- 25 Şubat 2013
- 1.079
- 644
- 123
- 47
- Konu Sahibi cesursincap
-
Tatlm zor is biliyorum sabirli ol demesi de kolay.ama gel gor ki sabirli olamiyorz.cocuk sahibi olamamak elbette cok uzucu.ama dunyanin sonu degil inan.bugun kisirlik sorunu yerine kanserle de mucadele edebilirdik degil mi? Kendini boyle telkin et.her iste vat bi hayir lafi inan bosuna degil.sabirla dua et bekle.Allaha yalvar ve cok inan.akisina birak bi sure ilac kullanma kur uygula hacamat yaptr.tedavi seklini degstr bir de oyle dene.ummadgin birsey sebebin olur belki de.yasin kac bilmiyorum ama yasi cok gecenleri ve rahmi olmayanlari dusun.en azindan bir umudun var tutunmaya deger..Benden sonra evlenen insanlar bebeklerini kucaklarına aldılar bile. Her gün yeni bir hamile haberi alıyorum. Yakın çevremde isteyen herkes hamile. Hamile olduğunu duyan nedense gelip benimle paylaşma ihtiyacı hissediyor ve "darısı başına" diye "iyi" dileklerini iletiyorlar. Artık benim hiç olmayacakmış gibi geliyor. Dayanmaya çalışıyorum ama artık giderek zorlaşıyorBana da bir akıl verin ne olur. Ne yapmalıyım, nasıl dayanacağım?
rabbim gönlünüze göre versin inşallahBenden sonra evlenen insanlar bebeklerini kucaklarına aldılar bile. Her gün yeni bir hamile haberi alıyorum. Yakın çevremde isteyen herkes hamile. Hamile olduğunu duyan nedense gelip benimle paylaşma ihtiyacı hissediyor ve "darısı başına" diye "iyi" dileklerini iletiyorlar. Artık benim hiç olmayacakmış gibi geliyor. Dayanmaya çalışıyorum ama artık giderek zorlaşıyorBana da bir akıl verin ne olur. Ne yapmalıyım, nasıl dayanacağım?
Tatlim hayirdr sen buralar ? Var miydi ki senin probleminrabbim gönlünüze göre versin inşallah
yok canım senin yazdığını gördüm baktım konuya..... iyi dileklerimi sunmak istedim.....benim 1 kızım 1 oğlum var rabbim en kısa zamanda sizlerdee de nasib etsin inşallahTatlim hayirdr sen buralar ? Var miydi ki senin problemin
Allah bagislasin kuzum.cok sukur benm de bir kizim var 5 yasinda.kardessz kalsin istemiyorm ama maalesef erkenden yakalndm menopoza.ugrasiyorm iste.hic olmayanlarn isi daha zor elbet.Allah once onlara nasip etsin..yok canım senin yazdığını gördüm baktım konuya..... iyi dileklerimi sunmak istedim.....benim 1 kızım 1 oğlum var rabbim en kısa zamanda sizlerdee de nasib etsin inşallah
amin canım.....öyle mi allah bağışlasın.....tek sebep menapoz mu.....neden erken girdin acaba kaç yaşındasın ki.....Allah bagislasin kuzum.cok sukur benm de bir kizim var 5 yasinda.kardessz kalsin istemiyorm ama maalesef erkenden yakalndm menopoza.ugrasiyorm iste.hic olmayanlarn isi daha zor elbet.Allah once onlara nasip etsin..
27 yasindayim.24 yasinda girdim menopoza.3 yildr ugrasyorm iste.yumurta uretimi yok.ilaclarla zar zor adet oluyormamin canım.....öyle mi allah bağışlasın.....tek sebep menapoz mu.....neden erken girdin acaba kaç yaşındasın ki.....
hımmm yaşıtız biz senle ...... ya sebebi ne peki neden bu kadar erken oldun......27 yasindayim.24 yasinda girdim menopoza.3 yildr ugrasyorm iste.yumurta uretimi yok.ilaclarla zar zor adet oluyorm
Sebepsiz cnm ya.doktorlar genetik veya stres olur derler ama ailemzde yok boyle bisey.annem 55 inde kesildi adetten.ben sezeryana ve strese bagliyorm cok hassas bi bunyem var.ondan olabilir diyorm herseyi dert eden bi yapim var kahretsinhımmm yaşıtız biz senle ...... ya sebebi ne peki neden bu kadar erken oldun......
cidden çok erken olmuş.....allah şifanı verir inşallah canım.....Sebepsiz cnm ya.doktorlar genetik veya stres olur derler ama ailemzde yok boyle bisey.annem 55 inde kesildi adetten.ben sezeryana ve strese bagliyorm cok hassas bi bunyem var.ondan olabilir diyorm herseyi dert eden bi yapim var kahretsinbir de kizimi sezeryanla dogurdum ondan bi sure sonra basladi adet duzenszligi.rahmime zarar verilmis olabilir diyorum amaALLAH bilir elbet belki de beni de boyle sinamis istemistr.herseyde bir hayir var.Allah dermansz dert vermesn.cok sukur..
Saol cnm.yok cnm resim gormedim sitenin bu yeni halini de cok anlamiyorm dogrusu.avatardaki resimden bahsetmiyosn de micidden çok erken olmuş.....allah şifanı verir inşallah canım.....bu arada beni gördün mü resim yükledim
yok canım .... benim ismime tıkla fotoğraflara bas bakemSaol cnm.yok cnm resim gormedim sitenin bu yeni halini de cok anlamiyorm dogrusu.avatardaki resimden bahsetmiyosn de mi
derdi veren allah sabrınıda veriyor benimle bir evlenenlerin hepsinin ikişer çocuğu oldu. çocukları okula başladı ben evlendiğimde çocuk olanlar büyüdü şimdi onlar evleniyolar ve hamile kalıyolarBenden sonra evlenen insanlar bebeklerini kucaklarına aldılar bile. Her gün yeni bir hamile haberi alıyorum. Yakın çevremde isteyen herkes hamile. Hamile olduğunu duyan nedense gelip benimle paylaşma ihtiyacı hissediyor ve "darısı başına" diye "iyi" dileklerini iletiyorlar. Artık benim hiç olmayacakmış gibi geliyor. Dayanmaya çalışıyorum ama artık giderek zorlaşıyorBana da bir akıl verin ne olur. Ne yapmalıyım, nasıl dayanacağım?
Benden sonra evlenen insanlar bebeklerini kucaklarına aldılar bile. Her gün yeni bir hamile haberi alıyorum. Yakın çevremde isteyen herkes hamile. Hamile olduğunu duyan nedense gelip benimle paylaşma ihtiyacı hissediyor ve "darısı başına" diye "iyi" dileklerini iletiyorlar. Artık benim hiç olmayacakmış gibi geliyor. Dayanmaya çalışıyorum ama artık giderek zorlaşıyorBana da bir akıl verin ne olur. Ne yapmalıyım, nasıl dayanacağım?
bende ayniyim dayanabiliyormuyum acaba 24 saatlik zaman diliminde iste evde yolda heran aklima gelen ve icimi acitan bu duygu dayaniyormusum gibi gozuksede dayanamiyorum acini en iyi biz anlariz cok zor 4 yil evlilik yildonumuz yakladiyor ve ben gene mujde veremicem adet oluyorumBenden sonra evlenen insanlar bebeklerini kucaklarına aldılar bile. Her gün yeni bir hamile haberi alıyorum. Yakın çevremde isteyen herkes hamile. Hamile olduğunu duyan nedense gelip benimle paylaşma ihtiyacı hissediyor ve "darısı başına" diye "iyi" dileklerini iletiyorlar. Artık benim hiç olmayacakmış gibi geliyor. Dayanmaya çalışıyorum ama artık giderek zorlaşıyorBana da bir akıl verin ne olur. Ne yapmalıyım, nasıl dayanacağım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?