- 10 Mart 2010
- 1.236
- 1.712
- 333
- Konu Sahibi homesweethome3
-
Sanırım öyle evim herşeyim istediğim gibi oldu ama konu anne babadan ayrılmak olunca aşırı duygusallaşıyorum belki bu tür mesajlar kendime getirirEvlenmeyi niye bu kadar travmatik hale getirirsiniz anlamam. Bu kadar çok kenarda köşede ağlamak nedir yani... insan duygulanır filan da, sizinki aşırı. Evlenip anne baba eteğinden çıkmaya hazır değilseniz evlenmeyin. Zorla değil ya, zamanınızı bekleyin. Zira bu işin doğasında ana baba evinden çıkıp kendi evine gitmek var yani. Daha buna bile dayanamıyorsanız nasıl evlilik yürüteceksiniz ayrı sorun. Bence toparlanmanız lazım. Arkadaşınız ve eşiniz olacak kişi daha normal tepkiler vermiş. Evden cenaze çıkmış gibi davranmanın alemi yok yani.
Çok teşekkür ederim canım tavsiye için inşallah bende öyle olurumCanım evlenince evine öyle bir alısıyorsun ki baba evine gidince ---yine orası da evin ama----- kendi evini özlüyorsun.inanki... kendi yatağin, kumanda kendi koltuğuna uzan, istediğin saatte yemek ye , temizlik yap kısaca kendi düzenin oluyor.e bir de yanında eşin varki o zaman hayat daha da güzel oluyor.cok uzakta da degilmis ailen.ben ögretmen olduğum icin evlenmeden ayrıldım ailemden.ilk bir hafta agladim zırladim.sonra cevre de edinince allaaaaah yedim ictim gezdim.
Sana tavsiyem esinin her davranisini problem ederek evliligin ilk günlerini zehir etme kendine.ki ailenden ayrı olmanın huzursuzluğunun üstüne bir de evdeki huzursuzluk binmesin
Cnm ..okadar güzel zamanlarki o hazırlık düğün telaşı ..çok tatlı heyecanlar ..ağlamak yerine tadını çıkar ..:)ah eski günler ..hiç ağlama bak ailenle geçirdiğin oturma odasından salona eşinin yanına tasiniyormussun gibi düşün ..evlilik okadar tatlı okadar ballı bişiy ki ...hele anlasabiliyorsan aşıksan adamı seviyorsan ,ballı kaymaklı ekmek gibiİyi akşamlar hanımlar,evlenmeme günler kaldı ve ben hergün bi köşede sessiz sessiz ağlıyorum üniversite hayatım dahil hep ailemle birlikteydim hiç ayrılmadık,geçen gün evime çeyiz serdik hemen hemen bütün eşyalarım gitti nolduysa ogünden sonra oldu sürekli ağlıyorum,arabayla 30 dk,diğer türlü iki minibüs değiştirmeli 1 saat 15 dk uzaklıkta biyere taşınıyorum,bugün nişanlımla görüştüm, dayanamadım onun yanında da gözlerim doldu ne zaman istersen gidersin gideriz ulaşılmıcak biyere gitmiyoruzki dedi beni rahatlatmaya çalıştı,siz nasıl alıştınız geçicekmi bu durum arkadaşlar
Bi kere yazdım zaten oy. Cevap cevabı istiyor Bihter hanim . Neyse .enerjim yök.İşin garip tarafı hanımefendiyi çok konu açmakla suçlayanların konuya ısrarla cevap yazması.Madem vakit kaybı olarak görüyorsunuz niye bu kadar takip ediyorsunuz ?
Benim kankada babanın yanında rahat giyinip rahatca uzanabiliyormusun evimizde rahat etceksin diyor:) çok sağol bazı mesajlar ilaç gibi geliyorCnm ..okadar güzel zamanları o hazırlık düğün telaşı ..çok tatlı heyecanlar ..ağlamak yerine tadını çıkar ..:)ah eski günler ..hiç ağlama bak ailenle geçirdiğin oturma odasındansalona eşinin yanına tasiniyormussun gibi düşün ..evlilik okadar tatlı okadar ballı bişiy ki ...hele anlasabiliyorsan aşıksan adamı seviyorsan ,ballı kaymaklı ekmek gibiöyle güzel bişiy ..şöyle düşün hayatının kalanını kankanla geciriceksin .. ailen canın ama alisacaksin ,artık aile olucaktır ..annen baban aile büyükleriniz:)rahat ol bak ben 20 saat uzakliktayim ailemden ..üstelik tek kankam lâ da 2 aydır ayrıyiz :)şimdi kendine sevdiğin bir içecek yap ..balkonundan varsa çık ..kendi kendine hersey güzel olacak diye telkin ola ola bir güzel ic
Canım ya beni en iyi sen anlarsın aynı şehir telefon var internet var ama yinede ayrılık zor bunu kimseye anlatamıyorum,gerçekten alışabildinmiAynı şehir olduğu halde bende çok zorlanmıştım.Yalnız kalınca hep ağlardım.Bir de tek cocuğum.Ilk birkaç ay zor.Sonra alışıyor insan.
Ya bak tabi :)oda var ..en rahat halinde evde dolan dur ..kime ne senin evin yahuBenim kankada babanın yanında rahat giyinip rahatca uzanabiliyormusun evimizde rahat etceksin diyor:) çok sağol bazı mesajlar ilaç gibi geliyor
İyi akşamlar hanımlar,evlenmeme günler kaldı ve ben hergün bi köşede sessiz sessiz ağlıyorum üniversite hayatım dahil hep ailemle birlikteydim hiç ayrılmadık,geçen gün evime çeyiz serdik hemen hemen bütün eşyalarım gitti nolduysa ogünden sonra oldu sürekli ağlıyorum,arabayla 30 dk,diğer türlü iki minibüs değiştirmeli 1 saat 15 dk uzaklıkta biyere taşınıyorum,bugün nişanlımla görüştüm, dayanamadım onun yanında da gözlerim doldu ne zaman istersen gidersin gideriz ulaşılmıcak biyere gitmiyoruzki dedi beni rahatlatmaya çalıştı,siz nasıl alıştınız geçicekmi bu durum arkadaşlar
Elbette alıştım.Ilk zaman zorlandım ama sık sık gidiyodum annemlere.Birkaç aya düzenim oturdu.Çocuk olunca da lohusalıktı çocuğun bakımıydı annem hergün geldiği için çok şükür hiç ayrılmadık.Allah sağlık versin böyle ayrılıklar versin.Hiç üzme kendini.Ne güzel mürvetini görecekler.Nişanlında anlayışlı.Her fırsatta gidersiniz.Canım ya beni en iyi sen anlarsın aynı şehir telefon var internet var ama yinede ayrılık zor bunu kimseye anlatamıyorum,gerçekten alışabildinmi
Senden önce başkaları da yapmış çok özlü bir söz olmuştur HEM Ağlarım HEM giderim güzel Türkçe miz de çok sık kullanılırİyi akşamlar hanımlar,evlenmeme günler kaldı ve ben hergün bi köşede sessiz sessiz ağlıyorum üniversite hayatım dahil hep ailemle birlikteydim hiç ayrılmadık,geçen gün evime çeyiz serdik hemen hemen bütün eşyalarım gitti nolduysa ogünden sonra oldu sürekli ağlıyorum,arabayla 30 dk,diğer türlü iki minibüs değiştirmeli 1 saat 15 dk uzaklıkta biyere taşınıyorum,bugün nişanlımla görüştüm, dayanamadım onun yanında da gözlerim doldu ne zaman istersen gidersin gideriz ulaşılmıcak biyere gitmiyoruzki dedi beni rahatlatmaya çalıştı,siz nasıl alıştınız geçicekmi bu durum arkadaşlar
Cnm ..okadar güzel zamanlarki o hazırlık düğün telaşı ..çok tatlı heyecanlar ..ağlamak yerine tadını çıkar ..:)ah eski günler ..hiç ağlama bak ailenle geçirdiğin oturma odasından salona eşinin yanına tasiniyormussun gibi düşün ..evlilik okadar tatlı okadar ballı bişiy ki ...hele anlasabiliyorsan aşıksan adamı seviyorsan ,ballı kaymaklı ekmek gibiöyle güzel bişiy ..sanki gofret le probisi cayla yiyormussun gibi :)yada ne biliyim boyle sicak bir gunde 1 surahi limonata gibi ..öyle )şöyle düşün hayatının kalanını kankanla geciriceksin .. ailen canın ama alisacaksin ,artık aile olucaksiniz ..annen baban aile büyükleriniz:)rahat ol bak ben 20 saat uzakliktayim ailemden ..üstelik tek kankam lâ da 2 aydır ayrıyiz :)şimdi kendine sevdiğin bir içecek yap ..balkonundan varsa çık ..kendi kendine hersey güzel olacak diye telkin ola ola bir güzel ic
Baba evinden cikip kendi evine girtmek illa ki evlenerek mi oluyor mus?Evlenmeyi niye bu kadar travmatik hale getirirsiniz anlamam. Bu kadar çok kenarda köşede ağlamak nedir yani... insan duygulanır filan da, sizinki aşırı. Evlenip anne baba eteğinden çıkmaya hazır değilseniz evlenmeyin. Zorla değil ya, zamanınızı bekleyin. Zira bu işin doğasında ana baba evinden çıkıp kendi evine gitmek var yani. Daha buna bile dayanamıyorsanız nasıl evlilik yürüteceksiniz ayrı sorun. Bence toparlanmanız lazım. Arkadaşınız ve eşiniz olacak kişi daha normal tepkiler vermiş. Evden cenaze çıkmış gibi davranmanın alemi yok yani.
Ne güzel 1 saat mesafe neki ben yurtdisana geldim ama cok sükur mutluyum ve huzurluyum sende alisirsin cnm ins mutlu olursunİyi akşamlar hanımlar,evlenmeme günler kaldı ve ben hergün bi köşede sessiz sessiz ağlıyorum üniversite hayatım dahil hep ailemle birlikteydim hiç ayrılmadık,geçen gün evime çeyiz serdik hemen hemen bütün eşyalarım gitti nolduysa ogünden sonra oldu sürekli ağlıyorum,arabayla 30 dk,diğer türlü iki minibüs değiştirmeli 1 saat 15 dk uzaklıkta biyere taşınıyorum,bugün nişanlımla görüştüm, dayanamadım onun yanında da gözlerim doldu ne zaman istersen gidersin gideriz ulaşılmıcak biyere gitmiyoruzki dedi beni rahatlatmaya çalıştı,siz nasıl alıştınız geçicekmi bu durum arkadaşlar
Sağolun :) é ne yapalım bazen cidden insanın gözüne perde iniyor ..halbuki şükretmek lazım :)polyannaliksa dibine kadar polyannayimHayat enerjinize bayıldım:):)
Seni o kadar iyi anliyorum ki ben de ayni senin gibiydim.insallah esinle mutlu olursun gecer gider bunlar sonucta herkes birgun evleniyor onlar yine senin ailenBaşka şehir olsa napardım acaba sizin gibilere haksızlık ettiysem kusura bakmayın lütfen,babama çok fazla düşkünüm onun yüzünü zihnimde canlandırmak bile ağlamama yetiyo buraya yazdım dertleşmek için bi şekilde oyalanmaya çalışıyorum
Canim ben kendi tecrübeme dayanarak söylüyorum öyle bir an gelecek ki annen gile gittiğinde fazla durduğun zaman kendi evini özleyeceksin.Ben de ilk zamanlar üzüldüm,ağladım ama çok kısa sürdü. Annen gil de olsa insanın gerçekten kendi evi gibi olmuyor,evini arıyorsun.25 yaşındayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?