- 25 Şubat 2011
- 10.393
- 25.120
- 598
- Konu Sahibi Baharyagmuru35
-
Şirinyerdeyiz bizde aynı kişilermiydiki acaba :/
İzmir de yaşıyoruz canım .. İyi semtlerden birisi .. Çok düzgün bir yer ama garip gerçekten neleer oluyor sokaklarda geceleri ..
yOK hayır kedim sapasağlam başka birilerine birşey olmuş normal sokakdan iki insan sanırım birisi yaralıymış gece 3.katın zilini basmışlar 3.kattaki adam da korkusuna açamamış ..
Sanmıyorum birşey yapacaklarını adam zaten kendi derdinde yaralıymış sokağın sonuna kadar her yer kan bi de bana mı bişey yapacaktı .. Ki zaten bizim kapı çalınmadı :) Çalsaydıda ben değil babam açardı zaten .. Yazdığın yoruma bi bakar mısın ön yargılı bi yorum başkası böyle bi konu açsa % 100 eminim böyle bi yorum asla yapmazdın .
Konu kediyle baslamis, kanla bitmis. Ben de kediye birsey oldu sandim.
Hala konunun basiyla sonundaki alakayi kurmaya calisiyorum. Kediyle ne alaka diye...
Ote yandan etkileyici bir olay. Ama senin yapabilecegin birsey yokmus.
2. katta kan izi yok, 3. katta var. Sizin katta ve 1. katta var mı kan izi? Sokakta çokmuydu?
Ben olayı tam anlatamamışm sanrm hiç kimse kediyle bağlantı kuramamış şans eseri o adamlar 3.katın zilini çaldığı saatte benim kedimde ( hep geceleri eve girmek için kapıyı patileriyle tıktıklatır .. ) Tam o saate denk gelmş kapıyı tıktıklıyordu içeri girmek için ben de sonradan dedim iyi ki açmamışım çünkü sesler geldiğine kedi içeri girmek istiyo diye kapıyı açsam adamlar direk içeri dalarlardı bence karanlıkta ne olduğumu şaşırırdım ..
Şöyle 1.kat gece 2.katta bağrışma kavga sesleri duymuşş 2.katın önünde kan yok 1.kat 3.kat ve bizim katta bile var sokakdada mahallenin sonuna kadar kanmış .. Büyük ihtimal kavga 2.katta çıktı adamlarda 2.kattan çıkar çıkmaz 3.katın ziline bastılar .. 3.katta korkudan açmayınca gittiler .. çünkü 2.kat kapısının önünü silmiş ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?