Nasıl desem de göndersem

schlalle

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2016
398
245
53
Kızlar ben ailemden uzakta bir şehirde tek başıma yaşıyorum. Ailem beni ziyarete geldi 1 aydır bendeler ve 1 ay daha kalma planları varmış. Ben ailemi çok seviyorum çok iyi anlaşıyoruz bana da hiç karışmazlar gezmeme tozmama ama uzun süredir yalnız yaşamanın vermiş olduğu bir şey sanırım ben çok bunalıyorum. Bu bunalımla onları kıracak sonradan pişman olacağım şeyler söylemek istemiyorum. Ama cidden 1 ay (1.5 bile olabilir) daha beraber kalmak istemiyorum. Ne yapmalıyım da onları kırmadan evlerine gönderebileyim?

Canım sana aşırı müdahaleleri varsa yaşam standartını düşürüyorlar ve sık boğaz ediyorlarsa aileni en iyi sen tanırsın ama bana kalırsa ne yaparsan yap gitmezler sonuçta çocuklarının evi orası ama senin standartın dusmuyorsa biraz dişini sık ne olacak 1 1 buçuk az sabret

Kırmadan gönderemezsiniz. Çok da iyi anlaşıyormuşsunuz işte. 1 ay daha sabredin onlar için. Çok mu yani? Lafı bile olmamalı bunun. Sonradan pişman olacağınız şeyler yapmayın da, söylemeyin de..

Ben anlıyorum sizi, benim ailem de bana gelince biraz uzun kalır. Ama kırmaya değer mi diye sorarsanız, bence değmez. Aileniz sonuçta, düzeninize de karışmıyorlarsa biraz daha toleranslı olabilirsiniz. Yanınıza yerleşmeyecekler nasılsa.

Şimdi konu sahibini topa tutacaklar ama ben seni anlıyorum konu sahibi...annem yanımda değilken felaket özlerdim,ama gelince de bir hf sonra boğulmaya başlardım...ama bu durumu sakın çaktırma,çok bunaldığında çık gez.

Onlar da sizi büyütürken baştan savmaya çalışmışlar mıdır acaba ?
Ufff ne alaka?Kız sanki sevmiyorum sokaga atacağım demis hemen duyar kasın.

Cağnım konu sahibi kırmadan yollamak çok zor ki kırma da zaten.Belki şehir dışında atıyorum bi hafta eğitimim var desen onlar da ee sen yoksun biz napalım der dönerler.Yalan kötü tabi ama kalp kırmaktan iyidir.Hepimiz ailelerimizi seviyoruz ama tek yaşamaktan sonra eminim aile düzeni zor gelmiştir öğrenci evinde 3 kisi yaşamamıza ragmen eve dönünce sudan çıkmış balığa dönmüştüm çok iyi anlıyorum seni.

Şimdi sen ne dersen de yürekleri burkulur bence..
Sen de üzülürsün sonra.
Göndermeye çalışmak yerine yanında olmalarının tadına varmaya calissan olmaz mı.
Elbet döneceksin yalnızlığına yine.

Ben de bir benzerini yaşıyorum aslında. Ailemden ayrı bi şehirde okuyorum, kendi düzenim var ve yazın eve geldiğimde hiç rahat olamıyorum, boğuluyormuş gibi hissediyorum. O yüzden baya iyi anlıyorum şu an seni. Ama boşver, anne baba çok önemli böyle bir şey için azıcık da olsa kırmaya değmez, 1 ay sonra gideceklermiş ne de olsa

Ben evli oldugum halde annem,babam hergun gelseler de kalsalar diye bakiyorum.
Boyle dusunme Allah korusun sana muhtac kalsalar ne yapacaksin,hasta olsalar yani?Sokaga mi atacaksin?Kac gun kalacaklarsa gunlerinizi beraber gecirin,gezdirin,aksam yuruyuse cikin.Bu kadar zor olmamali...

Çok iyi anlaşıyormuşsun ve seni sıkmıyorlarmış ee daha ne bekliyorsun ki ne güzel işte evine geldiğin zaman yemeğin hazır, evinin önüne geldiğin zaman şöyle bi kafanı kaldırınca evinin ışığı açık, ve kapını ailenden birileri açıyor, akşam yemekleri sohbetler eğlenceli konuşmalar seni mutlu etmesi gerekiyor aslında..
Ben bunları yazarken bile gözümde canlandı mutlu oldum :)) bence şükretmelisin hayatta olan bi ailen var...

Annem gelse 1 yıl kalsa sıkılmam.. benimde kızım var.. ilerde yanına gidip kaldığımda sizin gibimi düşünecek acaba.. çok yazık..

Düşünüyorum düşünüyorum ama onları kırmadan gönderecek bir bahane bulamadım. Ne söylesen kırılırlar bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…