İlla bir şey yapmakta değil istediğim aslında çıkmalı mıyım takiptenErkekler böyle şeylere meraklı olur aslında. Eğer ilgisini çekmiş olsaydın mutlaka bisekilde iletişim kurardı. Geri takip etmedigine göre ya sosyal medyasinda paylaşmadigi bir partneri var yada takibinde olan biri vardır. Yine de sen bilirsin ben olsam çok ısrarcı olmazdım
Erkek bu..İyi akşamlar kk, konu kısaca şöyle ki;
İnstagramdan stalk yaparken görüp eklediğim birisi var. Yaklaşık 2 aydır ekledim fakat kendisi beni eklemediği gibi listesinden de çıkarmadı. İlk zamanlar storysini izledğimde dönüp benim storylermi izliyordu(hesabım açık) ama artık izlemiyor bir şey de yazmıyor. İlk adımı atabilirim bu arada ama nasıl yapacağım? Şöyle ki direkt selam, merhaba tarzı mı yazmalıyım yoksa storisine cevap niteklikli bir şey mi? Yada sizin aklınıza neler geliyor? Belli ki dikkatini çekmedim bilemiyorum beğenilmemişte olabilirim varsa bir şansım bunu nasıl değerlendireyim? Çook beceriksizim bu konularda lütfen yardııımmm :)
Üzülmeyin belki de tanısaydınız hiç sevmeyecektiniz. Yeni limanlara yelken açınÜzdü......... ama haklısınız kızlar çıktım takipten
2 aydır vardı zaten sildim ben deEğer ilgisi olsaydı muhtemelen hikayelerinize yanıt verir veya geri takip yapardı. İlgilendiği başka biri olabilir veya şu an size bir karşılık vermiyordur. İsterseniz tutun gitsin isterseniz silin.
Üzülmeyin belki de tanısaydınız hiç sevmeyecektiniz. Yeni limanlara yelken açın
Kalp kıracak bir şey yok en kötü seninle ilgilenmiyorum falan derdi bunda da problem görmedim ama sildim herkes hemfikir oluncaSeni geri takip etmeyen birine yazmak mı... yürek mi yedin kuzum sen ? İlla gel kalbimi kir diyorsun çocuğa yani
Stalk yaparken görüp eklemek hımm.. yaşım fazla yaşlandı bu konu için benim demek ki. İnstagram baya arkadaş bulma sitesine dönmüş yaktın milleti pandemiİyi akşamlar kk, konu kısaca şöyle ki;
İnstagramdan stalk yaparken görüp eklediğim birisi var. Yaklaşık 2 aydır ekledim fakat kendisi beni eklemediği gibi listesinden de çıkarmadı. İlk zamanlar storysini izledğimde dönüp benim storylermi izliyordu(hesabım açık) ama artık izlemiyor bir şey de yazmıyor. İlk adımı atabilirim bu arada ama nasıl yapacağım? Şöyle ki direkt selam, merhaba tarzı mı yazmalıyım yoksa storisine cevap niteklikli bir şey mi? Yada sizin aklınıza neler geliyor? Belli ki dikkatini çekmedim bilemiyorum beğenilmemişte olabilirim varsa bir şansım bunu nasıl değerlendireyim? Çook beceriksizim bu konularda lütfen yardııımmm :)
Hiçbir şey yapma. Sessiz kalİyi akşamlar kk, konu kısaca şöyle ki;
Valla hiç öyle şeyler yapmayinİyi akşamlar kk, konu kısaca şöyle ki;
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?