Nasıl düzeltirim bilmiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben çalıştım ailesine para vermemi bekledi ben çekemiyorum artık psikoloğu deneyeceğim

Bak canim ben kimseye bosan diyemem. Ama bu yazdiklarindan yola cikarak ozguvenli olmadigini ve mantikli kararlar alamadigini dusunuyorum. Psikologu gercekten tavsiye ederim. Hayatinda dogru adimlar atmaya ve kendini gelistirmeye yardimci olacaktir. Allah yardimcin olsun.

Ben çalıştım ailesine para vermemi bekledi ben çekemiyorum artık psikoloğu deneyeceğim

Çok seviyorduk diye uça uça küçük yaşta evlenmişsiniz ama bak ne çabuk çekemeyecek noktaya geldin.
Işte aşk böyledir.

O evde yaşıyor, yiyor, banyo yapiyorsunuz.
Giderlere yardımcı olmak adına bir parça kazandiginizdan vermek tuhaf değil bu arada.

e bir besledikleri varken iki olmuş. insanların da hesabı kendine göre eşinizin çalışmaya niyeti yok ne yapacaklar ömür boyu size mi bakacaklar. korkuyorlardır bir de çocuk yapıp üç kişiyi beslemekten.
🤣🤣 Torun bekliyorum demesin o zaman

yuh adam daha okul bitirmemiş, iş yok , akşama kadar oyun oynuyo ve kendi eviniz bile yok! ailesinin evinde sığıntı gibi yaşanıyo. baştan konuşulmadı mı bunlar bir şeyler tamamlanana kadar evlenmeseydin kaçıyo muydu adam?

Burda kaç gelin kaynana evinden cikabilmek için konu açıyor ...ben seninle aynı durumda olsam zil takar oynardım istemiyorlar diye ....cik ev tutun kendinize ..baktın hala adam aynı hala yatıyor para bekliyor bırak yol ver ...

Gidin diyorlar ama yüzümüze çarpıyorlar her gün
İnsanlar evlenmek için şartları olgunlaştırır, sonra evlenir. İş güç yok, ev dizmek yok, düğün yok. Evliliği kaynana evine çöküp sevişmek mi sanıyorsunuz? Ne acayip kafanız var. Küçük de değilmişsiniz ki cahilliğime geldi diyesiniz.

🤣🤣 Torun bekliyorum demesin o zaman
Karı koca başkasının evinde sığıntıyken ne çocuğu?
Kendi evlatlarını atmazlar ama ne olursa olsun el kızısınız. Sizin kalmanız onlara batar.
Madem kocanız çalışmıyor, ayrı ev açmıyor. Neden bu evlilik olmayan evliliği sürdürmeye çalışıyorsunuz?

Eşinizin ailesi nikaha bile gelmemiş, rahatsız olmadınız mi yanlarına giderken yaşamak için?

Güya evlenmissiniz,iş yok, eşya yok, ev yok.

Eşiniz iş beğenmiyor, oyunun başından kalkmıyor, insanlar mecbur mu kaç yaşına gelmiş insanlara bakmaya? Birde istemiyorlar diye şikayet ediyorsunuz. 🤦

Kaçarak evlenmemissiniz madem ailenizden de hiç akli başında insan yok muydu, bu şartlarda ne evliliği diye?

Ailenizin yanına gidin dönmeyin, illa yük olacaksınız kendi anne babanıza olun. Zaten istemiyorlar sizi, biraz gururunuz olsun değil mi?

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X