nasıl değiştiriyorsunuz sevmediginiz huylarınızı banaa yardım edin :(

_eda555

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2014
446
105
73
Kızlar sevgilimi çook seviyorum. Cokta seviliyorum bundan eminim. Ama anlaşmada sorunlarımız var. Sevgilim böyle çok mıçmıç olmayı falan sevmiyor bana kalsa hep sarılırım. Yani nasıl diyim sevgime ihtiyacı olduğu zamanlar oluyor o anlar çok mutlu oluyoruz. Sonra galiba sorun bende. Benim onun sevgisine çok ihtiyacım var ya böyle hiçbişey yapmasada konusmasada odamda olsun sarılaym öyle saatlerce kalalm istiyorum. Mesela bi yerde buluşuyoruz iyi geçiyor. Sonraki gün ben hep aramaya başlıyorum o mutlu olduğumuz an yetmiyor hep tekrar yaşamak istiyorum. Sevgilim de çok sıkbogaz edilmeyi sevmeyen biri.
4 yıldır beraberiz bu arada idare ediyoruz birbirimizi.
Ya bide mesela bunun bi facesi var şifresi bendeydi bi ara. Sonra ben sürekli o ne bu ne diye sormaya basladm şarkı paylassa neden hüzünlü şarkı paylastn dedim tartıştk falan oda artk şifresini vermiyor. Girmiyor faceye biliyorum ama bana inat yaptı artk kapatmıyora öyle tutuyor onu. Dün benm yanmda girdi bana bişey göstermek için. Eve geldim hemen bende girdim kendi faceme girmiyorduk oysa. Sonrası işte kapat dedim kapatmicam dedi. Çok çocukça gelcek size okurken biliyorum. Ama ben onu çok yıpratıyorum ya halbuki mutlu olsun yanıma sevinerek gelsin istiyorum. Aksam dedi ki ne zaman buluşsak aynı sey. Ben mutlu edemiyor muyum onu. Neden böyleyim anlamıyorum . Olmıycak şeyleri büyütmekten sevgimi yaşayamiyorum. Bikaç saat sonra pişman oluyorum ama iş işteb geçmiş oluyor. Çok korkuyorum benden soğuyacak diye aksam mesaj atmadan yatmış. Nolur yardm edin nasıl düzelicem ben. Öyle bi an geliyor ki sanki beni başkası yönetiyor yapmak istemediğim şeyleri yapıyorum demek istemedigim şeyleri söylüyorum..
Kusura bakmayın uzun oldu inşallah anlarsınız beni

Ayni ben,ayni biz.:) tek fark biz evliyiz :KK66:
İnşallah bi gün bende yazarm bunu.. biz evliyiz :) sen nabuyosun peki canım değiştiremiyorum bu huyumu ya gerçekten çok uğraşıyorum ama olmuyor. Evli olsak mecbur aynı evde geçer gider heralde ama böyle küs gibi olunca aklım hep orda hiçbişey istemiyor canm kendimi suçlayıp duruyorum

Ayni evde olmak cozmuyoki esim cok inat kuserse hic pas vermiyo ise gidiyo mesj atsam tersliyo aksama hcbseyi kalmams sklde geliyo neyseki :)

Ayni evde olmak cozmuyoki esim cok inat kuserse hic pas vermiyo ise gidiyo mesj atsam tersliyo aksama hcbseyi kalmams sklde geliyo neyseki :)
Galiba çok üstüne gitmeden beklemeliyim. Ama artık bu yüzden tartışmak istemiyorum ya yeter :-(

Kızlar sevgilimi çook seviyorum. Cokta seviliyorum bundan eminim. Ama anlaşmada sorunlarımız var. Sevgilim böyle çok mıçmıç olmayı falan sevmiyor bana kalsa hep sarılırım. Yani nasıl diyim sevgime ihtiyacı olduğu zamanlar oluyor o anlar çok mutlu oluyoruz. Sonra galiba sorun bende. Benim onun sevgisine çok ihtiyacım var ya böyle hiçbişey yapmasada konusmasada odamda olsun sarılaym öyle saatlerce kalalm istiyorum. Mesela bi yerde buluşuyoruz iyi geçiyor. Sonraki gün ben hep aramaya başlıyorum o mutlu olduğumuz an yetmiyor hep tekrar yaşamak istiyorum. Sevgilim de çok sıkbogaz edilmeyi sevmeyen biri.
4 yıldır beraberiz bu arada idare ediyoruz birbirimizi.
Ya bide mesela bunun bi facesi var şifresi bendeydi bi ara. Sonra ben sürekli o ne bu ne diye sormaya basladm şarkı paylassa neden hüzünlü şarkı paylastn dedim tartıştk falan oda artk şifresini vermiyor. Girmiyor faceye biliyorum ama bana inat yaptı artk kapatmıyora öyle tutuyor onu. Dün benm yanmda girdi bana bişey göstermek için. Eve geldim hemen bende girdim kendi faceme girmiyorduk oysa. Sonrası işte kapat dedim kapatmicam dedi. Çok çocukça gelcek size okurken biliyorum. Ama ben onu çok yıpratıyorum ya halbuki mutlu olsun yanıma sevinerek gelsin istiyorum. Aksam dedi ki ne zaman buluşsak aynı sey. Ben mutlu edemiyor muyum onu. Neden böyleyim anlamıyorum . Olmıycak şeyleri büyütmekten sevgimi yaşayamiyorum. Bikaç saat sonra pişman oluyorum ama iş işteb geçmiş oluyor. Çok korkuyorum benden soğuyacak diye aksam mesaj atmadan yatmış. Nolur yardm edin nasıl düzelicem ben. Öyle bi an geliyor ki sanki beni başkası yönetiyor yapmak istemediğim şeyleri yapıyorum demek istemedigim şeyleri söylüyorum..
Kusura bakmayın uzun oldu inşallah anlarsınız beni
Huylu huyundan vazgecmiyor canım. Bende de bi tane var.rahat mı rahat. Onun kafasını yaşamak isterdim. Benim kafada aynı senin gibi ;) 6 yıldır evliyiz değişen birsey llmadı :KK53::KK53:

Huylu huyundan vazgecmiyor canım. Bende de bi tane var.rahat mı rahat. Onun kafasını yaşamak isterdim. Benim kafada aynı senin gibi :KK66: 6 yıldır evliyiz değişen birsey llmadı :KK53::KK53:
Ay hiç değişmicek mi bu hiç böyle hayal etmemiştim :))) ama demekki bu yüzden sogumuyolar 6 yıldır evliymissiniz sonucta. Bizimde 4 yil oldu tamam ama yıldım bu kavgalardan olmıcak şeyden kırıyoruz birbirimizi

tek çare üstüne gitmememen.. yaptıgın çok kırıcı.. güvenmiyormusun
Gerçekten güveniyorum. Biri gelip dese bana şurda bi kızla gördüm vardır bi açıklaması. Yapsa zaten faceye falan ihtiyacı yok ruhum duymaz insann içinde olsa biliyorum. Ama neden böyle yapıyorum anlamıyorum. Inat mı bu bilmiyorum :( bencillik galiba sadece ben olayım herseyimiz ortak olsun istiyorum. Çünkü biz ortak face açtık aslında sonra arkadaşlarına falan rahat yazamdi benimde adım var diye kendikini açtı tekrar. simdi face kullanmıyoruz öyle duruyorlar ama beni rahatsız ediyor

sürekli sorgulanmak didiklenmek her yaptığından bi anlam çıkarılması kırıcı olmaz mı hiç ben olsam dayanamazdım. ne muamelesi yapıyorsun bana der bitirirdim sanırım. kıskançlığın ötesinde bişey bu yaptığın.
Sürekli yargılıyorsun beni diyor oda ama bitirmek falan demeyin ya :-(

kaç yaşındasın
çocuğu sevginle tabiri caizse boğuyorsun gibi :p
azıcık rahat bırak
kendi hayatınız da olsun ayrı ayrı ama siz de beraber olun
anlatabildim mi
çocuk kendine de bir özel alan istiyor belli ki
her dakika mıçmıç hiç huzurlu değil bence de..
hem sonra nefes alamıyorum ara verelim e gelmesin

kaç yaşındasın
çocuğu sevginle tabiri caizse boğuyorsun gibi :p
azıcık rahat bırak
kendi hayatınız da olsun ayrı ayrı ama siz de beraber olun
anlatabildim mi
çocuk kendine de bir özel alan istiyor belli ki
her dakika mıçmıç hiç huzurlu değil bence de..
hem sonra nefes alamıyorum ara verelim e gelmesin
Ben 20 o 27 yaşında. Aslında o kadar sıkmıyorum ya gene gidiyor arkadaslaryla biyerlere ama sevgimle boğuyorum galiba doğru oldu bu. Hep istiyorum arkası bitmiyor

Sürekli yargılıyorsun beni diyor oda ama bitirmek falan demeyin ya :-(
ben kendi açımdan baktığımda öyle diyorum canım benim :)
sonuçta 4 senedir birliktesiniz. ama kendinede o içinden gelen dürtülerede bi dur demen gerekiyor. bi süre üstünde durmayınca geçecektir emin ol.
aynı şeyi sana yaptığını hatta allah korusun canına tak edip ayrılırsanız nasıl mutsuz olacağını düşün ve şu anın tadını çıkar keyfinizi kaçırmayın boşyere .

Gerçekten güveniyorum. Biri gelip dese bana şurda bi kızla gördüm vardır bi açıklaması. Yapsa zaten faceye falan ihtiyacı yok ruhum duymaz insann içinde olsa biliyorum. Ama neden böyle yapıyorum anlamıyorum. Inat mı bu bilmiyorum :KK43: bencillik galiba sadece ben olayım herseyimiz ortak olsun istiyorum. Çünkü biz ortak face açtık aslında sonra arkadaşlarına falan rahat yazamdi benimde adım var diye kendikini açtı tekrar. simdi face kullanmıyoruz öyle duruyorlar ama beni rahatsız ediyor
gerek var mı bu kadar baskıya ? böyle böyle kaçıracaksın çocugu...

Back
X