• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nasıl Dayanıyorsunuz?

mrb kızlar dn bi eczacı arkadaşm söledi klomen zinco we ewicap erkek kullandığı zamn sayısı we hareketliligne yardm ediyomuş bizde bu sorn war bugn alıp kullanmayı düşünyorz sizce nasl olr.
o konuda pek bilgim yok malesef. benim yumurta rezervim az bana balık yağı,selenyum,coenzyme Q -10 verdi doktorum.ayrıca incir kürü yapıyorum

nasl canm sonuçlar
Cnm sonuclar guzel çktı duzlmş fakt bzm bu 2. Test ilkni aska bi özel hastanede yptrmştm bugunkmide bska bi ösel hastanede yptrdm ama doktr tekrar şstdi ne kdr guvenilr blmiorm bu test dedi. İlk gttgmz hastanye gtcz 1ay snra ama degrlr gzl dedi

Cnm sonuclar guzel çktı duzlmş fakt bzm bu 2. Test ilkni aska bi özel hastanede yptrmştm bugunkmide bska bi ösel hastanede yptrdm ama doktr tekrar şstdi ne kdr guvenilr blmiorm bu test dedi. İlk gttgmz hastanye gtcz 1ay snra ama degrlr gzl dedi
aman iyi canm inşallah öbür testte dha iyi çıkar

o konuda pek bilgim yok malesef. benim yumurta rezervim az bana balık yağı,selenyum,coenzyme Q -10 verdi doktorum.ayrıca incir kürü yapıyorum
tmm canm saol inşallah amacına ulaşırsn.bnde yazmış oldugm ilaçları aldm bide yannda keçi boynuzu kürü uyguluycm eşime inşallah hepimizn yüzü güler.

sınavların en ağırı.evlatsızlık.
dayanılıyormu.....
yıllardır olmayacağını bilip üstelik bir sperm yokken her ay adetin geçince yüzündeki tebessüm.
sanıyorsunki mucize gelip kapını çalacak.sanıyorsun ki en şanslı kullardansın.
ve sanıyorsun ki herkese örnek olacaksın.
oysa kabullenmekmi en can yakmayan.belki kabullenmek ve kendini artık olmayacağına inandırmak
hayatta mücadele vermekten yoruluyorsun.geçmişe dönüp baktığında senelerce hastane doktor bitkiseller.
evin bütün dolaplarında ilaç,iğne macun görmekten eve misafir gelirken ilk iş ortalıkta sana ait sırrını
yani ilaçlarını saklamak.
herşeye rağmen hayat güzel.kendini artık olmayacağına inandırsanda,artık adet günüm geldi belki hamile olurum demelerini düşünmemek te güzeeel.artık bu umudunu kesip hayatını yaşa nasihatlerine uyup bebek görmelerine gözyaşını yanağına değil içine akıtsan da gideceğini kabullenmeler.
artık darısı başına dediklerinde teşekkür ederim amin diyerek gülümsemeler.
seni anlayamayan ve arkadşın olduğundan bile şüphe ettiğin arkadaşlarınla görüşüp sürekli sende toplanmak istemelerini anlamaya çalışman.çünkü senin çocuğun yok ve senin hepsine tahammül etme gücün olmalı.çünkü senin kafan rahat...
evet bunların hepsini aşıp kabullenmek.
tüpbebek yapma şansına bile sahip olmamak.
tüpbebek yaptıranları bile şanslı görmek.
evlat mücadelesinden öte milyon değil,1 tane sperm mücadelesi vermek.
evet herşeye dayanılıyor.dünkü çocukların anne olup seni ezmelerine dayanıyorsun.
bu tavırların artık canınızı bile yakmadığını görüyorsunuz.bugünümüze hamdü senalar olsun.
bugünlerinde elbette mükafatı olacaktır.şüphesiz allah herşeyi görendir.
cnm bu yaziyi gosyaslarimla okudum icim gitti ya cok zor bir durum cekmeyen bilemez bende kendimi aciz ve caresiz hissediyorum bir yanim cok yorgun bir yanim umutlu bir yanim tedirgin korkak ( ya hic olmazsa diye...uuuufff gozyaslarimi tutamiyorum suan )bu hisler cok farkli cekmeyen bilemez ama keske biraz daha anlayisli olunsa...RABBIM hepimize guc ve sabir versin.

U
cnm bu yaziyi gosyaslarimla okudum icim gitti ya cok zor bir durum cekmeyen bilemez bende kendimi aciz ve caresiz hissediyorum bir yanim cok yorgun bir yanim umutlu bir yanim tedirgin korkak ( ya hic olmazsa diye...uuuufff gozyaslarimi tutamiyorum suan )bu hisler cok farkli cekmeyen bilemez ama keske biraz daha anlayisli olunsa...RABBIM hepimize guc ve sabir versin.

U[/QSiz kendinizi bu kadar üzmeyin allahın verdiği dert sevilir. Derler ya bir bayanın kadın olabilmesi için normal doğum ile çocuk yapması gerekir diye.biyolojik olarak bu doğru.ama psikolojik kadın olmak asla bu değil.hepimizin derdi ayrı kiminin eşinde sprem yok kiminde yumurta, bazısında tüp tıkalı kiminde polio var.kimimizin kisti çok kiminde kan pıhtılaşması oooo yazsam daha ne yok ki tam sıkıntı kümesi.doğuran kadınlar size diyorum size lafın arasında bana şunu dene diyceğinize bir bakın kendinize.allahın lutfuyla olmuşsunuz anne hala sanırsınız kendinizi bir nane☺ben burda çabalarken sen orda çocuğundan şikayet et sonra dön arkanı altın gününde benden bahset.ben yaklaşınca hemen kesin sesinizi sanki ben anlamıyorum sizin fesat kalbinizi☺ben tüm paramı bu yolda dökeyim sen de tut bi ağzını o çeneni kırmıyım☺doktor doktor gezerim senin gibi değilim ben bebeğim,bir umut için dağları aşar giderimevlilik yılımı saymaya devam edin ben de sizi 2015 de tarihe gömeyim.benim gibi bebek için çabalayan tüm dostlara beni anlayan dert arkadaşlarıma sevgilerimle her şey gönlünüzce olsun iyi geceler

Yemeğe bir arkadaşa davetliydik ikinci çocuğa yedi aylık hamileymis. Üstelik birinci daha 10 aylık. Eve geldiğimden beri ağlıyorum elimde değil.

Yemeğe bir arkadaşa davetliydik ikinci çocuğa yedi aylık hamileymis. Üstelik birinci daha 10 aylık. Eve geldiğimden beri ağlıyorum elimde değil.

Ahh bu duyguları yaşayan bilir gerçekten..
Yıllardır hep ağladım en yakınların hamile onların o tatlı telaşina şahitlik yapıp ben bu duyguları hiç yasayamiycakmiyim düşünceleri..
O yakınlarının yanında senden bekledikleri ilgiyi için yana yama göstermen hepsi çok ama çok acı...
Acaba bu duygularımı hissederler de kıskandıgimi kendilerine kötü şeyler düşündüğümü zannederler yada en kötüsü halime acırlar diye rol yapman..
Gerçekten sadece yaşayan biliyor...
Ama bizler sabretmeyi Yüce Allah a sığınıp yinede halimize sukretmeyi öyle güzel öğreniyoruz ki inş Rabbim bu sayede hepimize mükafatını verir...
Ya bu dünyada ya öbür dünyada...

Ahh bu duyguları yaşayan bilir gerçekten..
Yıllardır hep ağladım en yakınların hamile onların o tatlı telaşina şahitlik yapıp ben bu duyguları hiç yasayamiycakmiyim düşünceleri..
O yakınlarının yanında senden bekledikleri ilgiyi için yana yama göstermen hepsi çok ama çok acı...
Acaba bu duygularımı hissederler de kıskandıgimi kendilerine kötü şeyler düşündüğümü zannederler yada en kötüsü halime acırlar diye rol yapman..
Gerçekten sadece yaşayan biliyor...
Ama bizler sabretmeyi Yüce Allah a sığınıp yinede halimize sukretmeyi öyle güzel öğreniyoruz ki inş Rabbim bu sayede hepimize mükafatını verir...
Ya bu dünyada ya öbür dünyada...

Aynen. Bir de biz bu arkadaşlarla ayda bir de olsa gorusuruz. 7 aydır bunu saklamaları biliyorum uzulmeyeyim diyedir ama beni daha fazla üzdü.

Canım kardeşlerim,Rabbim bizi seçmiş ne yapalım? sınavımız bunu, bu kimsenin yaşamadan bilemediği acıyı çekmekmiş,Peygamber efendimiz ( s.a.v) kimseyi kınamayın,kınadığınızı yaşamadan ölmez insan demiş,kimseyi kınamadık ama sınavımız buymuş,kimsede kınamasın bizi çünkü bu derdi kimse çekmesin,biz çektik çekiyoruz....canımız acıyor ama kimse bizi;bizim incinmiş ruhumuzu anlamıyor....öyle yanan öyle kavrulan bir içim var ki .... bir bağırsam Uludağ'ı yıkarım gibi geliyor bazen,benim durum vahim,9 yıl dır ,susarak bekliyorum,işimden gücümden oldum bu dertten,eltim 3 yıllık evli ve yeni bebeği oldu,aynı yerde oturuyoruz,bütün gün bebeğini benim evimden duyulacak şekilde sesli seviyor,o susuyor kayın validem başlıyor bağırmaya,benim gidip yanında olama mı evini temizlememi ve yemeğine ütüsüne yardımcı olmamı bekliyor benden,doğurdu ya.... önceleri yaptım,vicdanımla Allaha sığınıp onun rızası için elimden geleni yaptım... ama arada duyduklarım,imalı imalı bakışlar ölüyorum ölüyorum Allahım yardım et !

Canım kardeşlerim,Rabbim bizi seçmiş ne yapalım? sınavımız bunu, bu kimsenin yaşamadan bilemediği acıyı çekmekmiş,Peygamber efendimiz ( s.a.v) kimseyi kınamayın,kınadığınızı yaşamadan ölmez insan demiş,kimseyi kınamadık ama sınavımız buymuş,kimsede kınamasın bizi çünkü bu derdi kimse çekmesin,biz çektik çekiyoruz....canımız acıyor ama kimse bizi;bizim incinmiş ruhumuzu anlamıyor....öyle yanan öyle kavrulan bir içim var ki .... bir bağırsam Uludağ'ı yıkarım gibi geliyor bazen,benim durum vahim,9 yıl dır ,susarak bekliyorum,işimden gücümden oldum bu dertten,eltim 3 yıllık evli ve yeni bebeği oldu,aynı yerde oturuyoruz,bütün gün bebeğini benim evimden duyulacak şekilde sesli seviyor,o susuyor kayın validem başlıyor bağırmaya,benim gidip yanında olama mı evini temizlememi ve yemeğine ütüsüne yardımcı olmamı bekliyor benden,doğurdu ya.... önceleri yaptım,vicdanımla Allaha sığınıp onun rızası için elimden geleni yaptım... ama arada duyduklarım,imalı imalı bakışlar ölüyorum ölüyorum Allahım yardım et !

Cnm aynı süre evliliğimiz varmış bende 9 yıllık evliyim ağustosta 10 gireceğiz..
Senin yaşadığın gerçekten çok zor anlayissiz insanların bu kadar yakın çevrende olması kötü olmuş..
Ama elimizden birsey gelmez umud edip sabretmekten başka...

Aynen. Bir de biz bu arkadaşlarla ayda bir de olsa gorusuruz. 7 aydır bunu saklamaları biliyorum uzulmeyeyim diyedir ama beni daha fazla üzdü.
En çok benimde canımı yakan bu oluyor. Sanki çekinip böyle davranmaları. Hamile insanları görmek istemiyorum..

Cnm aynı süre evliliğimiz varmış bende 9 yıllık evliyim ağustosta 10 gireceğiz..
Senin yaşadığın gerçekten çok zor anlayissiz insanların bu kadar yakın çevrende olması kötü olmuş..
Ama elimizden birsey gelmez umud edip sabretmekten başka...

Gün ola harman ola kardeşim,kader bir gün bize de güler inşallah,bizi bizden başka anlayan galiba çıkmayacak

Back
X