- 16 Eylül 2015
- 89
- 26
- 3
- 33
- Konu Sahibi Mercan Cenneti
-
Bi yastıkta kocayin :)
Nerde yaşayacaksınız?Bana göre görücü usulü oldu.. Eşime göre çocukluk aşkı ile evlilik..
Ben yurtdışında yaşıyordum. Seneden seneye izine gelirdik ailece. Tabi annemin babamin köyüne uğrayıp akraba ziyaretleri de oluyordu. Eşim de beni her sene beklermış .. seksek 7can vs oynardik mahalenin çocuklarıyla tabi benim eşim niyeti bozmuştu benim haberim yok..sürekli benim yanımda bulunmak için oyunbozanlik yapıyordu..
16 yaşıma girince kayinbabam babamı arayarak talip olduklarini söylüyor. Tabi babam küçük vs deyip kabul etmiyor.
18yasima gelince tekrar aynı olay.. ozaman yurtdışında üniversite orta sınıfa gidiyorum.. babam yok dedi erken..
20yaşima gelince yine babama haber geliyor babam bana fikrimi soruyor.. ve ben tanışma amaçlı en son 12yasinda gördüğüm ama hiç bir şekilde hatırlayamadıgim eşimle tanışmaya Türkiye ye geliyorum..
GörüşüYoruz, anlaşiyoruz ve 6 ay kadar da telefonlaşarak güzel bir ilişkiye imza atıyoruz veee nişan yapmaya karar veriyoruz..
1sene sonra da düğünüm oldu.. ve 3 senedir mutluyum.. Eşim peşimi bırakmadığı için ve çocukluk aşkını bukadar önemsediği için ona hayranım ve minnettarım
Nerde yaşayacaksınız?
Evlendiniz.Trdesiniz.Alışman zor oldu mu?Sen çalışmıyorsun sanırım.Benim de biri vardı yurtdışında.O gelmedi.Ben de o ilgisi az diye gitmeye yüzüm olmadı.Sonra da ümitsizliğe düşüp ordan biriyle nişanlanmış.Sence mümkün değil miydi bir erkeğin tr gelmesi.Veya benim işimi bırakıp gitmem..Yapılamaz mı bunlar..Türkiye deyim 3 senedir. Tain durumu olduğu için geziyoruz sabit yerimiz yok
Evlendiniz.Trdesiniz.Alışman zor oldu mu?Sen çalışmıyorsun sanırım.Benim de biri vardı yurtdışında.O gelmedi.Ben de o ilgisi az diye gitmeye yüzüm olmadı.Sonra da ümitsizliğe düşüp ordan biriyle nişanlanmış.Sence mümkün değil miydi bir erkeğin tr gelmesi.Veya benim işimi bırakıp gitmem..Yapılamaz mı bunlar..
Geldiğinde zorluk çekmedin alıştın öyle mi?Erkeklerde iş sorunu olur ama yine de bir iş bulabilirdi ben kamudayım..Tr alışamam iş bulamam diye korktu...çok istedim gelmesini çok da sevdim .Orda da iyi düzenli bir işi yoktu.Biraz çalışıp çıkıyordu...Nesini kıyamadı anlamadım..Ben devlet kapısındayım herhalikarda geçiniriz dedimKesinlikle yapılmayacak şey değil. En önemlisi güven ama. O olmadan Zor olurdu 'gurbet'. Eşimin ailesi belli bir şehirde aramızda 700km var. Hani orda yaşasaydık derdim hani okadar da yalnız kalmayacağım. Ama eşimin iş durumu yüzünden benim sürekli değişen çevrem ve komşum olacağını bilerek geldim. Ve eşim bana bu güveni verdi. Kimsem olmasa bile benim annem babam kardeşim abim arkadaşım olabilecek duygusunu bana yansıdı ondan. Çalışmıyorum evleneli canım. Biraz da kısmet kader. Olsaydı olurdu bir şekilde sizin iş demeki hayırlı değilmiş.
canim bak ben de yurt disinda yasayaraktan sana cevap vereyim.Geldiğinde zorluk çekmedin alıştın öyle mi?Erkeklerde iş sorunu olur ama yine de bir iş bulabilirdi ben kamudayım..Tr alışamam iş bulamam diye korktu...çok istedim gelmesini çok da sevdim .Orda da iyi düzenli bir işi yoktu.Biraz çalışıp çıkıyordu...Nesini kıyamadı anlamadım..Ben devlet kapısındayım herhalikarda geçiniriz dedim
Elime bakamazmış...Ama böyle beni çok daha mutsuz etmiş oldu..Sıkıntıya gelemiyordu iş konusında ,şimdi bu kız için çalışacak kendini zorlayacak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?