- 13 Aralık 2012
- 1.723
- 1.047
- 133
- Konu Sahibi Benbirlaydii
-
Çocukların için güçlü olmaya çalış. Kendine sürekli bu durumun geçici olduğunu telkin et. Eşinin sana destek olması çok güzel. Duygusal hissetmen lohusalıkla ve hormonlarla alakalı olsa gerek. Geçicektir mutlaka. Bebeğin çok küçük daha. Bı düzen oturtana kadar yetişemiyor hissetmen çok normal.Kızlar ben bu ara aşırı duygusalim. Sanirim lohusaliktan.14 günlük bebeğim var. Sürekli ağlıyor hiç durmadan, geceleri uymuyor. 2 yaşında birde oğlum var onun 2 yas sendromu, inatlasmalari, aglamalari ayrı bir dert. Tuvalet egitimine baslamam lazim ama nasil olacak bilmiyorumNasıl büyüyecek bebeğim diyorum. Çok zor geliyor. Eşim işten saat 5.30 da geliyor elinden geldiğince yardimci oluyor ama yine de ben yetemiyorum. Kaynanam gündüzleri geliyor sağolsun elinden geleni yapıyor ama o da bir yere kadar. Ben en ufak şeyde ağlıyorum. Aşırı duygusallastim. Ailem de farklı şehirde yaşıyor. Yapayalnız hissediyorum kendimi. Kızlar ne olur bana destek olun, geçer değil mi bu günler? Benim psikolojim çökmüş durumda. Aglamaktan baş agrilarim dinmiyor.
Güçlü olmaya çalışıyorum, ayakta durmaya çalışıyorum ama gerçekten çok zor. Biliyorum beteri beteri var ama işte insana çok zor geliyor. Insallah geçecek canım zaten sürekli bunlar da geçecek diye düşünüyorum bir anlık ta olsa rahatliyorum.Çocukların için güçlü olmaya çalış. Kendine sürekli bu durumun geçici olduğunu telkin et. Eşinin sana destek olması çok güzel. Duygusal hissetmen lohusalıkla ve hormonlarla alakalı olsa gerek. Geçicektir mutlaka. Bebeğin çok küçük daha. Bı düzen oturtana kadar yetişemiyor hissetmen çok normal.
Haklısın cnm. Rabbim inşallah sana da hayırlı evlat nasip eder cnm. Allah herkesin gönlüne göre versin :)Gitmiyorsa ittir arkadaşım. Yani oluruna bırak sen kendini sinir strese sokma. Boşver olduğu kadar. Sen sağsın evlatların sağ. Herşey geçer. Keşke benimde iki çocuğum olsa da birinin iki yaş sendromu birinin huysuzluğu uykularımı bölse
Off cnm senin durum daha zormuş. Buyugü daha küçük benimkinden. Bugünlerde geçecek biliyorum ama önemli olan nasıl geçtiği değil mi? Şüphesiz Allah insana kaldiramayacagi yük vermezmis. Ben doktora şu an için gidemem ama senin imkanın varsa git muhakkak. Allah yardimcimız olsun ne diyim kiBenimde 1bucuk yaşında oğlum ve 6 aylık bir bebegim var inan çok iyi anlıyorum zor ama yavaş yavaş sabırla bnde kendimce yanlizdim eşimin ailesi burada allah razı olsun onlardan yardim ettiler ilk zaman simdide ara ara ediyorlar bn manevi anlamda yalnızdım yanlizim bazen çıldıracağım sanıyorum agliyorum susuyorum ama yapacak birşey yok geçe kalkvuykusuz kal ama sabir diyorum.psikologa gitmeyi düşünüyorum.git sende rahatlarsın belki
Çok zor bir durum olsa gerek. Lohusalık depresyonu diye birşey var zaten. İmkanın varsa bir psikiyatriste de gidebilirsin. Bu durumu tek yaşayan sen değilsindir ve mutlaka bir çözümü vardır emin ol bundan.Güçlü olmaya çalışıyorum, ayakta durmaya çalışıyorum ama gerçekten çok zor. Biliyorum beteri beteri var ama işte insana çok zor geliyor. Insallah geçecek canım zaten sürekli bunlar da geçecek diye düşünüyorum bir anlık ta olsa rahatliyorum.
Evet çok zor ama buraya yazınca şimdi biraz daha rahatladım. Şu an inan psikiyatriste gidecek zamanım hiç yok ama dayanilmayacak gibi olursam tabiki giderim. Desteğin için çok sağol cnm rahatladım ada olsa :)Çok zor bir durum olsa gerek. Lohusalık depresyonu diye birşey var zaten. İmkanın varsa bir psikiyatriste de gidebilirsin. Bu durumu tek yaşayan sen değilsindir ve mutlaka bir çözümü vardır emin ol bundan.
Keşke elimden daha çok şey gelse ama :)Evet çok zor ama buraya yazınca şimdi biraz daha rahatladım. Şu an inan psikiyatriste gidecek zamanım hiç yok ama dayanilmayacak gibi olursam tabiki giderim. Desteğin için çok sağol cnm rahatladım ada olsa :)
Canim sende çok zor dönemler atlatmissin. Insallah benimde çocuklarım bir gün bana iyi bir anne olduğumu söylerler. Kadınız duygusallik kanimizda var. Insallah geçecektir bu günler.Ah canım ya inan bana gececek neler hissetigini oyle iyi anlıyorumki lohusa depresyonunu dibine kadar yaşadım ağlamaktan gözlerim kaybolmuştu
Birgün salonda oturuyorum iki büyük kızım ve pusette bebegim birden feryat figan aglamaya başladım ben size nasıl bakıcam ben iyi bir anne olamayacağım diye bağıra bagıra agladım şuan yazarken bunu gözlerim doldu kızlarım sarılıp cok iyi bir anne oldugumu soylediler
Bende ozmanlar bu foruma baktım herkes geçer yazmışti oturdum birde geçecekmiş diye sevinçten ağladım
Kendini iyi hissedeceğin biseyler yap bebekten önce yaptıgın bir seyi yap mesela arkadaşlarınla sohbet et güzel bir duş alıp yüzüne maske yap saçlarını fönle aynaya bakıp çok güzel oldugunu söyle ve kendini nekadar kötü hissetsende her an hatırlat kendine tüm bunlar gececek diye
Bebegini güle güle büyüt saglık ve mutlulukla
Hepimizinkini inşallah :) benim kız alistiysa herkes alışır herhalde neler neler yapmadı kırklı bebekken minicik bacağını isirmis derisi sıyrılmış kan toplamis,gözünü sıkmış tirnak geçirmiş Bi geldim kan olmuş hep ,battaniyeyle boğmaya çalışmalar ,üstüne basmalar ,vurmalar felan....Canim inşallah benimki ler de alışır. Insallah çok severler birbirlerini. Icin rahatladı biraz. Dediklerinizi dikkate alicam. Rabbim Çocuklarınızı size bağışlasin :)
Off cnm çok çok zor. Yemin ederim mesajı yazarken ağlıyorum . Nasıl geçecek bu günler. Tuvalet eğitimini erteleyim diyorum ama oğlumun şu an hazır olduğunu düşünüyorum. Çünkü bez bağlanmasını istemiyor, kakasinin geldiğinde anne kaka diyor. Bende fırsat bu fırsat diyorum.
Kızlar ben bu ara aşırı duygusalim. Sanirim lohusaliktan.14 günlük bebeğim var. Sürekli ağlıyor hiç durmadan, geceleri uymuyor. 2 yaşında birde oğlum var onun 2 yas sendromu, inatlasmalari, aglamalari ayrı bir dert. Tuvalet egitimine baslamam lazim ama nasil olacak bilmiyorumNasıl büyüyecek bebeğim diyorum. Çok zor geliyor. Eşim işten saat 5.30 da geliyor elinden geldiğince yardimci oluyor ama yine de ben yetemiyorum. Kaynanam gündüzleri geliyor sağolsun elinden geleni yapıyor ama o da bir yere kadar. Ben en ufak şeyde ağlıyorum. Aşırı duygusallastim. Ailem de farklı şehirde yaşıyor. Yapayalnız hissediyorum kendimi. Kızlar ne olur bana destek olun, geçer değil mi bu günler? Benim psikolojim çökmüş durumda. Aglamaktan baş agrilarim dinmiyor.
Lohusalık sendromu kesinlikle geçecek önemli olan kendini yıpratmadan atlatman ben o dönemlerde yalnızdım eşim yurttaşındaydı sakin ol istediği kadar inat etsin en sonunda vazgececek 2yaşındaki sinirlenirsen asıl o zaman isler sarpa sarar ayrıca durumun yine iyi eş kv yardımcı sana tavsiyem cocuklar uyuyunca yarım saatte olsa markette olsa dışarı çıkıp hava almanKızlar ben bu ara aşırı duygusalim. Sanirim lohusaliktan.14 günlük bebeğim var. Sürekli ağlıyor hiç durmadan, geceleri uymuyor. 2 yaşında birde oğlum var onun 2 yas sendromu, inatlasmalari, aglamalari ayrı bir dert. Tuvalet egitimine baslamam lazim ama nasil olacak bilmiyorumNasıl büyüyecek bebeğim diyorum. Çok zor geliyor. Eşim işten saat 5.30 da geliyor elinden geldiğince yardimci oluyor ama yine de ben yetemiyorum. Kaynanam gündüzleri geliyor sağolsun elinden geleni yapıyor ama o da bir yere kadar. Ben en ufak şeyde ağlıyorum. Aşırı duygusallastim. Ailem de farklı şehirde yaşıyor. Yapayalnız hissediyorum kendimi. Kızlar ne olur bana destek olun, geçer değil mi bu günler? Benim psikolojim çökmüş durumda. Aglamaktan baş agrilarim dinmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?