Nasıl gidicek bu kilolar :(

ekmeğin her türlüsünü bırak akşam 7 den sonra su hariç yemek yasak haftada iki gün mutlaka balık ye balık çok güzel kilo verdiriyor günde en az 2 litre su yeşil çay iki fincan abur cubur kesinlikle yok galeta yı da bırak yeme öğün arasında yoğurt en iyi ara ögün karatay diyetini araştır aç kalmadan cok güzel kilo verdiriyor ara öğün bile yapmıyorsun diğer öğüne kadar kadar zaten çok acıkmamış oluyorsun 1 ayda 4 kilo verdim çok yavaş gidiyor ama verdiğimden daha fazla vermiş görünüyorum yavaş olsun kalıcı olsun yaza kadar daha zaman var acele etme önce kafada bitir

Size kendi düzenimden bahsedicem 1.72 boy 56 kıloydum kendimi bildim bileli hep zayıfım evleneli 9ay olcak 2kılo aldım sebebi eşimin abur cubur merakı ister istemez yiyorsun :)
Sadece kahvaltıda ekmek yıyorum bazen 1 dilim bazen 5 dilim hangisiyle doyarsam sıkmayın kendınızı beyaz ekmek değilde çavdar veya tam buğday olursa besleyici olur..
Çayım kahvem bitki çaylarım hep şekersizdir bal bile atamam alışınca tiksiniyosun şekerli çaydan ağzıma süremem hatta..
Kahvaltıyı geç yaptığımda öğlen birşey yemem..Türk kahvesi ve meyveyi öneririm
Akşamları 7 den önce yemek yerim genelde etli yemek tüketiriz yanına haftada 1 pirinç 2 gün bulgur yaparım
Günde 2 den fazla su içerim alışkanlık yapıyor bir hafta deneyin hep susucaksınız..
Asitli içecek içmem Ayran ve soda içerim hemen hemen hergün
Son olarak abur cubur isteğiniz olduğunda hurma atın ağzınıza iştah kesici ve çok besleyici..
Bunu hayat düzeniniz halıne getirin diyet diye düşünmeyin..

Ekmek tuketmiyorum zaten. Sabahlari 1 dilim cavdar o kadar. Yillardir seker kullanmiyorum bal flnda kullanmyrm. Banada sekerli geliyo icemiyorum. Hergun yesil cay mutlaka iciyorum sabahlari ac karnina limonlu ilik su iciyorum. Genelde ara ogunleri yogurtla geciriyorum. Ogle yemegi bende yemiyorum acikmadigim icin aksam yiyorum sadece bende 7den once yemis oluyorum. Turk kahvesi esimle hergunyada 1 gun arayla iciyoruz sade sekersiz. Pirinc yada bulgurda yemyrm pek cokk kilo yapiyo pirinc ayda 1 belki. Su zaten hep sisemle geziyorum 2 litreyi buluyo bazen geciyo doktorumda cok fazla su tukettigimi soylemisti zaten suyla sıkntm yok. Asitli icecekler icmiyorum. Kola falan. Meyve suyu yada bitki caylari. Bunlara ek sabahlari spora basladm birde aksam ustu yada yatmadan once degisiyo gun icinde 30 dakika orta tempoda yuruyorum.

Ekmek tuketmiyorum zaten. Sabahlari 1 dilim cavdar o kadar. Yillardir seker kullanmiyorum bal flnda kullanmyrm. Banada sekerli geliyo icemiyorum. Hergun yesil cay mutlaka iciyorum sabahlari ac karnina limonlu ilik su iciyorum. Genelde ara ogunleri yogurtla geciriyorum. Ogle yemegi bende yemiyorum acikmadigim icin aksam yiyorum sadece bende 7den once yemis oluyorum. Turk kahvesi esimle hergunyada 1 gun arayla iciyoruz sade sekersiz. Pirinc yada bulgurda yemyrm pek cokk kilo yapiyo pirinc ayda 1 belki. Su zaten hep sisemle geziyorum 2 litreyi buluyo bazen geciyo doktorumda cok fazla su tukettigimi soylemisti zaten suyla sıkntm yok. Asitli icecekler icmiyorum. Kola falan. Meyve suyu yada bitki caylari. Bunlara ek sabahlari spora basladm birde aksam ustu yada yatmadan once degisiyo gun icinde 30 dakika orta tempoda yuruyorum.

Peki bunları hep mi yapıyosunuz şuan diyettesiniz diyemi?
Birde bukadar dikkat edip bu kıloyu Nasıl aldınız

Peki bunları hep mi yapıyosunuz şuan diyettesiniz diyemi?
Birde bukadar dikkat edip bu kıloyu Nasıl aldınız
Sekeri suyu falan ypydm ztn hep. Yeni evliyim esimde abur cubur seiyo her aksam abur cubur tatli o bu gitti. Evlenmeden oncede dikkat ederdimde bu 1 haftadir iyice sıkmaya basldm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…