• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nasıl geçiniriz? Ev Ekonomisi.

ah bu krediler olmasa hayat çok güzel olacak:63: ayda 3400 kredi ödüyoruz haziranda bitecek umuduyla yaşıyorum şu an :D ha sonra ev alcaz kredi tekrar başlayacak ama olsun en azından evimiz olcak. sıkıntı çekmeden bişey elde edilemiyor. asgari ücretle çalışıp ev geçindirip kira ödeyip çocuk okutan insanlar var. inşallah Allah' ım bütün borçlulara yardım eder

3 yıl boyunca hem 5 ayda bir 30 bin hem de ayda 1500 tl odenecek sonraki 2 yıl 1.500 tl olarak planlandı kredi çekmedik projeden aldık onlar da böyle bir ödeme planı cikardilar ama gerçekten zorlanıyoruz ustelik kirada ödüyoruz :KK43:
Evin tamamı ne kadara gelecek fiyat olarak.

Geçinirsiniz muhakkak ama internet faturanız fazla geldi bana , ben film kanalları olan ve limitsiz interneti olan pakete 69 ödüyorum aylık.
Yaza daha rahat olursunuz doğalgaz düşeceği için. Kredinizi de takip edin faizler düstüğünde yeniden düzenleme yapıyor bankalar, belki taksitleriniz biraz daha azalır.
Hayırli olsun eviniz, iyi günlerde oturmayı nasip etsin Rabbim.

800-900 kira için 2700 kredi ödemek bana mantıklı gelmedi.
Faruralarınızda yüksek. Bulaşığı çamaşırı Eko programlarda çalıştırırsanız faturalarınız düşer.
Evdeki netide kapatıp cep telinize alabilirsiniz. Birinizinkine almanız kafi diğeride ona bağlayıp kullanabilir.

krediler maffediyor bizde aynı şekildeyiz.. Allah büyük bir şekilde dönderiyor insan

BENCE ŞÜKREDİN HALİNİZE EN AZINDAN İŞİNİZ VAR, HEM DE DEVLET MEMURLUĞU. GARANTİ İŞ YANİ... BİR DE ÖZEL SEKTÖRDE DANDİK BİR İŞ BİLE BULAMAYIPTA EVİNİ GEÇİNDİREMEYENLERİ DÜŞÜNÜN... ALLAH SAĞLIK SIHHAT VERSİN ÇALIŞIR BİTİRİRSİNİZ BORÇLARINIZI, DAHA ÇOK GENÇSİNİZ AMA EV KREDİNİZ ÇOKMUŞ.

Kucuk cocugum var, yorumlariniza her zaman cevap veremesemde okuyorum arkadaslar. Tesekurler.

Çok pahalıymış arkadaşım:KK43::KK43:,Rabbim ödeme kolaylığı verir inşallah,peki 330 bine değer mi sizce ev kaç oda ve metre kare.
canım ev 55 m2 1+1 rezidans yani bana sorsan asla alınmaz derim ama eşim eve bir geldi ki noterden satısını almış sözleşme bile imzalamış itiraz etsem de yatırım için aldım iyi bir proje eger ödeyemezsem %2 kesintiyle çıkıcam ya da evi satışa çıkarıcam diyip duruyor bakalım neler olacak

canım ev 55 m2 1+1 rezidans yani bana sorsan asla alınmaz derim ama eşim eve bir geldi ki noterden satısını almış sözleşme bile imzalamış itiraz etsem de yatırım için aldım iyi bir proje eger ödeyemezsem %2 kesintiyle çıkıcam ya da evi satışa çıkarıcam diyip duruyor bakalım neler olacak
Siz zaten kiradaydınız değil mi canım,çocuğunuzda var diye biliyorum yatırımlık alınacağına keşke bitmiş bir projeden alsaydınız en azından otururdunuz ve kira derdiniz olmazdı.

Kredi-yol-faturalar cikinca 600 lira kaliyor elinize yanlis anlamadiysam..
600 lirayla mutfak-giyim-temizlik-kisisel bakim-sağlık gibi ihtiyaclarinizi karsilayabilecek misiniz? Bana pek mumkun gorunmedi ama bir yandan da asgari ucretle gecinen insanlar var...

bizde o durumdayız. fakat 2700 kredı çok fazla.biraz daha az olsaydi sıkıntı çekmeden hem öder hemde normal hayatınıza devam edebilirdinz.

Back
X