Nasil evlenicem ben

Daha iyi değil mi? Siz de eşiniz sayesinde sosyalleşirsiniz. Sürekli birlikte takılmak bazen gerçekten sıkıyor,değişik bir ortam değişik bir iki yüz görmek size de iyi gelir. Sizsiz çıkmasından iyidir yani arkadaşlarıyla tanışın kafa yapınız uymazsa görüşmezsiniz zaten arkadaşlıklar öyle sonsuza kadar sürmüyor herkes bir süre sonra evlenip şehir değiştirip hayatına bakıyor.

evleneceğim kişi demişsin aklıma takıldı görucu usulu falan mı eğer sosyal bırı değilsen erkek arkadas yapma ıhtımalınde zayıflar onun için merak ettim.

ve evet sen asosyal o çok sosyalse zamanla kopmalar baslayabılır o yüzden kendı karakterıne uygun ve anlaşabıleceğin guzel vakıt gecırebıleceğin bırını sec evlilikte en önemli şey bu uyum

Bende insanlardan sıkılıyorum 3-5 kişi olsun yada bir tek sevgilim olsun yeter diyorum. beraber birşeyler yapın sosyal aktiviteler falan ama zaman zaman da kendi özel hayatlarınız olsun derim ben.

Buna benzer sorunları bende yaşıyorum malesef. Ben arkadaşlık kurmayı istiyorum ama ortamım yok çalıştığım yerdekiler hep erkek ve 50 li yaşları aşmış insanlar ben onlarla nasıl arkadaş olayım o yüzden evden işe işten eve bir hayatım var.benım ailemde sosyal değildir, o yüzden sıkıntı oluyor mutlaka. Mesela birisi ile tanıştım 4 gündür konuşuyoruz (kendisi burda değil çünkü bayramda yüzyüze görüşücez) dün beni facebooktan eklemiş bir baktım ailesiyle tatildeler, denize gitmişler yurtdışına çıkmışlar neler neler yapıyorlar, bizimkilere bakıyorum toplu şekilde yemek bile yemiyoruz kardeşimle babam küs abim geç geliyor eve o yüzden korkuyorum, birde benım ailem, akrabalarım başörtülüler onlarda başörtüsü takan hiç yok bunlar sorun olur mu bilmiyorum ama korkuyorum daha şimdiden

Benimle cikacagini bilsem zaten ama bunlar genelde erkek erkege cikiyolar .arkadaslarindan evli erkekler var mesela pazar gunu aksami bile disarda olduklarini bilirim esleri nasil birakiyorsa nasil bi genislik varsa anlayamiyorum.

hiç kimse evleniyor diye kendini eve kapatıp gece gündüz sadece eşini görecek diye bir şart yok yani hayattaki tek varlığın tek arkadaşın eşin olamaz. bu beklentilerle bu düşüncelerle de evlendikten sonra adamı sık sık bunaltacaksin gibi duruyor

Benimle cikacagini bilsem zaten ama bunlar genelde erkek erkege cikiyolar .arkadaslarindan evli erkekler var mesela pazar gunu aksami bile disarda olduklarini bilirim esleri nasil birakiyorsa nasil bi genislik varsa anlayamiyorum.
Siz de onlarla tanışabilirsiniz fakat her zaman erkek erkeğe çıkmaları da azaltmaları gerekir belki onların eşleri umursamıyordur...

Uyum cok onemliymisbgercekten ben bunu anladim ama cok gec oldu.
uyum çok önemli gerçekten ,ben bunu anladım ama çok geç oldu.birde iyice tanımak çk önemli.buda ancak aile ortamlarında buluna buluna ve uzun zamanlar geçtikçe olabiliyor.kafeye gidip iki çay içmeyle değişik aktivitele yapmakla sadece güzel şeyleri görebiliyorsun.

:) kusura bakmayında sorunuz biraz saçma geldi .sosyal olmamak hiç arkadaşsız olmak mı veya kimselerle görüşmemek gram dahi konuşmamak mı.dediğiniz buna çıkıyor.
kendinizi öyle bir anlatmışsınız ki arkadas sayım 10 u geçmez falan. eğer bahsettiğiniz gibi asosyal briyseniz arkadaslarınız olur ama genelde bunlar kendınız gıbı kışılerdır bu kadar sosyal bırıyle asosyal bırını pek düşünemedim

anlıyorum .hayat işte kimin karşısına kimi çıkartacağını bilemeyiz ki.herkes göründüğü gibi olsaydı keşke anlamak çok zor insanları.

Yahu siz de sosyalleşin biraz, eve tıkılacaksınız diye bi kaide mi var?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…