Nasıl geçer

Canım evlenince evine öyle bir alısıyorsun ki baba evine gidince ---yine orası da evin ama----- kendi evini özlüyorsun.inanki... kendi yatağin, kumanda kendi koltuğuna uzan, istediğin saatte yemek ye , temizlik yap kısaca kendi düzenin oluyor.e bir de yanında eşin varki o zaman hayat daha da güzel oluyor.cok uzakta da degilmis ailen.ben ögretmen olduğum icin evlenmeden ayrıldım ailemden.ilk bir hafta agladim zırladim.sonra cevre de edinince allaaaaah yedim ictim gezdim.

Sana tavsiyem esinin her davranisini problem ederek evliligin ilk günlerini zehir etme kendine.ki ailenden ayrı olmanın huzursuzluğunun üstüne bir de evdeki huzursuzluk binmesin

Sanırım öyle evim herşeyim istediğim gibi oldu ama konu anne babadan ayrılmak olunca aşırı duygusallaşıyorum belki bu tür mesajlar kendime getirir

Çok teşekkür ederim canım tavsiye için inşallah bende öyle olurum

Cnm ..okadar güzel zamanlarki o hazırlık düğün telaşı ..çok tatlı heyecanlar ..ağlamak yerine tadını çıkar ..:)ah eski günler ..hiç ağlama bak ailenle geçirdiğin oturma odasından salona eşinin yanına tasiniyormussun gibi düşün ..evlilik okadar tatlı okadar ballı bişiy ki ...hele anlasabiliyorsan aşıksan adamı seviyorsan ,ballı kaymaklı ekmek gibi öyle güzel bişiy ..sanki gofret le probisi cayla yiyormussun gibi :)yada ne biliyim boyle sicak bir gunde 1 surahi limonata gibi ..öyle )şöyle düşün hayatının kalanını kankanla geciriceksin ..ailen canın ama alisacaksin ,artık aile olucaksiniz ..annen baban aile büyükleriniz:)rahat ol bak ben 20 saat uzakliktayim ailemden ..üstelik tek kankam lâ da 2 aydır ayrıyiz :)şimdi kendine sevdiğin bir içecek yap ..balkonundan varsa çık ..kendi kendine hersey güzel olacak diye telkin ola ola bir güzel ic

Aynı şehir olduğu halde bende çok zorlanmıştım.Yalnız kalınca hep ağlardım.Bir de tek cocuğum.Ilk birkaç ay zor.Sonra alışıyor insan.

İşin garip tarafı hanımefendiyi çok konu açmakla suçlayanların konuya ısrarla cevap yazması.Madem vakit kaybı olarak görüyorsunuz niye bu kadar takip ediyorsunuz ?
Bi kere yazdım zaten oy. Cevap cevabı istiyor Bihter hanim . Neyse .enerjim yök.

Benim kankada babanın yanında rahat giyinip rahatca uzanabiliyormusun evimizde rahat etceksin diyor:) çok sağol bazı mesajlar ilaç gibi geliyor

Aynı şehir olduğu halde bende çok zorlanmıştım.Yalnız kalınca hep ağlardım.Bir de tek cocuğum.Ilk birkaç ay zor.Sonra alışıyor insan.
Canım ya beni en iyi sen anlarsın aynı şehir telefon var internet var ama yinede ayrılık zor bunu kimseye anlatamıyorum,gerçekten alışabildinmi

Evlendim ilk bir hafta ağladım. Evime alışamadım. Annemi kardeşimi özledim. Öyle üzüldüm ki artık eşim bana alınmaya başladı. Sana kötü bir şey yapmış gibi hissediyorum dedi. Iki günde bir anneme gittim. Sonra sonra kendi evim olduğuna alıştım. Her şey yoluna giriyor merak etme. Ayrıca ben de senin gibi üniversiteyi bile aile evinde oturarak okumuştum hiç ayrılmadım.

Canım ya beni en iyi sen anlarsın aynı şehir telefon var internet var ama yinede ayrılık zor bunu kimseye anlatamıyorum,gerçekten alışabildinmi
Elbette alıştım.Ilk zaman zorlandım ama sık sık gidiyodum annemlere.Birkaç aya düzenim oturdu.Çocuk olunca da lohusalıktı çocuğun bakımıydı annem hergün geldiği için çok şükür hiç ayrılmadık.Allah sağlık versin böyle ayrılıklar versin.Hiç üzme kendini.Ne güzel mürvetini görecekler.Nişanlında anlayışlı.Her fırsatta gidersiniz.

Senden önce başkaları da yapmış çok özlü bir söz olmuştur HEM Ağlarım HEM giderim güzel Türkçe miz de çok sık kullanılır

Hayat enerjinize bayıldım:):)

Baba evinden cikip kendi evine girtmek illa ki evlenerek mi oluyor mus?
Baska hayat bicimi yok yani???
Aw...

AAyyy o ceyizler giderken icim nasil ciz etmisti onu hatirlattin bana... Allah saglik sihhat versin kotu ayriliklar vermesin kimse baba ocaginda kalmiyor ki .. kendi evin kendi yuvan olcak zorlancaksin tabi kolay degil ama oyle tatli zamanlarinda olcak ki dua et sen mutlu sicacik bi yuvan olsun .. Yillar gecip gidecek acisiyla tatlisiyla baba evinin ozlemi hep icinde kalcak ama senin evladininda bir ana kucagi baba ocagi olacak unutma :) icini ferah tut evlilik guzeldir saygiyi sevgiyi korudukca..

Ne güzel 1 saat mesafe neki ben yurtdisana geldim ama cok sükur mutluyum ve huzurluyum sende alisirsin cnm ins mutlu olursun

Bende çekirdek Bi ailede büyüdüm annem babam ve ben. Üniversitede olduğum 4 yılın bitiminde evlendim ailemden ayrılmak beni ne kadar üzse de sevdiğim Adamla uyuyup uyanmak onunla aynı evin içinde olmak hafifletiyor ve unutturuyor aile hasretimi. Ki istediğin Zaman görebileceğini söylemiş eşinde en önemlisi bu ve çok da uzak değilmiş ailenle evinin arası özledikçe gider görürsün . Ayrıca İnsanın kendi evi olduktan sonra daha başka düşünceler içine giriyorsun aman evim temiz olsun aman akşam kocam gelmeden yemek hazır olsun kocamın kıyafetleri temiz ütülü olsun kocam beni güzel görsün beraber dışarı çıkıp vakit geçirelim derken iki tarafında ailesi Bi sonraki planda kalıyor . Evlendikten sonra aşırı derecede ailene bağlı kalırsan zamanla eşin rahatsız olabilir bu durumdan . Ama merak etme dediğim gibi evini eşini benimseyip alıştıktan sonra çok fazla hissetmiyorsun anne babanın yokluğunu hatta bazen onlara gittiğin Zaman bile rahat edemediğin anlar olcak evini özleyeceksin çünkü neresi olursa olsun kendi yuvasını arıyor insan . Bide sana tavsiyem Eğer kendini hazır hissediyorsan evlenince kısa bir süre sonra çocuk yap. Yavrunla ilgilenirken toz pembe oluyor herşey

Seni o kadar iyi anliyorum ki ben de ayni senin gibiydim.insallah esinle mutlu olursun gecer gider bunlar sonucta herkes birgun evleniyor onlar yine senin ailen

25 yaşındayım
Canim ben kendi tecrübeme dayanarak söylüyorum öyle bir an gelecek ki annen gile gittiğinde fazla durduğun zaman kendi evini özleyeceksin.Ben de ilk zamanlar üzüldüm,ağladım ama çok kısa sürdü. Annen gil de olsa insanın gerçekten kendi evi gibi olmuyor,evini arıyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…