- 10 Aralık 2014
- 8.631
- 6.441
- 248
- Konu Sahibi Benbirlaydii
-
Yanımda beni anlayabilecek kimsem yok. Eşim var ama o da aksamlari geliyor. Elinden geleni yapıyor çok yorgun olmasına rağmen ama ben dayanamıyorum. Çok yalnız hissediyorum çok büyüyor gözümde bebege bakmak. Diğer oğlumda çok huysuzlasti, cok nazlandi yapamıyorum galiba yetemiyorum onlaraLohusa sendromuna iyi gelecek en güzel şey yanında seni anlayan birisinin olması. En azından bir süre. .
Off cnm çok çok zor. Yemin ederim mesajı yazarken ağlıyorum . Nasıl geçecek bu günler. Tuvalet eğitimini erteleyim diyorum ama oğlumun şu an hazır olduğunu düşünüyorum. Çünkü bez bağlanmasını istemiyor, kakasinin geldiğinde anne kaka diyor. Bende fırsat bu fırsat diyorum.Lohusa sendromu ,2 yaş sendromu ve bunun üstüne bir de kuma gelmiş :) ( kardeş ) Allah yardımcın olsun ama tuvalet egitimine başlama su aşamada ters teper emin ol 4 yaşına kadar yolu var 3-3.5 arası yaparsın
Allah yardımcın olsun
Off cnm çok çok zor. Yemin ederim mesajı yazarken ağlıyorum . Nasıl geçecek bu günler. Tuvalet eğitimini erteleyim diyorum ama oğlumun şu an hazır olduğunu düşünüyorum. Çünkü bez bağlanmasını istemiyor, kakasinin geldiğinde anne kaka diyor. Bende fırsat bu fırsat diyorum.
Çok teşekkür ederim cnm. Insallah geçecek cnm yoksa ben kafayı yerim heralde. Desteğin için çok teşekkür ederim.Gececek emin ol. Tuvalet eğitimini ertele biraz. O zaten ayrı bir sıkıntı. Şimdilik acele etme. Bebeginde kırkı cıkıncaya kadar sabret. Zamanla düzeniniz oturur. Hayırlı olsun bebegin sağlıkla büyüt
Çok haklısın cnm. Ben haftaya vi deniyecem yok eğer olmuyorsa erteleyecem bir süre. Çok zor bir süreç. Desteğin için çok teşekkür ederim :)Uzmanlar tuvalet eğitimine çok ciddi yaklaşıyor hatta taşındığında aileden birinin kaybı olduğunda aileye yeni bir kardeş geldiğinde eğitimi erteleyin diyorlar ona istinaden yazdım ama hazırsa bir dene olmazsa kalır çünkü sancılı bir süreç küçük bebekte var
Canim gerçekten çok zor. Ama ailen yanında ise ya da yanında destek olacak birileri varsa kolay olur diye düşünüyorum. Benim kimse yok bi yandan da sezeryen Dikislerim acıyor ayakta kalınca. Çok iyi düşünerek karar verilmesi gereken bir konu.2.bebe fikrinden kaçarak uzaklastim ya :)
Canim inan elimde olmadan ağlıyorum zaten. Bugün komşu geldi kapıda bişey istedi durup dururken ağlayarak buldum kendimi. Tuvalet eğitimini galiba ertelemeliyim. Insallah canim inşallah bu hallerime gülüp geçerim.Gecer tatlim gecervsakin ol.. agla canin istediginde rahatlarsin.. tuvalet egitimini bence bahara yaza birak.. bu sene olmaz artik..rahat olsun kafan simdilik..bi kac ay sonra bu hallerine guleceksin insaAllah
Aminn cnm insallah.Kızım doğduğunda ben de senin gibiydim. Sürekli aglayan bir bebek ve deli gibi aglayan ben. Allah yardimcin olsun
Çok haklısın cnm çok sukur halimize ama inan elimde değil.Şükür çocuklar büyüyor kendine çay yap iç rahatlatır seni sevdiğin müzik kanalını aç dinle kendine acıyıp durma mutlu olacak leyler bul sonuçta çocukların sağlıklı şükür et nice çözümsüz dertler var hâline şükret
Ben ayni sen gibiydim ama kv gelmisti yanima ikinci bebekte birde ona girdim hizmet ettim mutfakta kac hafta boyu.. duygusallik bizler icin ama en kotusu etraftaki dusuncesiz buyukler.. cocuklar birbirine alisacak zamanla ve sen onlari gordukce mutlu olacaksin.. arayi cok acmadan yaptigina sukredeceksin cunku onlar birbirleriyle oynayacak :)Canim inan elimde olmadan ağlıyorum zaten. Bugün komşu geldi kapıda bişey istedi durup dururken ağlayarak buldum kendimi. Tuvalet eğitimini galiba ertelemeliyim. Insallah canim inşallah bu hallerime gülüp geçerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?