- 1 Haziran 2020
- 1.874
- 4.259
- 83
- Konu Sahibi Ponciginannesi
-
Keçiyi koyuna karıştırdın kızKaristirdiysam çok özür dilerim. Yıllar önce açılan bir konuya öyle yorum yapilmisti. Sizsiniz sandım. Rumuzunuzu görünce aşırı pozitif elektrik alıyorum, o yüzden atladim
Estağfurullah olur öyle karışıklıklar.Karistirdiysam çok özür dilerim. Yıllar önce açılan bir konuya öyle yorum yapilmisti. Sizsiniz sandım. Rumuzunuzu görünce aşırı pozitif elektrik alıyorum, o yüzden atladim
Sorma sonra aldığın cevap seni üzer yine olan sana olur aileci bi erkek kesimimiz var maalesef ki.. İnan seni kıskandığı için gelmiyordur boşver takmıyormuş gibi yap takmada zaten.. Ki sende mecbur olmadıkça gitme
eşim büyük ve büyük olmasına karşın ilk biz gittik evine..esiniz buyukse gorumce abisine gelmiyorsa o onun ayibi.. esiniz kucukse ben ablayim diye bekliyordur. arada buyukler de kucuklere gitmeli tabi. hep beklemek olmaz.
Ayy çok merak ettim kimdi acaba o? Çok eski konuydu ama yakın zamanda yorum yapmışlardıKeçiyi koyuna karıştırdın kız
yeni evli değiliz ve eşim büyük ona ragmen her bayram ilk biz gideriz..Yeni evliyseniz belki öyle düşünmüş olabilirler.
Benin kayınvalidemler de bize çok ısrar ettiğiniz zamanlarda geldiler. 1 yılda 3 kere ancak olmuştur. (kimse demiyor tabi yeni evliler evlerinde otursun hep gidelim diye bekleniyor)
Görümcem bizden küçük, bekar o da çok nadir gelir. Evimiz de yaşımız da yakın. Bi uğrayıp kahve iç deriz ama kırk yılda bir.
Çok takmaya dert etmeye gerek yok.
Herkes farklı.
Eşinizin kendi kardeşi o sorun ediyorsa kardeşi ile konuşur ama siz etmeyin sorun.
Ben görümceni kayınvalidene gittiğinde gördün diye düşünmüştüm..Sonuçta kayınvalidene gitmek zorundasın..Görümcene ayrı gidiyosan gitme artık.Eşine de söylersin eltime giderken bana gelmemesi beni incitiyor,o yüzden gitmeyeceğim artık diye..Normalde eşi doldurma taraftarı değilim ama bu doldurma da olmaz sanki,ayan beyan gerçek yani..peki bundan sonra bir tepki koymalımıyım özellikle bayramlarda sizce siz olsanız size böyle yapan birinin evine gidermydiniz her bayram
bende böyle düşünüyorumBen görümceni kayınvalidene gittiğinde gördün diye düşünmüştüm..Sonuçta kayınvalidene gitmek zorundasın..Görümcene ayrı gidiyosan gitme artık.Eşine de söylersin eltime giderken bana gelmemesi beni incitiyor,o yüzden gitmeyeceğim artık diye..Normalde eşi doldurma taraftarı değilim ama bu doldurma da olmaz,ayan beyan gerçek yani..
yeni evli değiliz ve eşim büyük ona ragmen her bayram ilk biz gideriz..
haklısnz sanrm eşime hiç söylememek en güzeli
ama ben artık bu son yapılandan sonra gitmeyi düşünmyorum eşim gitmek isteyecek o zaman ne diyeceğim
eltiniz yemege falan mi davet etti de gittiler? tam anlatmamissiniz alindiginiz noktayi ilk mesajda ben anlayamadim. yoksa bayramda buyuklere gidilir, sizin onlara gitmeniz ve onlarin aize bayramlik gelmemeleri cok normal.bende teklif etmek istemiyorum bayramda teklif mi olur ? bende böyle düşündüm aslında
ama eltime gidip bana gelmemeleri de ne biliyim.. biraz takıldı kafama demek ki onlar farklı düşünüyor
Yani ,normalde umursama derdim ama ben de umursardım hak veriyorum sana..Ama eşinle güzel bir dille konuş..Ailesi kıymetli gelir herkese,direkt savunmaya geçmek zorunda kalmasın.."Sen abisisin ,neden bir abisine gidiyor da diğerine gelmiyor.Bu beni üzüyor.Büyük olarak biz de ağırlığımızı koyalım, gitmeyelim.Belki o zaman hatasını anlar" vs gibisinden tatlı tatlı sanki eşiniz için üzülüyormuşçasına konuşun.bende böyle düşünüyorum
hayır canım onun evinede ayrı gittik..
ama yapılan bu malesef.. takmamak bazen elde değil işte insan üzülüyor
normalde de gitmeyeceğim artık belki anlarlar yaptıkları ayıbı
Bariz yaptığı bişey yok yaptığı sizi kışkırtmak bence.. Ben olsam eşim büyük olsa o benim evime gelmiyorsa bende gitmezdim sanırım.. Ama siz böyle yapın diye demiyorum aile yapıları çok farklı eşinizin tutumu.. Yarım saat için eşinle Aran iyiyse bozmayada değmez diyebilirimpeki bundan sonra bir tepki koymalımıyım özellikle bayramlarda sizce siz olsanız size böyle yapan birinin evine gidermydiniz her bayram
hayır canım davet felan yokeltiniz yemege falan mi davet etti de gittiler? tam anlatmamissiniz alindiginiz noktayi ilk mesajda ben anlayamadim. yoksa bayramda buyuklere gidilir, sizin onlara gitmeniz ve onlarin aize bayramlik gelmemeleri cok normal.
E gidene gelinir bayramda görüştük diye gidilmezlik yapılmaz ki ben mi yanlış biliyorum
bende teklif etmek istemiyorum bayramda teklif mi olur ? bende böyle düşündüm aslında
ama eltime gidip bana gelmemeleri de ne biliyim.. biraz takıldı kafama demek ki onlar farklı düşünüyor
Hiç hatırlayamadım ama bakıcamAyy çok merak ettim kimdi acaba o? Çok eski konuydu ama yakın zamanda yorum yapmışlardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?