Nasıl düşünmeliyim ?

sevgitek

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2019
3.059
1.408
133
Kızlar 2 yıllık evliyim. Şimdi ne olduğunu söylemeden üstten bi konuyu anlatıp bsey soracam. Eşimle genel anlamda iyi giden bir evliliğimiz var. O yapınca sinirlendiğim fakat arada benim de yaptığım bisey var. O yaptığında çok üzülüp çok sinirleniyorum. Ama dediğim gibi arada ben de yapıyorum. Gerçekten saçma ama. Ne dersiniz bu konuda ? Nasıl düşünmem gerektiğini bilmiyorum
İlişki sırasında olan bsey olduğu için detay veremiyorum

Şöyle cevap vereyim. Benim sese karşı aşırı hassas bi çocuğum var . Akşam onu uyutunca herkes sessiz takılıyo. Telefon çalsa ki sessizde olacak ,balkona çıkıp konuşuyorlar çünkü seslerini ayarlayamiyolar evde konuşunca çocuğum uyanıyo. Eğer onlar evde değilse ben salonda telefonla konuşuyorum ama evdelerse konusmuyorum benden cesaret alıp sen yaparken iyi de biz yapınca mı sorun oluyo demesinler diye. Duruma göre değişir ama ben bana yapılmasını istemedigim şeyi başkasına da yapmam

Acaba ne?
Hiçbir şey bilmeden nasıl bir şeyler söyleyelim ki?
El adama güler yani
En basitinden yalan söylemek gibi düşünebiliriz. Siz ona yalan söylüyorsunuz ama o size söyleyince sinirden deliye dönüyorsunuz mesela. Bunun gibi

Ben de yapmak istemem ama Olan bsey var ortada. Ha bundan sonra yapmamaya daha da gayret göstereceğim ama ona sinirleniyorum yine de

En basitinden yalan söylemek gibi düşünebiliriz. Siz ona yalan söylüyorsunuz ama o size söyleyince sinirden deliye dönüyorsunuz mesela. Bunun gibi
Olayları bizim hayal gücümüze bırakırsanız çok farklı şeyler çıkabilir.
İlişki sırasında insan nasıl yalan söyler ki?

Açık açık yazsanizda insanlar ona gore yorum yapsa nasilsa kimsiniz nesiniz bilen yok yani bu kadar kasmayin kendinizi sonucta bu bi sorun zevk icin yazmiyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…