Nasıl dikkatini çekerim?

ben sonrasında sana olcak olanlari yazayim.
velevki seni farketti . sevgili de oldununz. iyi güzel ilerledi. sonrasinda istedigi sey cinsel birliktelik
buna hazirmisin? bu yaşa gelmiş adam sevgilisiyle aynı evde yaşamış adam senle el ele gezmicek
oturup cay kahveyle yetinmicek. peki sonra ne olcak devam düşün. birlikte de oldun.
belki cahilliginden korunmadın hamile de kaldın. ailene ne dersin?
ve önemli bir nokta daha adama yaşını yalan söyledin ondaki o hayal kırıklıgını düşün 10 yaş cok da önemli degil diyerek sana yaklasıcak belki de ? herseyi yalan üzerine kurma yolundasın , yapma

Yaşımı geri alamam. Cinsellge şu an acik değilim bilmiyorum ne olur ne biter

bence sende akıllanmıcaksın en iyisimi git açıl valla , senden hoşlanıyorum de
yada al numarasını yaz tanıt kendini. ben cok merak ettim tepkisini adamın

bence sende akıllanmıcaksın en iyisimi git açıl valla , senden hoşlanıyorum de
yada al numarasını yaz tanıt kendini. ben cok merak ettim tepkisini adamın
Aptallık ettiğimi düşündüğünÜZü biliyorum ama evet açılacağım ya bugün y yarın yÜzüne bakamam telefondan yaZarim numarayı bulursam

adama herkes hayran oldugu icin sen de hayransin
yasitlarim dururken 33 yasindaki bi adamdan hoslanmanin tek aciklamasi bu

adama herkes hayran oldugu icin sen de hayransin
yasitlarim dururken 33 yasindaki bi adamdan hoslanmanin tek aciklamasi bu
Çok güzel bir ışığı var
Pozitif her ortamda gözler ona kayıyor
Hayranımda doğru ama aşığımda

Çok güzel bir ışığı var
Pozitif her ortamda gözler ona kayıyor
Hayranımda doğru ama aşığımda
ama sen daha 18 yasindasin..
o zmn soyle diyeyim o da seninle ilgilenirse sakin hayranim herkes ona bakiyo havam olur diye dusunup sen de yaklasma uzak dur
33 yasindaki bi adam 18 yasindaki bi "cocuk" la ciddi dusunmez dalga gecer oyalar kullanir
seninle ilgilenmiyodur belki seni fark etmemistir bile ama sana uol gostermek istedim duygularina yenilme lutfen

Burda ki herkesin iyi nyetinin farkındayım. Demek istediğim herkesin ona hayran olmasina hayran olmadm. Örnekler verim. Başka erkeklerde görmediğim mesela herZman aşırı Güler yüzlü çevre de kedi köpek ne varsa seviyor. Ofise gelen başkaların çocuklarını baya seviyor. Burnu havada gezmyor molada mavi yakayla sohbet edyor insan ayırmıyor. Engelli çalışan geliyor o an görüyorsa koşup kapıyı açıyor nasılsın abla diyor sürekli hal Hatır soruyu ve herkes frkında herkes seviyor buna rağmen hava Peşinde değil kızdn da o sebeple ayrıldığına göre kuralları olan düzgün biri öyledir herhalde

tmm iyi biri olabilir ama hadi seninle ilgilendi hadi tmm ciddiye de bindi ilerde diyelim...
33 yasindaki bi adamla 18 yasinaki bi kiz arasinda sadece yas farki yok olgunluk dusunce farki da var o seninle sen onunla asla ayni dusunemezsiniz yaslariniz bunun icin onemli
bazi 18 19 yasindaki gencler " ben yasitlarima gore olgunum " der mesela
ama yanlis..olgunluktan kasit hayatta yasadiklarinin sana vermis oldugu olgunluk ve 18 yasindaki bi kiz bu hayatta ne gormus gecirmis olabilir ki olgun olsun ( istisnalar var )
sen simdi boyle dusunuyosun ama ilerde ya ne kadar sacma dusunmusum diyeceksin emin ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…