Nasıl dikkatini çekerim?

Adam sana baksa burda çoğumuz oha deriz yani lütfen yaşıtın birini bul kendine aranızda 15 yaş var senin yaşında evlense nerdeyse senin kadar çocuğu olurdu lütfen aşkla hayranlığı birbirine karıştırma

Seni o kadar iyi anlıyorum ki. Zira aynı şey benim de başıma geldi. Kendimden 15 yaş büyük birine aşık olduğumu sanıyordum. Halbuki hayranlıkmış. Ben de senin gibi çok düşündüm gidip söylemeyi ama ne değişecekti o 35 yaşındaki adam 20 yaşındaki bana mı bakacaktı? Hem hayatı neden genç yaşta kendime zehir edeyim. Neticede sen bu adamla birlikte oldun farz edelim ortak noktalariniz ne ? Bu adam 33 yaşına gelene kadar kim bilir neler yaşadı, nelerden vazgeçti. Ama sen daha hiçbir şey yasamadin. Önünde upuzun bir hayat var. İstersen ona duygularıni söyle ama ondan karşılık alamayacagini da unutma. Kendini bu sonuca hazırla en azından daha kolay atlatırsın:)

belli dönemlerde kendinden yaşça büyük insanlara ilgi duymak normaldir.
genelde ergenlik başlari oluyor bu durum ama hayatın içinde belli yaşlarda tekrar edebilir:)
suan 18 yaşındaki akranin erkeklere göre çok daha olgun , aklı başında, karizmatik
tipi oturmuş, ses tonunu , hareketlerini , bakışlarını kontrol edebilen biri çok daha cazip geliyor sadece:))
bir kaç yıl sonra muhtemelen sen onu begenmezsin zaten.aklina gelince gülersin emin ol.
hissettiklerinde sorun yok ama bunu içinde yaşa.sakin karşı tarafa belli etme.
hic kimse kafanda ve gözünde büyüttüğün kadar kusursuz değildir.zarar gorebilirsin.

şimdi adam 33 yaşındaysa sen onun için çocuk gibi kalırsın. kalkıp senle yakınlaşacak bişey yapsa adamın adı çıkar. yaşınız yakın olsaydı bile bilemiyorum. bazı adamların burnu büyük oluyor ve konumu itibariyle kendine denk insanlar arıyor. ve bence seninki aşktan ziyade hayranlık. yakışıklı karizmatik bir beyaz yakanın hele o yaşlarda hangi kız olsa çekimine kapılırdı

Gittim yanına o çalmaya hazırlık yaparken.Erkin Koray sevince şarkisini söyler misin benim icin dedim. Söylerim bu şarkıyı biliyomusun ki lise stajyeri deglmsin sen bunlar eski şarkılar dedi biliyorum küçük deglim ben 22 olucam dedim . Of ya gt gide battım sanırım. Tamam söylerim tabi bende severim Erkin Koray’ı , özel birine herhalde dedi. Çok özel dedm. Duyar mı ben söyleyince dedi.. duymakla da kalmıcak zAten dedim
Yaaa? Dedi kolay gelsin dedim anlamişmdir sizce of

Adamın gözü sizi basıl görsün etrafında o kadar hayranı varken.üstelik yaş olarak çok büyük ne paylaşabilirsin ki bu platonik aşkın ile? Sen herşeyin başındasın o yolu tamamlar üzere. Duygular farklı heves farklı cinsellik farklı...sen kendine kendin gibi bir taze bahar seç.

Adam sadece ego tatmini yapar üzerinden üzgünüm.
Şöyle düşün bu adam çok sosyal, seninle sevgililik yaşasa (misal) sonra ilgisini başkası çeker ona yönelir seni siler o zaman tüm bu hayranlığın gider anlatabildim mi bu sadece hayranlık. Kendin 33 yaşına geldiğinde 18 yaşındakiler sana kardeş gibi gelecek ablacım diyeceksin hatta.

Bana atiyorsun gibi geldi.Bugune kadar hic konusmuyordunuz bugun maasallah acilmissiniz.

buraya neden konu açtın?

Bana atiyorsun gibi geldi.Bugune kadar hic konusmuyordunuz bugun maasallah acilmissiniz.
Konuşuyorduk ama yemekler üzerine ne bileyim ekmek nasiolsun. İçecek nasi olsun . Bunun dsinda da o an işle ilgili bişiyler yne konuştuk. Beni farketmedi sadece, bugün de farketmesini istedim. Çabaladım. Kaldı ki su an hala dkkatni çekemedmm. Eski kiz arkadaşı yanına gitti konuşuyorlar . Atıyor olsam daha güzel atardım:)

Tam reşit olmakla gurur duyulacak zamanlar :)
Adama yürüsen de karşılık alacağın tek şey birkac buluşma, bir iki cinsel beraberlik sonra yallah sepet havasi.
Sırf bu yüzden mi bana yÜz vermez ? Cinsellk yaşamadım tabi ona göre çok toyumdr diğer kızla ayni evde yaşıyolarmiş

Sırf bu yüzden mi bana yÜz vermez ? Cinsellk yaşamadım tabi ona göre çok toyumdr diğer kızla ayni evde yaşıyolarmiş

Sirf bu yuzden degill tabi.Ben de 33 yasindayim.18 yasinda ogrencilerim var.Onlarla en fazla ne kadar ortak paydam,paylasimim olabilir ?Sınırlı tabiki. Bir erkek te cinsel durtuleri disinda 15 yas kucuk biriyle nereye kadar paylasimi olabilir ?

erkekler Daha Geç olgunlaşıyor ama buda önemli birşey bence TAmm bende su an Eminım çok olgun deglimdir onun kadar ama ona belki daha fazla hayat katarım:)

Yaşınızı 3 yaş daha büyük söylemekteki maksadınız nedir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…