Nasıl düzeltirim bilmiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya kusura bakmayin ama sevismek icinmi evlendiniz nedir? İs guc yok ev bark yok evlendigin kisi daha cocuk oyun oynar askerik yapmaz is begenmez neden evlendiniz hakikaten merak ettim ben baska bir sebep bulamadimda

Amcalarındab çok medet umduk. Kp piyango çıkınca bunlara her istediğini almış. Eşim doğmadan kenara koyayım dememiş. Psikolojisi bozuk her gün kardeşlerine söven bir adam. Dün sövdü ben de rahatsız olduğumu söyledim. Hala sana mı küfür ettim ben benimle anlaşamazsan git buradan diyor. Ayıp bir şey yani.
Ay niye amcalarından medet umuyorsunuz? Oldu bütün aile birleşsin televizyonda yapılanlar gibi yardım kampanyası başlatsın size. Hayır kendinize bakamıyorsunuz kayınvalide kayınpeder bakıyor neyse, yetmiyor amcalarından da bekliyorsunuz yardım. Resmen saçmalık.

Bazılarınız bana çok kızmışsınız. Üzüldüm açıkçası. Sorma nedenim şuydu ben bu haltı yedim bu adamı nasıl düzeltirim. Evde sıkıntılar olmasa konuyu açmadım. Ama evlendiğim için hem dalga geçmişsiniz hem de azar yemişim. Bazı mesajlar tavsiyeler için teşekkür ediyorum. Bir süre daha kalacağım baktım olmadı düzelmiyor annemin yanına. Annemler köyde kalıyor bakkal dahi yok. Orda iş bulup kendimi geliştiremem. Ancak köy işlerinde yardım ederim aileme en azından. Allah tan köyde ev yaptırdılar kira falan vermiyorlar. Kvdeden destek istememin sebebi şu bari küçük bir düğün yapılsaydı. Gidin çıkın demesi kolay. Oğlu yapamaz biliyor. Ben de eşime güvendim. Salonu açtı güzel gidiyor şanssızlık bu pandemi ilk bunlara vurdu. Benim de işten yana yüzüm gülmedi giç sigortalı yer bile bulamadım. Ne yapalım kader böyleymiş.
Kader böyleymiş değil. İşsiz güçsüz iki kişi evlenip, ev bark yok aile yanına yerleşince ne olmasını bekliyordunuz ki. Ailesi düğün yapmayı bırak, nikaha gelmemişler. Oğullarını biliyorlar tabi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X