Nasıl Değiştirebilirim Ki Kendimi...?

1- sağlıklı olmak için kilo ver kilon fazla ama gençsin metabolizman hızlıdır kolay verirsin
2- seninle tipin için görüşecek insanlarla (arkadaş yada sevgili) muhattap olma
3- tıp isteyip iki yıllık kazanmak bana abes geldi ama kendine güveniyorsan bir sene daha hazırlan. Ortalama bir insan ömründe yaşarsan 1 sene Kalan ömründe birşey değil
4-insanların dikkatini çekmek istiyorsan genel kültürünü arttır. Gündemdeki konuları takip et,güncel ve klasik kitapları oku,gelmiş geçmiş filmleri izle,yabancı dizi kültürü oluştur. Bunlar seni sosyal çevrede dinlenir kılar.
5- konulmamış bir teşhisin yoksa "psikolojik sorunlarının" olduğunu bahane etme ya git bir doktora teşhis tedavi ikilisini yap yada bu bahaneyi ortadan kaldır.
Senden çok büyük değilim 27 yaşındayım 2 çocuğum olduğu halde ayda 6-10 arası kitap okurum hergün 1 sinema filmi izlerim. Her sabah yada Fırsat bulduğumda gazete başlıklarını incelerim,sosyal haber sitelerine bakarım,edebiyat sitelerine bakarım. Tabi 2 çocuğumla ve ev işleriyle de aynı zamanda uğraşırım. Yoruldum bıktım diye kendimi bir salsam tüm Türkiye birleşse kaldıramaz beni ama gerek Yok güçlüyüm ve girdiğim her ortamda herkes ağzı açık beni izler. Güzel miyim değilim sıradan bi tipim ama her ortama davet edilirim.eşimin arkadaşları arkadaşlarının eşleri arkadaşlarımın arkadaşları herkesle iletişim kurabilirim. Çünkü oluyorum ve her kesime hitap edebilecek sözcük dağarcığı oluşturuyorum

bence oldugun gibi devam et sabret alisirsin belki hakknda hayirlisi budur

O optimist9696 öncellikle kendini sev diyoruz evet kendini sevmek ilk adım ama bir insanın kendini sevmesi için kendisi için bir şeyler yapması lazım.Öncelikle kilolu olduğunun farkındasın bu iyi bir şey ve harekete geç kendin için bir şeyler yap o kiloları ver.Bunu yaparken ne kadar "güzel olacağını,her şeyin harika olacağını" düşünerek (ve inanmalısın çünkü öyle olacak) yap bu spor aktiviteleri. Sana uygun illaki hareketler vardı ben mesala dansı severim sevdiğin hareketli şarkıları indir ve hayatın bir parçası yap sporu.Göz altına gelirsek göz altı kapatıcıları var inan o ekranda gördüğümüz melek gibi kadınların da (herkesin) ne deformasyonları var hepsi kapatıyor,eğer seni o kadar rahatsız ediyorsa bu şekilde halledebilirsin.Ve de anladığım kadarıyla kendini sürekli sorgulayan birisin,bunu yapma, insanlar ne düşünür hakkımda yada beni eleştirirlermi diye hareketlerini kısıtlama.Kendini yeniledikçe zaten kendini seveceksin,kendini sevdiğin için insanlarda seni sevecek güven canım bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…