- 1 Ekim 2019
- 1.160
- 1.266
- 53
- Konu Sahibi abiyekuzu26
-
Malum 2. pandemi sürecine girdik. Millet de eski defterleri açmaya başladı. Ciddi bir niyet olduğunu hiç sanmıyorum. Kendine oyalanmalık bir iş arıyor benceAshdkfk gece gece gülme aldı. Kısacık yazıcam. Instagramdan mesaj geldi. Ta Pandemi dönemi öncesi görüştüğüm bir bey vardı 2 3 ay kadar görüştük. Gayet iyi anlaşırdık hiç tartışmadık . Kendisi öğretim görevlisi muhabbeti sohbeti iyi eli yüzü düzgün. Birazcık pimpirikli biriydi. İlk vaka çıktığında yurtdışı görevinden yeni dönmüştü görüşmemiz sonlandı.
Görüşme sonlanmadan önce bile en sevdiğim ve Türkiye’de satısı bulunmayan şu meşhur çikolatadan bir sürü getirmişti hala gülümseyerek hatırlarım.
Ne yaptı ne etti bilmem. Mesaj geldi “Nasıl geçti tatilin” hayır mesajın öncesi de yok. Tatilimi sorma sebebi bence Instagram profilimde tatil fotoğrafı olması bence.
Konu mu açmaya çalışıyor şu karantina öncesi Bir yoklama mı alıyor
Eski kaşardan tost olur mu
Kavgasız dövüşsüz hatta açık açık bitirme konuşması yapmadan kendiliğinden biten bir ilişkiydi.
Cevap yazayım mı bilemedim....
Tatilin nasıl gectıyse onu yazAy ne yazıyım
Malum 2. pandemi sürecine girdik. Millet de eski defterleri açmaya başladı. Ciddi bir niyet olduğunu hiç sanmıyorum. Kendine oyalanmalık bir iş arıyor bence
Tatilin nasıl gectıyse onu yaz
Abiye bu kadar ince dusunme, canın eglenmek istiyorsa yazDoğru olabilir ilk Pandemi sürecinde şu sıkı yasaklarda şansını denemeye çalışanlar olmuştu. Ama bu arkadaşın çevresi o kadar geniş ki İki üniversitede birden çalışıyor tenezzül eder mi kendine oyalamak için bilemedim
Merhaba tatilim harikaydı kalbim ege de kaldı yaz.İyiydi. Diyim devamı gelirse benimdir gelmezse hiç benim olmamıştır
Sen geçen kadınla meme muhabbeti yapan adamdan ayrılmıştın demi?
Bak ama çivi çiviyi söker diye bu adamla konuşma heeeAy hatırlatma nolur
Abiye bu kadar ince dusunme, canın eglenmek istiyorsa yaz
Adam evlenme teklif etmemıs senı unutmadım dememıs, sohbet acmak ıcın duz soru sormus.
yaz gitsin
Bazen an'ı yasaTabi canım yani doğru diyorsun. Çöplük gibi adamları kendime çektiğim için birazcık takıntılı düşünebiliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?