Nasıl düzeltirim bilmiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu sert değildi😂

Hayat, gerçekler üzerine kuruludur.
Kırmızı ışıkta geçerseniz kaza yapma olasılığınız yüzde 95 in üzerinedir ve sonrasında kaza yaptım diye ahlanıp vahlanmamalısınız.

Adam bu, değişmez.
Ya gideceksiniz ya devam edeceksiniz, başka seçenek yok.

O aileyi de öpün başınıza koyun, evladını kovmak diyorsunuz da en büyük iyiliği yapıyorlar size, kocanız adam olsun diye hayata zorla itiyorlar geç olsa da.
Ama bunu bile olumsuz görecek kadar gözünüz kapalı.
Ailesi bence de çok iyi yapıyor ama ayrı ev açsalar konu sahibi çalışır bu adam da yer. Maşallah yaşı kaç olmuş ama yemelere doymamış.

Çok sinir oluyorum bende😑 Nasıl böyle kıymetsizleştiriyorlar canlarını anlamıyorum.
6 sene çıkınca evlenmeleri gerektiğini düşündüler sanırım. 6 sene her şeyin üstesinden gelir diye mi düşündüler ne? Yoksa iş yok ev yok. Bu evliliğin mantığı sadece 6 sene

Ayaklarının üzerinde durmasını bekleseydiniz.
Kv ile oturmak bana hoş gelmiyor .Onlarda gidin demekte haklı ,ben olsam bende istemem. Oğullarının tembelligini onlarda biliyor nereye kadar ?

Üzgünüm ama o adam değişmez ve asla da çalışmaz benden sana tavsiye bir an önce kaç kurtar kendini

Bazılarınız bana çok kızmışsınız. Üzüldüm açıkçası. Sorma nedenim şuydu ben bu haltı yedim bu adamı nasıl düzeltirim. Evde sıkıntılar olmasa konuyu açmadım. Ama evlendiğim için hem dalga geçmişsiniz hem de azar yemişim. Bazı mesajlar tavsiyeler için teşekkür ediyorum. Bir süre daha kalacağım baktım olmadı düzelmiyor annemin yanına. Annemler köyde kalıyor bakkal dahi yok. Orda iş bulup kendimi geliştiremem. Ancak köy işlerinde yardım ederim aileme en azından. Allah tan köyde ev yaptırdılar kira falan vermiyorlar. Kvdeden destek istememin sebebi şu bari küçük bir düğün yapılsaydı. Gidin çıkın demesi kolay. Oğlu yapamaz biliyor. Ben de eşime güvendim. Salonu açtı güzel gidiyor şanssızlık bu pandemi ilk bunlara vurdu. Benim de işten yana yüzüm gülmedi giç sigortalı yer bile bulamadım. Ne yapalım kader böyleymiş.

Ben biraz para verip eşime gram altın aldırdım kaynanam onları da kendi birikimine kattı. Dün konuşurken gülerek sen ne katmışsın onlar benim altınlarım dedi sinir oldum. Eşim benden alıyor paraları bana 200 TL bile bıraktığı oldu. Buraya boşuna konu açmazdım. Yoksa faturaları falan ödüyorum zaten ayrıntıyı bilmeden öyle şeyler yazanlar olmuş ki hayırsız gelin olmuşum

Ayaklarının üzerinde durmasını bekleseydiniz.
Kv ile oturmak bana hoş gelmiyor .Onlarda gidin demekte haklı ,ben olsam bende istemem. Oğullarının tembelligini onlarda biliyor nereye kadar ?
Amcalarındab çok medet umduk. Kp piyango çıkınca bunlara her istediğini almış. Eşim doğmadan kenara koyayım dememiş. Psikolojisi bozuk her gün kardeşlerine söven bir adam. Dün sövdü ben de rahatsız olduğumu söyledim. Hala sana mı küfür ettim ben benimle anlaşamazsan git buradan diyor. Ayıp bir şey yani.

Ailenizin yanına dönün. Eşinizede iş bulup bir düzen kurana kadar geri gelmeyeceğinizi söyleyin. Baktınız hala değişen bir şey yok boşanın.

6 sene çıkınca evlenmeleri gerektiğini düşündüler sanırım. 6 sene her şeyin üstesinden gelir diye mi düşündüler ne? Yoksa iş yok ev yok. Bu evliliğin mantığı sadece 6 sene
Ne yapalım bu çocuk seni oyalıyor diye laf çıkardılar küçük yerde yaşıyordum namusuma laf geliyor diye biraz da bir de istanbul'da iş bulur çalışırım diye evlendim

Ailesi bence de çok iyi yapıyor ama ayrı ev açsalar konu sahibi çalışır bu adam da yer. Maşallah yaşı kaç olmuş ama yemelere doymamış.
24 yaşında okul adına çabası var ama 😭😭 zaten çok üzgünüm

Arada azar atacağım diye ayrıntıyı bilmeden saçma şeyler yazanlar olmuş. Ondan konuyu silmek zorunda kaldım. Dediğim gibi gidişata bakıp ona göre yön vereceğim hayatıma. Böyle olmasını hiç istemezdim. Yolun sonu görünüyor.

Bazılarınız bana çok kızmışsınız. Üzüldüm açıkçası. Sorma nedenim şuydu ben bu haltı yedim bu adamı nasıl düzeltirim. Evde sıkıntılar olmasa konuyu açmadım. Ama evlendiğim için hem dalga geçmişsiniz hem de azar yemişim. Bazı mesajlar tavsiyeler için teşekkür ediyorum. Bir süre daha kalacağım baktım olmadı düzelmiyor annemin yanına. Annemler köyde kalıyor bakkal dahi yok. Orda iş bulup kendimi geliştiremem. Ancak köy işlerinde yardım ederim aileme en azından. Allah tan köyde ev yaptırdılar kira falan vermiyorlar. Kvdeden destek istememin sebebi şu bari küçük bir düğün yapılsaydı. Gidin çıkın demesi kolay. Oğlu yapamaz biliyor. Ben de eşime güvendim. Salonu açtı güzel gidiyor şanssızlık bu pandemi ilk bunlara vurdu. Benim de işten yana yüzüm gülmedi giç sigortalı yer bile bulamadım. Ne yapalım kader böyleymiş.
İkiniz işsizken evlenmissiniz, kayınvalideniz neden düğün yapsın size yahu?

Şuan derdiniz düğün mü olmalı ayrıca.

Eşinizin neyine güvendiniz orası da ayrı konu.

Daha okuyan, askerlerini yapmamış,ıssız güçsüz bir adamın neyine güvenir insan?

Kendi kendinizi rezil etmişsiniz, kader diye geçmek kolay tabi.

Sizi kovan insanların yanında durmayın bir süre falan, insanın zoruna gider.

Amcalarindan da medet ummuşsunuz birde. Şaka gibi her ayrıntı.

İkiniz işsizken evlenmissiniz, kayınvalideniz neden düğün yapsın size yahu?

Şuan derdiniz düğün mü olmalı ayrıca.

Eşinizin neyine güvendiniz orası da ayrı konu.

Daha okuyan, askerlerini yapmamış,ıssız güçsüz bir adamın neyine güvenir insan?

Kendi kendinizi rezil etmişsiniz, kader diye geçmek kolay tabi.

Sizi kovan insanların yanında durmayın bir süre falan, insanın zoruna gider.

Amcalarindan da medet ummuşsunuz birde. Şaka gibi her ayrıntı.
Doğru bu dille yazmanız çok iyi ne yapayım evet rezil etmişim kendimi haklısın en azından başkalarının altında yatmadım namusuma aileme bahsettim evlendirdiler beni. Eşim iş için amcalarına söyledi. Babası o kadar iyilik yaptı diye onları okuttu yedirdi içirdi hainlik gördü. Ben anlamıyorum kadınım evlenmişim diye aşağılıyorsunuz.

Pişman oldum konu açtığıma. Resmen kadınlar toplanmış azar atmak için yazıyor inanamadım size. Düzgün açıklama beklerdim ama üzdünüz beniaçıkçası. Bir cahillik etmişim ama bu kadar üstüme gelinmez. Siteden çıkıyorum iyi günler herkese

Mune Mune bu kadar aşağılayıcı yorumlar beklemiyordum hayal kırıklığına uğradım rica ediyorum konumu kaldırın hesabımı da

Pişman oldum konu açtığıma. Resmen kadınlar toplanmış azar atmak için yazıyor inanamadım size. Düzgün açıklama beklerdim ama üzdünüz beniaçıkçası. Bir cahillik etmişim ama bu kadar üstüme gelinmez. Siteden çıkıyorum iyi günler herkese
Kimse kimseyi azarlamıyor, azarlamıyor. Gerçekler acıtır, buradaki hanımlar gerçekleri söylüyor. Herkesin dili, yazımı yumuşak olacak diye birşey yok. Konu açıyorsanız eleştirilere açık olacaksınız.

Doğru bu dille yazmanız çok iyi ne yapayım evet rezil etmişim kendimi haklısın en azından başkalarının altında yatmadım namusuma aileme bahsettim evlendirdiler beni. Eşim iş için amcalarına söyledi. Babası o kadar iyilik yaptı diye onları okuttu yedirdi içirdi hainlik gördü. Ben anlamıyorum kadınım evlenmişim diye aşağılıyorsunuz.
Ben sizi aşsagilamiyorum.

Sırf arkanızdan laf söylenecek diye, olmadik şekilde evlendince basınız göğe mi erdi, hayır.

Aileniz sizi evlendirecegine, bu insanla suan ki şartlarda evlenemezsin kızım demeliydiler.

Nikahınıza bile gelmemiş insanların evine göndermemeliydiler kızlarını.

Böyle yazmayınca durumun yanlışlıgını anlayamayacak gibi duruyorsunuz, hala kayınvalidem düğün yapmadı dediğinize göre.

Ben hiçbir kadının sırf evlenmiş olmak için bu duruma gelmesini istemem. Yapmayın bunu dönün evinize diyoruz ama hala kalacağım diyorsunuz. Kalin madem.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X