- 26 Nisan 2018
- 292
- 33
- 13
- Konu Sahibi colorful2000
-
Çokta küçük görmesin istedimYaşınızı 3 yaş daha büyük söylemekteki maksadınız nedir?
Çokta küçük görmesin istedim
Hayır sanırım ama beni görmesini sağlıcammGerçeği değiştirebildiniz mi peki?
Belki aşık olur olamaz mi oda sevmezmiBuradaki herkes aynı fikirde...
Adam sizi farkederse bile sadece bir kaç kez seks yaşamak için farkedecek...
Başka beklentileriniz mi var?
Yaşımı geri alamam. Cinsellge şu an acik değilim bilmiyorum ne olur ne biterben sonrasında sana olcak olanlari yazayim.
velevki seni farketti . sevgili de oldununz. iyi güzel ilerledi. sonrasinda istedigi sey cinsel birliktelik
buna hazirmisin? bu yaşa gelmiş adam sevgilisiyle aynı evde yaşamış adam senle el ele gezmicek
oturup cay kahveyle yetinmicek. peki sonra ne olcak devam düşün. birlikte de oldun.
belki cahilliginden korunmadın hamile de kaldın. ailene ne dersin?
ve önemli bir nokta daha adama yaşını yalan söyledin ondaki o hayal kırıklıgını düşün 10 yaş cok da önemli degil diyerek sana yaklasıcak belki de ? herseyi yalan üzerine kurma yolundasın , yapma
Belki aşık olur olamaz mi oda sevmezmi
Herşey cinsellikmi
işte onun beklentisi o olucak hemen olmasa bile zamanla bunu ister.Yaşımı geri alamam. Cinsellge şu an acik değilim bilmiyorum ne olur ne biter
Neyseki oda sizle aynı fikir de ki umursnmıyorumOlacağını sanmıyorum...
Neyse siz acı bir tecrübe edinmeden sanırım Bizi anlamayacaksınız...!
bence ilişme ozaman daha fazla aklına girme adamınNeyseki oda sizle aynı fikir de ki umursnmıyorum
Daha hizlı Nası görür tecrübelerinİzi anlatasanız :)Afra saracogluysa bir gün mutlaka görür
Aptallık ettiğimi düşündüğünÜZü biliyorum ama evet açılacağım ya bugün y yarın yÜzüne bakamam telefondan yaZarim numarayı bulursambence sende akıllanmıcaksın en iyisimi git açıl valla , senden hoşlanıyorum de
yada al numarasını yaz tanıt kendini. ben cok merak ettim tepkisini adamın
Çok güzel bir ışığı varadama herkes hayran oldugu icin sen de hayransin
yasitlarim dururken 33 yasindaki bi adamdan hoslanmanin tek aciklamasi bu
ama sen daha 18 yasindasin..Çok güzel bir ışığı var
Pozitif her ortamda gözler ona kayıyor
Hayranımda doğru ama aşığımda
Burda ki herkesin iyi nyetinin farkındayım. Demek istediğim herkesin ona hayran olmasina hayran olmadm. Örnekler verim. Başka erkeklerde görmediğim mesela herZman aşırı Güler yüzlü çevre de kedi köpek ne varsa seviyor. Ofise gelen başkaların çocuklarını baya seviyor. Burnu havada gezmyor molada mavi yakayla sohbet edyor insan ayırmıyor. Engelli çalışan geliyor o an görüyorsa koşup kapıyı açıyor nasılsın abla diyor sürekli hal Hatır soruyu ve herkes frkında herkes seviyor buna rağmen hava Peşinde değil kızdn da o sebeple ayrıldığına göre kuralları olan düzgün biri öyledir herhaldeama sen daha 18 yasindasin..
o zmn soyle diyeyim o da seninle ilgilenirse sakin hayranim herkes ona bakiyo havam olur diye dusunup sen de yaklasma uzak dur
33 yasindaki bi adam 18 yasindaki bi "cocuk" la ciddi dusunmez dalga gecer oyalar kullanir
seninle ilgilenmiyodur belki seni fark etmemistir bile ama sana uol gostermek istedim duygularina yenilme lutfen
tmm iyi biri olabilir ama hadi seninle ilgilendi hadi tmm ciddiye de bindi ilerde diyelim...Burda ki herkesin iyi nyetinin farkındayım. Demek istediğim herkesin ona hayran olmasina hayran olmadm. Örnekler verim. Başka erkeklerde görmediğim mesela herZman aşırı Güler yüzlü çevre de kedi köpek ne varsa seviyor. Ofise gelen başkaların çocuklarını baya seviyor. Burnu havada gezmyor molada mavi yakayla sohbet edyor insan ayırmıyor. Engelli çalışan geliyor o an görüyorsa koşup kapıyı açıyor nasılsın abla diyor sürekli hal Hatır soruyu ve herkes frkında herkes seviyor buna rağmen hava Peşinde değil kızdn da o sebeple ayrıldığına göre kuralları olan düzgün biri öyledir herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?