Nasıl geçecek bu günler çok Üzgünüm :(

Havalar soguyor o topa hic girmeyin hele ki 15 günlük bebekken inanin erken. Yaza erteleyelin. Bende 2.5 yasinda ogrettim. Evde kardesle tum sendromlar normal. Zamanla hersey duzene girecek insallah...

Haklısın cnm. Bu aralar büyük oğlumu çok ihmal ettim galiba çünkü onunla oturup hiç oyun oynamadım. Iyiki yazdın bunları yoksa o kadar şey arasında aklıma bile gelmezdi.

Canim cok güzel yazmışsın. Evet bende illa kardes olsun diyenlerdenim :) inşallah Rabbim seninde gönlüne göre verir. Inan bana bazen nankorce dusundugumun farkındayım. Rabbim nasip etti hamdolsun. Iste İnsanız en ufak zorlukla unutabiliyor uz bazı şeyleri. Insallah ilerde bunun meyvesini alırım. Icini rahatlattin Allah razı olsun :))

Havalar soguyor o topa hic girmeyin hele ki 15 günlük bebekken inanin erken. Yaza erteleyelin. Bende 2.5 yasinda ogrettim. Evde kardesle tum sendromlar normal. Zamanla hersey duzene girecek insallah...
Çok haklısınız tuvalet işini erteledim bakalım hayırlısı inşallah :)

Canım sakin ol bunlar geçecek merak etme hele bebegının bi 40 ı çıksın bak gör nasıl rahatlayacaksın hele 3 ay sonra. Sakin ol canım hepsi geçecek.

Üç çocuğunu neredeyse aynı zamanda büyütmüş bir anne olarak diyorum ki,çok sürmeyecek,geçecek,yani geçmeyecekte,sen alışacaksın,uyum sağlayacaksın.
Bebeğin abisini gözleriyle takip etmeye,onunda kardeşine gülümsemeye başladığını farkettiğinde yorgunluğunun azaldığını hissedeceksin.Ve güzel paylaşımları olacak kardeşlerin.
Fakat bu süreçte kendine minik nefes molaları ayır.Ne seviyorsan,kitap karıştırmak,bir kahve belki...Ben 3cü bebeğime hamileyken,bir yılımın zor geçeceğine hazırlamıştım kendimi.
Ama 3 ayda herşeyi yoluna koyabildim şükür:))

Çok teşekkür ederim cnm güzel moral oldun bana. Rabbim evlatlarini korusun, kötü günlerini gostermesin inşallah. Saglikla büyüt yavrularını :)

Canım sakin ol bunlar geçecek merak etme hele bebegının bi 40 ı çıksın bak gör nasıl rahatlayacaksın hele 3 ay sonra. Sakin ol canım hepsi geçecek.
Inşallah canım geçecek, burda arkadaşlar çok güzel şeyler yazınca biraz daha rahatladım :)

Çok teşekkür ederim cnm güzel moral oldun bana. Rabbim evlatlarini korusun, kötü günlerini gostermesin inşallah. Saglikla büyüt yavrularını :)
Teşekkür ederim.Sende sağlıkla büyüt insallah.
İlk oğlumun, kardeşi ona gülüp yumuşak bir topu atmaya çalıştığında ki sevincini görmeliydin,o mutluluğu anne baba yaşatamaz çocuğuna.Oğlumuzla hep ilgileniyor oynuyorduk ama kardeş bambaşka:)))

Jmerhaba canım benı hatırladın mı. Bundan iki sene önce yazışıyorduk bebeklerimız olsun diye. İkinci mı oldu senin maşallah Allah bağışlasın. Bebeğinin cinsiyet tı ne

Ayy cnm darısı benimki lerin başına insallah :))

Jmerhaba canım benı hatırladın mı. Bundan iki sene önce yazışıyorduk bebeklerimız olsun diye. İkinci mı oldu senin maşallah Allah bağışlasın. Bebeğinin cinsiyet tı ne
Evet cnm hatırladım. Az ugrasmadim hamile kalmak için :)) evet ikinci de oldu benim.o da erkek

Senden de Allah razı olsun. Rabbim sağlık sıhhat sabır versin inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…