene bak, peşinde erkeklerin koştuğu kızların hepsi gerçekten güzel mi?Cevap hayır. Bunların hepsi özgüven kaynaklı.
O annene de diyecek söz bulamıyorum. İnsan kızına prenses gibi hissettirir. Seninkinin yaptığına bak.
Bizi dinle bak. Kendini sev. Sonrası gelir.

once kendini sevmelisin. buna kendinde ki kusur gordugun aslinda kusur olmayan seyleri kafana takmayarak bunu yenmekle baslayacaksim. kolay degil bende yasadim bu duygu durumunu. ama geciyor. kalbin guzelse inan gerideki seyler olup gidiyor. kendini sevmezsen baskasinin sevgisi sana yetmiyor inan. evlilik iyi yapilan bir evlilik olmadiktan sonra bekar hayatini ozler olursun

Önemli olan güzellik değil öz güven. Özgüveni olan her kizin bi albenisi vardir çirkin dahi olsa...

Valla ben temiz ve bakımlı olduktan sonra çirkin kız görmüyorum etrafımda. Senin de çirkin göründüğünü sanmıyorum. Kendine bir güven önce. Sen kendine değer ver ki başkaları da sana değer versin.

Şöyle diyim burnum kirik dudaklarim ip ince yüzüm çil ve sivilce dolu leke de var yüzümde kil var saçlarım ince boyum 164 72 kiloyum

Tamam bak şimdi hemen internetten devlet hastanesinden kadın hastalıkları dahiliye ve cildiye randevusu al. Kadın hastalıkları kıllanma için hormon testleri yapıp ilaç verecek. Dahiliyeye hipotrioidten şüphelendiğini söyle. Cildiyede de sivilce tedavisi görmek istediğini söyle. Sivilce tedavisi için haplar var cildi kurutup soyup, sivilceleri ve lekeleri atıyor ama çok zahmetli kullanım sırasında cildin çatlıyor sürekli nemlendirmek gerekiyor, karaciğerin etkilendiği için kolestrolünün dengede kalması gerekiyor vs. Bir araştır. Eğer kullanabilirim dersen cildiyede testlerin yapılır değerlerin uygunsa başlarsın ilaca.

Yüzünde kıl varsa aldır sende. Aldıkça kalınlaşacak diye birşey yok tamamen şehir efsanesi o.

Dudaklarını en dış çizgisinin hemen dibinden dıştan mat doğal renklerde bir dudak kalemiyle çizip dudak içini de aynı kalemle doldurup sonrasında üstüne doğal renk mat bir ruj sür olduğundan bir tık daha dolgun gözükür böylelikle.

Saçların inceyse yukarıda bahsettiğim hormonlar saçlarını dolgunlaştıracak. Ama şimdilik önce saçın tüm diplerine çook çok hafif krepe yap sonra topla, ör ya da topuz yap.

Tüm bunlar birilerinin sana çıkma teklif etmesini sağlamayacak çünkü dünya güzeli de olsan en arka sırada saklanırken kimse seni göremez. Ama sen kendini daha iyi hissedeceksin.

Ablam teşekkür ederim ama ciğerim yanıyor ne elde ettim ki diye düşünüyorum canım çok açıyor çok
amaaann şuan bekar olmayı senin yerinde olmayı çok isterdim bende birini çok sevdim evlendim şuan bebeğim var 5 aylık resmen hapis hayatı yasiyorm aşk felan kalmadi sevgi var tabiki. evimde olsam annemle içtiğim çayı 10 sevgiliye değişmem aşk sevgili çok boş şeyler bekarken aynen senin gibiydim bende canım kendimi begenmezdm. sürekli aşk olurdu kafamda ama ne kadar boş olduğunu şuan anladım belki anlamsız gelecek bu yorumum ama yazmak istedm

Dis görünüs ikinci planda.
İlk once kendini sev ve say. Oldugun gibi guzelsin. Kendini boyle kabul et ki icinden disina yayilsin guzelligin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…