Nasıl gidicek bu kilolar :(

2000 kaloriyi ne kadar yürüyerek veya koşarak veya ne kadar sürede yakıyorsun?
spora girdiğimde doğumdan önceydi hamile kalınca bıraktım,ilk önce koşu bandında hafif tempoda sonra artırarak ama koşar gibide değil ama bayağı hızlı uzun adımla yürüyerek 1 saate yakın 2000 kalori

canım gel beni dinle DASH diyetini yap.. ben daha önce lahana çorbası diyetinden isveç diyetine hepsini denedim. kısa zamanda çok kilo verdim ama yağlardan verdirmediği için bu şok diyetler sonrasında hep hasta oldum ve geri aldım kilolarımı

sonra yüksek tansiyon problemim için kardiyoloğa gitmiştim, bana bunu verdi hem zayıflarsın hem tansiyonun düşer demişti.diyabetliler falan da kullanıyomuş. kolay diyet ama 1-2 ayda ciddi kilo verdiriyor. yağ yakıyorsun ciddi ciddi. o yüzden geri almıyorsun. 2 ayda 10 kilo verdim ve tansiyon problemim de kalmadı.

Genelde yabancı kaynaklar var. ingilizcen varsa dan arat.

ben wellness türk diye bir siteden bulmuştum Türkçe bilgi. O ingilizce siteden çevirmişler. o da şu, benim sık kullanılanlar sayfamda duruyor adresi.. bu şekilde 2 arkadaşımı daha zayıflattım. tavsiye ederim..

bana teşekkür edeceksin eğer uygularsan

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir saat tempolu yürüyüşle 2000 kalori yakmak imkansız diye biliyorum.

Bir saat tempolu yürüyüşle 2000 kalori yakmak imkansız diye biliyorum.
canım ben yürüyüş bandının yalancısıyım voitti markasıda bak hatırlıyorum,spor hocası varsa o yanıtlasın yada sor istersen

Bence cok sıkıyosun kendini. Okadar fazla degil kilon tamam boy orantina gore fazladir ama oyle cokta degil. Aksamlari cay ic cayina birer seker atabilirsin. Zaten gun icinde cok hafif besleniyosun aksamlarida patlamis misir yiyebilirsin az yag koyup yaparsan bi kalorisi olmaz. Diyet yaparken en muhim sey karbonhidratlardan uzak durmak veyaz ekmek makarna pilav yeme bide kola icme tamam yeter zayiflarsin.

D
Diyetisyenimin bana verdigi tarifi yazmissiniz:)

16:00dan sonra su haricinde hiç bir şeye yemeyip o tıka basa doldurduğumuz ( çoklu yazdım )alınganlık yapma diye mideyi aç yatırın ilk üç gün ölüm bir midede kazınma uyku haline hiç varamama resmen işkence içerikli aşama dörtüncü günde tamamen bitmiş olacak sonra netice boy aynasında doyumsuz bir izlenim getirecek çok zayıflatıyor çok

yeni evlililer nedense hep kilo alıyor...hiç anlamıyorum öpüş öpüş sonra puding ye.. işte sorun bu
dukan diyeti yap hep ceşitli hemde doyurucu hemde lop lop kilo veriyorsun..diyetin detaylarını netten degil kitabından oku. çünkü nette hep yalan yanlış yazılmış

bende 160 65 kıloyum
evlendıgımde 57 kg dım
tek farkımız ben 12 yılda ve ıkı dogumla bu kılodayım ( bende zayıflamaya calısıyorum )
sen bayagı hızlı cıkmıssın bencede dıkkat et kılo dahada fazlalasırsa vermesıde okadar zor olur

Nutella yiyorum hemde okuyorum
Nasil bir vicdan azabi cekiyorum
Tadi da cok guzel meredin ya

Keske 4kilo verebileydim.

ben de 164 boyunda ve 73 kiloyum. üniversite yıllarımdan beri diyet serüveninin içindeyim. 4-5 kez farklı diyetisyenlere gittim. 2 çocuğum var. küçüğü 2 yaşında. hamileliklerimde 90lı kilolara çıktım..haşimato tiroidim var en kötüsü. sürekli diyet yaptığım için artık beyin şartlandı ve gram veremiyordum. taki bi arkadaşım ip atla önerisinde bulunana kadar. netten iyice araştırdım ve 5 gündür ip atlıyorum evde. benim gibi çalışan vakti az olanlara en güzel spor diye düşünüyorum. tabi yediklerime yine dikkat ediyorum. ve 5 günde 1 kilo vermişim. ip atlamak harika bi egzersiz gerçekten. 15 dakikada ben 1 saat yürümüş gibi terliyorum.

Bu cok hosuma gidiyor Ama aynen boyle yiyerek birazda egzersizle denedim gobek ve cevresinde ki yan yaglarimdan dertlitdim kisa surede iyi sonuclar elde ettim hareketlerde oldukca basit 15 dk.almaz tavsiye ederim popo bacak icinde buldum inceltiyor.popo kaldiriyor isteyenlere videolarini atarim

Tamamen yanlış besleniyorsun.

Bir kere sağlıksız şeyleri yiyerek geçici olarak kilo verirsin ya da veremezsin ya da versen de hemen alırsın.

Önemli olan bunu hayat tarzı haline getirmen yoksa bu yaptıkların Çin işkencesini aratır.

Mesela meyveli yoğurt dediğin şeyin içinde 50 tane katkı maddesi var. Canın meyveli yoğurt istiyorsa yapabiliyorsan sen yap yoğurdu olmuyorsa iyi bir markadan al ve meyve püresiyle yap. Hazır, yapay olan her şey seni acıktırır, tok tutmaz.

Meyveli yogurtla zayiflayamazsin eger ki paket gida olarak tuketiyorsan
Evde yaptigin yogurda gercek meyve karistirmalisin

Bu hesap çok dogru gibi degil,
1 saatte 2000 Kalori olması imkansız.

Yanlış hatırlıyor olabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…