- 18 Ocak 2018
- 692
- 374
- 53
- 34
- Konu Sahibi Ponciginannesi
-
bayramda gelmiyorlar canım ne yaptıysak artk bilemiyorumBayramda mı gelmiyorlar yoksa evinize hiç mi gelmiyorlar?
E bayramda siz gidiyormuşsunuz/gitmişsiniz zaten neden onlar da size gelsin tekrar?bayramda gelmiyorlar canım ne yaptıysak artk bilemiyorum
Allah kurtarmış daha ne istiyorsunNeden böyle oluyor böyle yapılıyor bilmiyorum gerçekten 2 bayramdır bu durumu yaşıyorum bu bayram baya bir zoruma gitti ama ne yapacagımı bilemiyorum üzüldüm de yanlış mı düşünüyorum onu bile bilemiyorum sizlere sormak istedim
Eşimin Ailesi Daha doğrusu kayınvalidem ve görümcem her bayramda gideriz zaten bayramın ilk günü akşama kadar kayınvalidemdeydik kurbanlık vs derken daha sonra kendi aileme geçtik
görümceme de uğradk bayramlaştık fakat onlar gelmiyorlar bayramda bilemiyorum hiç bir zaman saygıda kusur etmemişimdir
evime gelen herkese elimden geldiğince her zaman en güzel şekilde ağırlamaya çalışmışımdır insan oğlunun evine gelmez mi kardeşinin ? onlar sana gelirken üstelik bir tepki göstermelimiyim eşime birşey söylemelimiyim ? siz olsanız ne yapardınız
ya aslında öyledir ama üzldümNe güzel işte.
ya genelde bayramda büyüklere gidilir ya belki ondandır takmayın kafanıza.bayramda gelmiyorlar canım ne yaptıysak artk bilemiyorum
hhahaBurada hep geliyorlar diye konu açılır ilk defa gelmiyorlar diye konu açanı görüyorumo yüzden hazırlıksız yakalandım
takmadım aslında daha doğrusu takmıyordum fakat kendimi sorguladım kendimde birşey bulamadımya genelde bayramda büyüklere gidilir ya belki ondandır takmayın kafanıza.
hahahaGelmesinler daha ne istiyosunkimise gelip gitmezlet diye dert eder sende niye gelmiyolar asldlflglglgl
Görümcen bizzat davet et sana özel ikramlar hazırlarım gel de gelir koşa koşa
Yeni mi evlisinizya aslında öyledir ama üzldüm
eltime gidip de bana gelmemeleri ne bileyim şu mübarek günde neyin ayrımı bu insan gelmez mi
biz gidiyoruz her bayram
tamam kaynıvalideme zaten gitmek zorundayız gelsede gelmesede görümcem peki ? bana gelmeyene ben sürekli gidiyorum
hayır canım değilizYeni mi evlisiniz
Şu arkadaşlarının yanında abisine sarılıp kulağına fısıldayip kendine gulduren ergen görümce mi? Geçenlerde okumustum, hep aklıma geliyor olgun tavrinizBir şey yapmıyorum.
Benim kayınvalide ve görümce çok çok ısrar edersem gelir bize.
Hele şu pandemi dolayısıyla biz de 3 defa gittik yarım saatlik. Onlar hiç gelmediler.
Bu arada aramız çok iyi, çok şükür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?