Şöyle cevap vereyim. Benim sese karşı aşırı hassas bi çocuğum var . Akşam onu uyutunca herkes sessiz takılıyo. Telefon çalsa ki sessizde olacak ,balkona çıkıp konuşuyorlar çünkü seslerini ayarlayamiyolar evde konuşunca çocuğum uyanıyo. Eğer onlar evde değilse ben salonda telefonla konuşuyorum ama evdelerse konusmuyorum benden cesaret alıp sen yaparken iyi de biz yapınca mı sorun oluyo demesinler diye. Duruma göre değişir ama ben bana yapılmasını istemedigim şeyi başkasına da yapmamKızlar 2 yıllık evliyim. Şimdi ne olduğunu söylemeden üstten bi konuyu anlatıp bsey soracam. Eşimle genel anlamda iyi giden bir evliliğimiz var. O yapınca sinirlendiğim fakat arada benim de yaptığım bisey var. O yaptığında çok üzülüp çok sinirleniyorum. Ama dediğim gibi arada ben de yapıyorum. Gerçekten saçma ama. Ne dersiniz bu konuda ? Nasıl düşünmem gerektiğini bilmiyorum
İlişki sırasında olan bsey olduğu için detay veremiyorum
En basitinden yalan söylemek gibi düşünebiliriz. Siz ona yalan söylüyorsunuz ama o size söyleyince sinirden deliye dönüyorsunuz mesela. Bunun gibi
Acaba ne?
Hiçbir şey bilmeden nasıl bir şeyler söyleyelim ki?
El adama güler yani
Haklısınız. Yine de ona sinirlenmekten kendimi alamıyorumÖyle yapıyorsan haksızsın, istediğinin yapılmasını istiyorsan kurallara önce sen uyucaksın.
Ben de yapmak istemem ama Olan bsey var ortada. Ha bundan sonra yapmamaya daha da gayret göstereceğim ama ona sinirleniyorum yine deŞöyle cevap vereyim. Benim sese karşı aşırı hassas bi çocuğum var . Akşam onu uyutunca herkes sessiz takılıyo. Telefon çalsa ki sessizde olacak ,balkona çıkıp konuşuyorlar çünkü seslerini ayarlayamiyolar evde konuşunca çocuğum uyanıyo. Eğer onlar evde değilse ben salonda telefonla konuşuyorum ama evdelerse konusmuyorum benden cesaret alıp sen yaparken iyi de biz yapınca mı sorun oluyo demesinler diye. Duruma göre değişir ama ben bana yapılmasını istemedigim şeyi başkasına da yapmam
Olayları bizim hayal gücümüze bırakırsanız çok farklı şeyler çıkabilir.En basitinden yalan söylemek gibi düşünebiliriz. Siz ona yalan söylüyorsunuz ama o size söyleyince sinirden deliye dönüyorsunuz mesela. Bunun gibi
İçmeyin anacığım ciğerlerinize yazık.
Yalanı genel örnek olarak verdimOlayları bizim hayal gücümüze bırakırsanız çok farklı şeyler çıkabilir.
İlişki sırasında insan nasıl yalan söyler ki?
Ötekileri de mi yazıyorduk? :))bu kadarcık mı hayal gücün
benim aklıma neler geldiydi halbuki
Bacım biz bizeyiz.Yalanı genel örnek olarak verdim
Evetİlişki sırasında deyince aklıma neler neler geldi
Kendini tatmin gibi bir şey mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?