Nasıl geçti tatilin

abiyekuzu26

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2019
1.160
1.266
53
Ashdkfk gece gece gülme aldı. Kısacık yazıcam. Instagramdan mesaj geldi. Ta Pandemi dönemi öncesi görüştüğüm bir bey vardı 2 3 ay kadar görüştük. Gayet iyi anlaşırdık hiç tartışmadık . Kendisi öğretim görevlisi muhabbeti sohbeti iyi eli yüzü düzgün. Birazcık pimpirikli biriydi. İlk vaka çıktığında yurtdışı görevinden yeni dönmüştü görüşmemiz sonlandı.
Görüşme sonlanmadan önce bile en sevdiğim ve Türkiye’de satısı bulunmayan şu meşhur çikolatadan bir sürü getirmişti hala gülümseyerek hatırlarım.
Ne yaptı ne etti bilmem. Mesaj geldi “Nasıl geçti tatilin” hayır mesajın öncesi de yok. Tatilimi sorma sebebi bence Instagram profilimde tatil fotoğrafı olması bence.

Konu mu açmaya çalışıyor şu karantina öncesi Bir yoklama mı alıyor
Eski kaşardan tost olur mu
Kavgasız dövüşsüz hatta açık açık bitirme konuşması yapmadan kendiliğinden biten bir ilişkiydi.
Cevap yazayım mı bilemedim....

Malum 2. pandemi sürecine girdik. Millet de eski defterleri açmaya başladı. Ciddi bir niyet olduğunu hiç sanmıyorum. Kendine oyalanmalık bir iş arıyor bence

Malum 2. pandemi sürecine girdik. Millet de eski defterleri açmaya başladı. Ciddi bir niyet olduğunu hiç sanmıyorum. Kendine oyalanmalık bir iş arıyor bence

Doğru olabilir ilk Pandemi sürecinde şu sıkı yasaklarda şansını denemeye çalışanlar olmuştu. Ama bu arkadaşın çevresi o kadar geniş ki İki üniversitede birden çalışıyor tenezzül eder mi kendine oyalamak için bilemedim

Abiye bu kadar ince dusunme, canın eglenmek istiyorsa yaz
Adam evlenme teklif etmemıs senı unutmadım dememıs, sohbet acmak ıcın duz soru sormus.
yaz gitsin

İyiydi. Diyim devamı gelirse benimdir gelmezse hiç benim olmamıştır
Merhaba tatilim harikaydı kalbim ege de kaldı yaz.
İnsallah ege ye gıtmıssındır.
Nasil yanı kalbin kaldı diye cevap gelirse, yuzmelere gun batımlarına doyamadım de ajakaakaka

Bir şey okumuştum şu storyler de olmasa sohbet nasıl başlatıcak bu insanlar diye.. ahahhs
Niye bu kadar şaşırdınız ki, adam muhabbet açmak için yazmış, siz de cevap verin işte belki tekrar görüşmeye baslarsınız bu beyi yeniden istyorsanız

Abiye bu kadar ince dusunme, canın eglenmek istiyorsa yaz
Adam evlenme teklif etmemıs senı unutmadım dememıs, sohbet acmak ıcın duz soru sormus.
yaz gitsin

Tabi canım yani doğru diyorsun. Çöplük gibi adamları kendime çektiğim için birazcık takıntılı düşünebiliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…