Nasıl geçti tatilin

Bende heyecandan kal geldi diye düşündüm boşver uzme kendini iyi bastan fark etmissin. Bu adamda uzun sure yazmamis ama tekrar gidebilir yani.

Bende heyecandan kal geldi diye düşündüm boşver uzme kendini iyi bastan fark etmissin. Bu adamda uzun sure yazmamis ama tekrar gidebilir yani.

Gitsin ya ben böyle giderse gitsin dediğim ilişkilerimde kafam çok rahat oluyor ne bir üzüntü ne bir Stres adamı da germiyorum

Artı olarak asla anlaşamam ben onla ne muhabbet edeceğim ne konuşacağım diye sıfır beklenti ile başladığım hatta sabahına telefona bile bakmadığım (mesaj atmam diye) bu ilişki sanırım kafamın en rahat olduğu en rahat muhabbet ettiğim ilişkiydi. Benden kat kat cok okumuş ama statü farkını hiç hissettirmedi sıfır ego hakkını yiyemem.
Kesinlikle sıfır beklenti sonsuz mutluluk

Son düzenleme:
Asıl öyle ciddi bir cevrede eğlencesine takilmaktan çekinip, seninle takılmayı daha dogru bulabilir.
Bu da bir bakis açısi.
Ama bunu modunu dusurmek icin degil, hemen gelinlik siparisi verme diye, biraz oluruna birakarak cok dusunmeden kasılmadan rahat ve huzurlu davran diye söylüyorum.
Zaten konusmalar seni cevaba goturecek, sen biraz akışta kal.

yok yok modum düşmez hiç problem değil . Koronanın kimi ne zaman götüreceği belli olmadığı şu dönemde özellikle de duygusal olarak çok yıpranmışken keyfime bakmayı planlıyorum istiyorum ilk defa.isterse sabaha bitsin.

Demekki yoklamak için yazarlarmış , bende hep düşünürdüm bunca zamandan sonra nerden esti diye ... hatta geçen gün biri yazdı yabancı bir uygulamadan sanırım bir kaç sene önce yazıştığım biri . Uygulama snap gibi ama isim yazmıyor sadece nick var. “Naber bu hafta sonu napıyorsun ?” Diye . Bende bozuntuya vermeden iyi işte nolsun çalışıyorum vs . Ama bi yandan da düşünüyorum bu kim diye , en sonunda dayanamadım sordum sen kimsin diye

E koş madem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…