Aynen öyle kaç yaşına gelmiş insan ama karşındaki insanı yani beni tanımadan etmeden böyle bı şaka yapmaya hakkı yokEsinizden kadini uygun dille uyarmasini isteyebilirsiniz ya da sakayi direkt size yaptigina gore sizinde uyarma hakkiniz var bi sekilde kadinla tekrar karsilasip ergen sakalari bunlar derdim ben olsam...
Çok teşekkür ederim bende öyle düşünüyorum ama şeytan işte beynimi yedi bencede patavatsizin tekiymisKadın şakacı değil, patavatsız. Var böyleleri. Sizin evinizde huzur varsa 5 dakika konuştuğunuz birinin lafına uyup huzursuzluk çıkarmayın derim.
Kime güven var ki Allah im şaşırtmasınSizin de içinize kurt düşecegi varmiş yani.
Kadın şaka değil kaka yapmış.Kızlar eşimin 2 aydır yeni girdiği bı işi var.Bugun tesadüfen esimin iş yerindeki bizden yaşça büyük bı abla ile tanistim beş dakika muhattap oldum, kadın annem yaşında ama çok laubali bana şey dedi arada iş yerine gel eşini takip et dedi, güya eşimle bana şaka yapıyor iş yerindede iki kız var diğer çalışanların hepsi erkek kızlarda idari bölümde çalışanlar eşimle iş yerinde çok nadir muhattap oluyorlar.Son andada diyor ki kadın yok yok şaka yapıyorum ,öyle çocuklar değil falan filan ,ya valla kızdım sen ilk defa gördüğün bı insanı ,tanımadan etmeden neden böyle bı şaka yapıp insanın içine kurt dusuruyorsun ki parantez içinde de söyleyim bugune kadar eşimde öyle bişey yakalamadim ama herkes hata yapabilir Allah kimseyi şeytana uydurmasin, kimseye güven yok bu hayatta bunun farkındayım.Sizce nasıl düşünmem lazım eşime tepki verdim kızdı biraz kadın şaka yaptı çok şakacı kadın falan dedi
Kime güven var ki Allah im şaşırtmasın
Bencede inşallahBöylelerinin ağzı yırtılsın inşallah
Bir daha denk gelirsem selam bile vermiyecegim zatenKadının niyeti bozuk hep kadın erkek karışık çalışıyoruz kaç kişinin aklımdan geçiyor bunlar böyle düşünürsek aç kalırız yapacak insan evde otururkende yapar kadını tersleyin hadsizlik etmesin
Doğru söylüyorsunuz valla keşke deseydimİyiki uğradım sizin de saçmalayasınız varmış bana denk geldi demekki deseydiniz.
Ortada bişey olacağını sanmıyorum çalıştığı yerde kız yok zaten full erkek ama bazı insanlar gibi benim eşim yapmaz diyipte büyük konuşmam kadının patavatsizligi işte dengesizmisTamam da yani ortada bir şey yokken sirf biri boyle abuk şaka yapti diye eşinizin sizin için "kime güven var ki" diye duşunmesi nasil hissettirirdi.
Ortada baris şüphelenecek bir şey olursa tabi ki kemalim yapmaz diye dolaşmamak lazim ama ortada bir şey yokken (yoksa tabi) bunlari dusunmek anlamsiz ve hoş degil.
Kadın şaka değil kaka yapmış.
Eşinizin size kizmasini çok gereksiz buldum.Sevdigi
Sevdiği bı abla ya ondan ama eşim tanıyor onu ben degiKadın şaka değil kaka yapmış.
Eşinizin size kizmasini çok gereksiz buldum.
Daha önce bu tarz bı mevzu ile hiç karsilasmadimKocanız hakkında her söylenene inanıp bozulur musunuz böyle?
Herşeyden nem kapar mısınız böyle..Kızlar eşimin 2 aydır yeni girdiği bı işi var.Bugun tesadüfen esimin iş yerindeki bizden yaşça büyük bı abla ile tanistim beş dakika muhattap oldum, kadın annem yaşında ama çok laubali bana şey dedi arada iş yerine gel eşini takip et dedi, güya eşimle bana şaka yapıyor iş yerindede iki kız var diğer çalışanların hepsi erkek kızlarda idari bölümde çalışanlar eşimle iş yerinde çok nadir muhattap oluyorlar.Son andada diyor ki kadın yok yok şaka yapıyorum ,öyle çocuklar değil falan filan ,ya valla kızdım sen ilk defa gördüğün bı insanı ,tanımadan etmeden neden böyle bı şaka yapıp insanın içine kurt dusuruyorsun ki parantez içinde de söyleyim bugune kadar eşimde öyle bişey yakalamadim ama herkes hata yapabilir Allah kimseyi şeytana uydurmasin, kimseye güven yok bu hayatta bunun farkındayım.Sizce nasıl düşünmem lazım eşime tepki verdim kızdı biraz kadın şaka yaptı çok şakacı kadın falan dedi
Doğru söylüyorsunuz valla keşke deseydim
Ortada bişey olacağını sanmıyorum çalıştığı yerde kız yok zaten full erkek ama bazı insanlar gibi benim eşim yapmaz diyipte büyük konuşmam kadının patavatsizligi işte dengesizmis
Valla kadın patavatsizin tekiymis araya fitne soktu gibi olduBelki kadın iyilik timsalidir, kim bilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?