- 30 Ekim 2017
- 434
- 491
- 103
- Konu Sahibi colorful2000
-
Seni o kadar iyi anlıyorum ki. Zira aynı şey benim de başıma geldi. Kendimden 15 yaş büyük birine aşık olduğumu sanıyordum. Halbuki hayranlıkmış. Ben de senin gibi çok düşündüm gidip söylemeyi ama ne değişecekti o 35 yaşındaki adam 20 yaşındaki bana mı bakacaktı? Hem hayatı neden genç yaşta kendime zehir edeyim. Neticede sen bu adamla birlikte oldun farz edelim ortak noktalariniz ne ? Bu adam 33 yaşına gelene kadar kim bilir neler yaşadı, nelerden vazgeçti. Ama sen daha hiçbir şey yasamadin. Önünde upuzun bir hayat var. İstersen ona duygularıni söyle ama ondan karşılık alamayacagini da unutma. Kendini bu sonuca hazırla en azından daha kolay atlatırsın:)Burda ki herkese katılıyorum. Ama öyle birşey ki çık git kalbimden diyemiyorum. Yaş farkının da bilincindeyim. Çıktığı kızı da gördüm görüyorum da tam kokooş.Bense sacini tepeden toplamış makyajsız tm bir çocuk. Ara verildi hala kızlar etrafında ben içecek servis yapıyorum. Beni görmesi imkansız o gözle bakması imkansız. Kızın biri omzuna dokunuyor tam nefretlik çocukça heycan da olsa bunu suanyaşamak istiyorum. Şarkıda isticem yanına gidip
Evet ama sonuçta Reştm.
Adamın gözü sizi basıl görsün etrafında o kadar hayranı varken.üstelik yaş olarak çok büyük ne paylaşabilirsin ki bu platonik aşkın ile? Sen herşeyin başındasın o yolu tamamlar üzere. Duygular farklı heves farklı cinsellik farklı...sen kendine kendin gibi bir taze bahar seç.Selam kızlar, sanırım aşık oldum. Çok isimli bir yerde çalışıyorum.mutfakda kasa da , ekmek de hazırlıyorum sabahları beyaz yaka çalışanlara.iş yerinde birine aşık oldum galiba.sorun şu ki onun yaşı 33 tahminen, ben 18. Beni görmüyor bile. 2 yıldır bir kızla çıkıyormuş yan bölümden. Evlencekken ayrılmışlar. Çirkin değilm Afra Saraçoğluna benzetirler beni herneyse beni neden görmüyor dikkate almıyor sİzce? Napabilrm? Bugün yaz partisi olucak bahçede 1 saat sonra tabi ben garson olarak görev yapıcam. Bu ara oda şarkı söyleyecek sanırım . Adama tüm kızlar hayran . Gözleri gamzeleri ah ah:) bir kaç kez muhabbet dışında konuşamadık muhabbet de ekmeğiniz nasıl olsun Emre bey oldu
Adam sadece ego tatmini yapar üzerinden üzgünüm.Gittim yanına o çalmaya hazırlık yaparken.Erkin Koray sevince şarkisini söyler misin benim icin dedim. Söylerim bu şarkıyı biliyomusun ki lise stajyeri deglmsin sen bunlar eski şarkılar dedi biliyorum küçük deglim ben 22 olucam dedim . Of yagt gide battım sanırım. Tamam söylerim tabi bende severim Erkin Koray’ı , özel birine herhalde dedi. Çok özel dedm. Duyar mı ben söyleyince dedi.. duymakla da kalmıcak zAten dedim
Yaaa? Dedi kolay gelsin dedim anlamişmdir sizce of
Bana atiyorsun gibi geldi.Bugune kadar hic konusmuyordunuz bugun maasallah acilmissiniz.Gittim yanına o çalmaya hazırlık yaparken.Erkin Koray sevince şarkisini söyler misin benim icin dedim. Söylerim bu şarkıyı biliyomusun ki lise stajyeri deglmsin sen bunlar eski şarkılar dedi biliyorum küçük deglim ben 22 olucam dedim . Of yagt gide battım sanırım. Tamam söylerim tabi bende severim Erkin Koray’ı , özel birine herhalde dedi. Çok özel dedm. Duyar mı ben söyleyince dedi.. duymakla da kalmıcak zAten dedim
Gittim yanına o çalmaya hazırlık yaparken.Erkin Koray sevince şarkisini söyler misin benim icin dedim. Söylerim bu şarkıyı biliyomusun ki lise stajyeri deglmsin sen bunlar eski şarkılar dedi biliyorum küçük deglim ben 22 olucam dedim . Of yagt gide battım sanırım. Tamam söylerim tabi bende severim Erkin Koray’ı , özel birine herhalde dedi. Çok özel dedm. Duyar mı ben söyleyince dedi.. duymakla da kalmıcak zAten dedim
Konuşuyorduk ama yemekler üzerine ne bileyim ekmek nasiolsun. İçecek nasi olsun . Bunun dsinda da o an işle ilgili bişiyler yne konuştuk. Beni farketmedi sadece, bugün de farketmesini istedim. Çabaladım. Kaldı ki su an hala dkkatni çekemedmm. Eski kiz arkadaşı yanına gitti konuşuyorlar . Atıyor olsam daha güzel atardım:)Bana atiyorsun gibi geldi.Bugune kadar hic konusmuyordunuz bugun maasallah acilmissiniz.
SiZler unutun dyince unutmuyorum fark etsin istiyorum olmazsa da olmasnburaya neden konu açtın?
Evet ama sonuçta Reştm.
Sırf bu yüzden mi bana yÜz vermez ? Cinsellk yaşamadım tabi ona göre çok toyumdr diğer kızla ayni evde yaşıyolarmişTam reşit olmakla gurur duyulacak zamanlar :)
Adama yürüsen de karşılık alacağın tek şey birkac buluşma, bir iki cinsel beraberlik sonra yallah sepet havasi.
Sırf bu yüzden mi bana yÜz vermez ? Cinsellk yaşamadım tabi ona göre çok toyumdr diğer kızla ayni evde yaşıyolarmiş
SiZler unutun dyince unutmuyorum fark etsin istiyorum olmazsa da olmasn
erkekler Daha Geç olgunlaşıyor ama buda önemli birşey bence TAmm bende su an Eminım çok olgun deglimdir onun kadar ama ona belki daha fazla hayat katarım:)Sirf bu yuzden degill tabi.Ben de 33 yasindayim.18 yasinda ogrencilerim var.Onlarla en fazla ne kadar ortak paydam,paylasimim olabilir ?Sınırlı tabiki. Bir erkek te cinsel durtuleri disinda 15 yas kucuk biriyle nereye kadar paylasimi olabilir ?
Aksini dşnyorum numarasını bulup yazmayıben unut demedim platonik devam et..
Gittim yanına o çalmaya hazırlık yaparken.Erkin Koray sevince şarkisini söyler misin benim icin dedim. Söylerim bu şarkıyı biliyomusun ki lise stajyeri deglmsin sen bunlar eski şarkılar dedi biliyorum küçük deglim ben 22 olucam dedim . Of yagt gide battım sanırım. Tamam söylerim tabi bende severim Erkin Koray’ı , özel birine herhalde dedi. Çok özel dedm. Duyar mı ben söyleyince dedi.. duymakla da kalmıcak zAten dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?