- 7 Ağustos 2011
- 14.263
- 14.669
- 498
- Konu Sahibi Baharyagmuru35
-
sanırım hala şaşkınsınz ve olay tam anlaşılmıyo binanın ve sokağın kan olmasında başka birine bişey mi olmuş....Dert mi bilmiyorum ama şuan şoklardayım .. Benim bi kedim var son katta oturduğumuz için merdivende kasanın iiçine yuva yaptık geceleri orda uyuyo arada da eve girip çıkıyo .. Neyse kapıyı hep patileriyle vurur açın diye genelde geceleri vurur hep ..
Neyse gece 3 de ben uyumamıştım yatağımda müzik dinliyordum .. Sonra kapattım tam uyuyacağım sesler gelmeye başladı patır kütür apartmandan .. Ben de aslında şüphelendim bu saatte kim ki bu dedim aynanda kedim de kapıyı tıklatmaya başladı ama kalkamadım üşengeçliğimden açmadım kapıyı kediyede birazdan geri döner yatar diye .. Neyse şöyle kafamı bi kaldırdım yastıktan sesler çok gelmeye başladı .. 3.katın zili çalındı ben de nasıl şüphelendiğim halde akıl edemedim yaa hala kendime kızıyorum . ( ben de Allah Allah bu saatte 3. kata kimm gelmiş olabilir ki herhalde kızı ya da oğlu geldi adamın diye düşündm ) 3.katta yaşlı bi komşumuz var çocukları bazen gece 12 de falan zile basarlar ama neblym ben de öyle sandım gece 3 olması beni şaşırttı ama sonra geri uyudum ..
Sabah kalktığımda annemler apartmanın kan olduğunu söylediler .. Bi baktım demin her yer kan bizim sokağın sonuna kadar her yer kanmış .. 3.katta gece korkusuna açmamışş kapıyı 2 kişilerdi diyo .. Ayy ben nasıl düşünemedim de babama haber vermedim gece onnun vicdan azabındayım şuan .. Bir de şöyle bir şey var nedense bizim 2.katın önünde hiç kan izi yokmuş her yer kan ama 2.katın önü silinmiş şekilde .. Napılır ki böyle bi durumda bilemedim . Sanırım yapacak birşey yok .. Salaklığıma doyamyım nasıl fark ettiğim halde düşünemedim bilemiyorum ..
nolmus yanı anlamadım kedıyımı oldurmuşler?:26:
yOK hayır kedim sapasağlam başka birilerine birşey olmuş normal sokakdan iki insan sanırım birisi yaralıymış gece 3.katın zilini basmışlar 3.kattaki adam da korkusuna açamamış ..
gece kalkıp kapıyı acsaydın acaba sana naparlardı hıc duşundunmu AYAZ_07 cım
Sanmıyorum birşey yapacaklarını adam zaten kendi derdinde yaralıymış sokağın sonuna kadar her yer kan bi de bana mı bişey yapacaktı .. Ki zaten bizim kapı çalınmadı :) Çalsaydıda ben değil babam açardı zaten .. Yazdığın yoruma bi bakar mısın ön yargılı bi yorum başkası böyle bi konu açsa % 100 eminim böyle bi yorum asla yapmazdın .
yooo nıye onyargılı yorum yapıyımkı senın yorumların ne kadar saf oldugunu gosterıyo adamların psıkolojısını nerden bılcen bu bır ıkıncısı hadı dıyelım kapıyı baban acsaydı adam o anda elındekı bıcagı babanada saplamayacagı ne malum ucucuncusu ıykıde acmamişsin kapıyı yazıyorum sen ne anlıyosun sana artık yorumda begendıremıyoruzacep nezaman akıllanıcaksın?
Ya zaten kapıyı ben de açmazdım bilerek öyle yazdım .. Korkardım zaten açamazdım istesem de .
Düz yaz o zaman çok safım ya anlamıyorum .. O yorumdan bir sürü anlam çıkar iyi ya da kötü ..
Of ya neyse konuya bak yazdıklarımıza bak ..
O adamlarin niye yarali oldugunu biliyomusunuz nasil bukadar emin olabildiniz belki hirsizdi belki katildi polisten kaciyodu siginmak icin.calmistir muhakkak zili o saatte yatalanma benim.aklima bisey getirmedi bikere gece 3te bizimde zilimiz caldi uykudan uyanamadim iyikide uyanamamidim 5dakka sonra polisler geldi birisini ariyolarmis anons yapiyolardi telsizle esgal veriyolardi 170 boylarinda esmer bir erkek vs vs diye ya kapiyi acsaydim dusunmek bile istemiyorum.
bıde bızden ne gıbı bı yardım ıstıyosun onuda soylermısın?
Nerde yaşıyosunuz acaba gecen sabahta eşim arabanın arkasını olduğu gibi kana bulandığını görmüş neler olduğu hakkında hiç bir fikrimiz yok bağırış sesi falanda duyamıyoruz arka tarafta yatak odamız bunu okuyunca direk o aklıma geldi ..geceleri dışarıda kim bilir neler oluyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?