Nasıl dert bilemedim !

Organize_isler

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2017
542
527
33
Merhaba kk uyeleri :)
Benim 50 günlük bebeğim var Allah'a şükür sıkıntısız aldım kucağıma.. loğusalığın ilk 10 günü burnumdan geldi ama sonra geçti gitti.. Tabi bebegimle ilgili degildi aileler arasi anlasmazlik yuzunden kötü günler geçti..
Neyse benim asıl derdim şu; eşim bebeğin ağlamasına tahammül edemiyor ya çocuk bu tabiki aglayacak diyorum sesine katlanamıyorum diyor sonra el kadar çocuga bagiriyor sus diye.. bes dakika sonra cocuk susunca da kucagina aliyor ozurdiliyor oglum agladigin zaman sevmiyorum seni bak aglama heo kucagimda dur vs vs diyor.. Allah'a şükür kolik bir bebeğimiz yok sadece az uyuyor.. Uykuyu pek sevmiyor doktorda normal dedi bazı bebekler sevmez dedi.. ama masallah cevremizdeki herkes cocugun uyumasi lazim niye uyumuyor aç mı bu cocuk vs diyor. Ya benim bebegim ac degil kilo alimi normal. Zaten tek memeden besleniyor diye mama takviyesi de yapiliyor.. sadece hep meme de olmak istiyor derdi bu sadece gögsümde olacak..
Kucagimdan indirince agliyor zorla uyutuyorum.. Gecede uyaniyor acikip bende altini degistir mamasini hazirla derken normal olarak agliyor cocuk.. Esim uyku sersemi bagirip cagirip sussana lan boyle cocuk mu olur vs sabah olunca da uyku sersemiydim hatirlamiyorum ama her gece boyle.. salonda yat diyorum yok, ben cocukla salonda yatiyim yok!
Ben ne yapacagim kizlar bu adamla? Yani bir gece yine bagirip kufrettiginde alip cocugu gidecegim ailemin yanina onlarda sehirdisinda ama canima tak etti.. ayrilsam mi diye dusunuyorum cunku ben gun boyu sevgiyle bakiyorum ona 12 saat uyumadigi zamanlar oluyor hic stress sinir yapmiyorum ama bu adam canımı sıkıyor ne biçim baba anlamadim. Milletin eşi kucagindan indirip annesine vermiyor, benimki hiç orali degil.
Ne yapmalıyım bana bir fikur verin nolur.. Uzun oldu k.bakmayın

Minicik bebeğe ağlarsan seni sevmem ağlama hep kucağımda ol ne demek ya.
Çok üzüldüm ve sinir oldum..

Eşinle net olarak konuş.
Şimdiden uslubunu düzeltmezse
Çocuk büyüdüğünde ne yapacaksınız?
2-3 yaş krizleri olacak bu yavrunun.
Yazık..

O ne demek ya nasıl sussana lan! Ne biçim insanmış kusura bakma ama insan denilemez. Sana destek olması lazım adamın psikolojik sorunları var bence.

Bin defa konuştum ve gerçekten artık yoruldum.. her defasında sen beni bilmiyor musun ben ona kiyabilir miyim falan diyor. Ama söyledigi ile yaptigi uymuyor.. Bak anliyor cocuk hissediyor duzgun konus diyorum daha ne anlayacak el kadar diyor. Valla terkedicem oyle moralim bozuluyor..

Canım söyle bi psikiatriste gidip sinirlerine hakim olamadığını saçma sapan farkında olmadan( ki ben buna inanmıyorum) tepki verdiğini anlatsın. Bi ilaç versin de o küçük beynine kan gitsin azıcık. Yazık yani böyle vicdansızlık olamaz ben kedilerime kıyıp sesimi yükseltemiyorum bebekbu ya.

Ağladı diye bebeğe mi küfür ediyor, yalnız bu adam her konuda bunu yapacak ilerde, bu çocuk derslerin neden başarısız, bu çocuk niye yine grip oldu, hepsinin faturası da sana kesilcek, yani bağırcağına yardımcı olsana be adam, Allahtan bebek anlamıyor daha
konuştun mu dicem de konuşmuşsundur zaten, bi aile büyüğü konuşsun saygı duyduğu biri
ya da başka bebekli ailelerle görüşün, onların bebeklerinde görsün bunun normal olduğunu, herkesin benzer yollardan geçtiğini

Bebeğe sussana lan diyor ya o da zaten yavrum anladı sustu diyeydi bebek daha 2 ayı çıkmamış ne bu şimdi bence esin lohusa depresyonunda

Kocanız aile babası değil şam babası olmuş. El kadar bebeye bağırmak ne allahaşkına?? Defolsun gitsin otelde uyusun hayret birşey ya!

Ayrıca bebeğinizin hep memede kalmak istemesi çok normal daha bu dünyada yeni alışamaz hemen, bir de ağlayınca psikopat gb kendine bağıran odun bir babası olunca haliyle korkup daha çok ağlıyordur yavrucak!

Analık karılıktan önce gelir bacım, o bebenin senden başka sığınacağı kimsesi yok, sıkı bir ayar çek kocan olacak ayarsıza, belliki zeka yaşı bebeğinizden daha ufak!

Bebek, anlama konusunda el kadar ama ağlayınca susması için bağırırken yetişkin oluyor sanırım.
Eşinizin ciddi zeka ve insanlık sorunu var.

eşiniz babalığa adapte olmamış olabilir ama onun bebeğe lanlı lunlu konuşmasına gerekçe değil bu.. ve bebekler hissederler. huzuru da gergin ortamı da açsın da bir kitap okusun ya da uzman dinlesin.
Bebeklerin kendileri tek ifade etme yöntemleri "ağlamak"
suan her agladıgında bir ihtiyacı vardır. açlık-bez-kucak-uyku-huzursuzluk vs.

eşinin ağzına çorap tık ve kendini ifade et de !!!
anlatabiliyorsa anlatsın...
bişiler demeye çalıştıkça sus lan, ne istiyorsun de !!

aynı odada yatmayın, alın çocuğu salona geçin. o da uyusun sabah işe gidecek uykusuzluktan sinir yapıyordur. diğer zamanlar da size destek olması lazım. olmuyorsa sıkıntı. oturun konuşun

Öküzcüğee bi kulak tıkacı alın.

Bu kadar sinirli bir adam size iyi davranıyor mu yani? Bebek öncesi normal bir hayatınız var mıydı?

Bence kendinize bir oda ayarlayın evde..öyle salon kanepe değil...bayağa geniş bir yataklı çocuk odası yapın, tek başına uyumaya başladığında da kullanır bebeniz.

Valla bebekten önce herşey yolundaydı bu sorunumuz yoktu hala da benimle bir sorunu yok.. Etrafinda hic bebek olmamiş bugune kadar kardeş yigen falan alisik degilim diyor.. ama bunlar tabiki gerekce degil.. bebekten onceki duzenimizi ozluyor galiba ama artik bu mumkun degil stress yapiyor sanirim.. yada babaliga mi alisamadi acaba.. oglumuz sustugu zaman da seviyor oynatmaya calisiyor sadece aglamasina katlanamiyor.. ama ben ne yapayim tum gun bebekle ugras aksam olsun eşim bagiracak mi stressi valla anlamadim gitti.. Normal de bizde evcil hayvan bakiyoruz bir kac tane hemde yani hicbir canliya kiydigimiz yok yukarda yazilanlar gibi ama sadece aglama sesi iste tek derdi.. adami mi kovsam ben mi gitsem.. konusuyorum tamam haklisin diyor gece aglayinca yine bagiris cagiris.. artik yoruldum yemin ederim..

Kediniz mı var? Onlarda ses yapıyorsa belki ondan geriliyordur. Ama yine de normal değil.
Evet zor adapte oluyorlar herşeye,evliliğe yeni hayata,bebeğe. Ama bu şekilde davranması gerekmiyor. Bence gerçekten sinirlerine hakim olamıyor yani etrafında bebek olmuş olsa da bu birşeyi değiştirmez.

Bence sana da şiddet uygulamıştır bu. Sen de tepkini koyamıyorsun pasif kalıyorsun bence.
Canim abartmasak mı? Ben niye pasif kalıyım yani nasıl kafanızda kuruyorsunuz anlamiyorum. Başka sorun yok diyorum sadece aglama sesine dayanamiyor ve bagirip cagiriyor tamam bu guzel veya dogru bir davranis degil ama oyle yok beni dovuyordur yok bilmem nedir oyle bisey yok. Okumus etmis 30 yasinda insanim aklim eriyor bazi seylere.. Allah sana da sag salik hayirli dogumlar nasip etsin..

Bunların hiçbiri mazaret değil kusura bakmasın kocanız.
Ben olsaydım o gece bağırmaya başlayınca ben de ona bağırıp bir cinnet geçirirdim sanırım. Ağlamayan bebeği sokaktan geçen kırk kat yabancı da sever oynatır, kocanızın elden ne farkı var?? Hatta el olsa başkasının ağlayan bebeğine bağıramaz utanır hiç değilse, sizinki el gb bile değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…