Nasıl düşünemedim ben ya .. Apartmanın her yeri kann içinde ...

Konu kediyle baslamis, kanla bitmis. Ben de kediye birsey oldu sandim.
Hala konunun basiyla sonundaki alakayi kurmaya calisiyorum. Kediyle ne alaka diye...

Ote yandan etkileyici bir olay. Ama senin yapabilecegin birsey yokmus.

Geçmiş olsun iyiki kapıyı açmamışsınız.Size zarar verebilirlerdi.Keşke kedinizi evinize alsanız dışarısı kötü insanlarla dolu kediciğe zarar verebilirlerdi...

okurken dedimki kediyi kesmişler.kedi sesinide duyurup kapıyı tırmalamıs oralı olmamıssınız vicdan yapıp yazdınız diye düşündüm ama olay başkaymıs.peki ya olayın sonu kediyi kesmeleriyle bitseydi vicdnen nasıl rahat ederdiniz diye düşünüyorum.madem kedinin arada sırada eve girmesine izin veriyosunuz evde niye beslemiyosunuz onu anlamadım.

Ben vicdan azabını anlamadım kediye bir şey oldu sanıp mı vicdan azabı yaşadın kapıyı açmadın diye. Yoksa yaralı adama yardım etmediğin için mi üzgünsün. Gece üşenmeyip kalksaydın yardım edicek miydin yani:26:

yemin ediyorum korktum konuyu bitirene kadar kediyi kesmişler diye
sonunda yaralı falan deyince o da kötü elbette ama ne bileyim korktum okurken ya :26:

Yapabileceğin en iyi şey tıkırtıları duyduğunda polis çağırmaktı. Onun dışında gece 3'te...:18: Bilemedim,iyi niyetli adam ne arasın o saatte.:18:

Ama ne oldu ki,kime ne oldu ? :26:

birine birsey olursa ambulans aranir zile basilmaz, rasgele eve girmeye calisanin polisten kacan bir suclu olmadigi ne malum? ama sende suclulara karsi bir sempati olmasi normal olurdu zaten.

İzmir de yaşıyoruz canım .. İyi semtlerden birisi .. Çok düzgün bir yer ama garip gerçekten neleer oluyor sokaklarda geceleri ..

kııızzz, ALLAH iyiliğini versin valla gitti kediiiii, kesstiler kediyi diye okudum sonuna kadar.
Sonuna gelince de, eee kedi noldu yaşıyo mu o la? oldum
Allah sevdiği kulunu sevindirmek için eşeğini ilk önce kaybettirir sonra buldururmuş hesabı, ilk önce öldü diye üzülüp sonra yaşıyormuş yaa diye sevindim valla , çok yaşa
İzmir'in neresiiii ?

sana bişey yapmaz diye düşünme. neden hastane vs varken apartmana girip nsanların ziline basıyolar neden imdaaat yardım edin diye bağarmıyolarda bir dairenin ziline basıp açmayınca gidiyolar. belkide polisle çatıştılr uzak biyerde gizlenecek biyer arıyolar. yada kaçtıkları başka biyer var biri tarafından bıçaklandılar. he ne yapabilirdiniz gördüğünüzü farkettirmeden polisi aramalıydınız. yada gören komşunuz öyle yapmalıydı. ama böyle ihbarlarda kimlğinizin saklı kalmasını isteyin mutlaka. gereksiz kahramanlıa lüzum yok insanın başına dert açılır.

Konu kediyle baslamis, kanla bitmis. Ben de kediye birsey oldu sandim.
Hala konunun basiyla sonundaki alakayi kurmaya calisiyorum. Kediyle ne alaka diye...

Ote yandan etkileyici bir olay. Ama senin yapabilecegin birsey yokmus.

kedisi geceleri dışarıda ses çıkarıyomuş kasası varmış uyuması için onu tıkırdatıp içeri giricem demek istiyomuş. arkadaşta bu adamların çıkardığı sesleri kedidir kediiiii diye düşünmüş.

geçenlerde bende yatıyorum gece 3 gibi bir bağırma sesi ama kadındı sanki dövüuolar bişeyler bağırarak ağlıyo. arada beddua sesi geliyor.bilemedim bitürlü acaba cenaze faanmı var diye meraklandım. etrafa bakıyorum camlardan ama bişey göremiyorum. gecenin o sessizliğinde nasıl yankı anlatamam. dinleyip anlamaya çalışıyorum biyandanda o anda büyük bir gürültü silah sesi gibi geldi bana ve kadının sesi anında kesildi. tir tir titriyorum oğlumun yanındaydım o sıra. gidip eşimi uyandırdım dedim kalk nolursun kalk birine bişe oldu. eşimde azcık gamsızdır sağolsun. noldu yaaa falan dedi. dedim böyle böyle silah sesi gibi bi ses geld kadın basbas bağırıyodu sesi kesildi. eşimde dediki 100 metre ötemizde karakol var yani ben ne yapayım şimdi kapı kapımı gezeyim hadi git yaaat. korkudan susmuştur dedi. ben bekle bekle titriyorum resmen.

diyorum ay öldüyse ya öldüyse haykırışını duydum bişey yapamadım falan derken kadın yine bağırmaya başladı bizim evin içinede polislerin o ışıkları yansıyodu olayın olduğu yermi bilmiyorum. sonra ses yine kesildi. beni uyku tutarmı sabah oldu 5 baktım kadın yine bağırıyor ama sesi yakın karakolun ordan geliyor busefer beddua eder küfür ederek.

tabi ben üstümden atamadım o koruyu o gün boyu uykusuz kaldığımla kaldım. ertesi günde mahallede kim varsa sordum sesleri benden başka duyan yok.

bende anlatayım dedim. ama neyseki kadın yaşıyo.

Kedi detayi ne alaka diye dusundum surekli. Apartmandaki kan izlerini ve kedinin kapiya vurmasina kafamda baglanti kurmaya calistim ama beceremedim. Not dustugun iyi olmus. Bir daha kine (Allah korusun) bakar, gerekirse polis cagirirsin

2. katta kan izi yok, 3. katta var. Sizin katta ve 1. katta var mı kan izi? Sokakta çokmuydu?

Ben olayı tam anlatamamışm sanrm hiç kimse kediyle bağlantı kuramamış şans eseri o adamlar 3.katın zilini çaldığı saatte benim kedimde ( hep geceleri eve girmek için kapıyı patileriyle tıktıklatır .. ) Tam o saate denk gelmş kapıyı tıktıklıyordu içeri girmek için ben de sonradan dedim iyi ki açmamışım çünkü sesler geldiğine kedi içeri girmek istiyo diye kapıyı açsam adamlar direk içeri dalarlardı bence karanlıkta ne olduğumu şaşırırdım ..

Şöyle 1.kat gece 2.katta bağrışma kavga sesleri duymuşş 2.katın önünde kan yok 1.kat 3.kat ve bizim katta bile var sokakdada mahallenin sonuna kadar kanmış .. Büyük ihtimal kavga 2.katta çıktı adamlarda 2.kattan çıkar çıkmaz 3.katın ziline bastılar .. 3.katta korkudan açmayınca gittiler .. çünkü 2.kat kapısının önünü silmiş ..

Konuyu gecen okudumda banliydim yorum yapamamistim..
Konudaki kedi ne alaka yani
öyle bir yazmissin ki sanki kediyi parcalamislar

buraya yeni katıldım ve ilk cevap yazdığım konu olarak ; dehşetle okudum yazdıklarınızı kediye birşey oldu sandım ama sonu cok kötüydü..

simdi anladim.. ama anlatim hatan var konuya adamlarla kavgayla girip en sonda o saatte kedim kapiyi tiklatir hep iyiki kalkip acmadim desen daha anlasilir olurmus :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…