- 25 Aralık 2010
- 1.969
- 1.973
- 333
- Konu Sahibi birbuyuktemmuzaski
-
Teşekkürler inşallah :)Çok incesiniz maşallah darısı başıma :)
6 ayda sanırım maalesef 35 yaşımda verdim o yaşlarda kilolar hemen oynamıyorHaftada 3 gün 2000 kaloriden, 6000 kalori haftada, ayda 24 bin kalori, 2-3 ayda falan mı 28 kilo verdin ?
spora girdiğimde doğumdan önceydi hamile kalınca bıraktım,ilk önce koşu bandında hafif tempoda sonra artırarak ama koşar gibide değil ama bayağı hızlı uzun adımla yürüyerek 1 saate yakın 2000 kalori2000 kaloriyi ne kadar yürüyerek veya koşarak veya ne kadar sürede yakıyorsun?
Bir saat tempolu yürüyüşle 2000 kalori yakmak imkansız diye biliyorum.spora girdiğimde doğumdan önceydi hamile kalınca bıraktım,ilk önce koşu bandında hafif tempoda sonra artırarak ama koşar gibide değil ama bayağı hızlı uzun adımla yürüyerek 1 saate yakın 2000 kalori
canım ben yürüyüş bandının yalancısıyım voitti markasıda bak hatırlıyorum,spor hocası varsa o yanıtlasın yada sor istersenBir saat tempolu yürüyüşle 2000 kalori yakmak imkansız diye biliyorum.
Bence cok sıkıyosun kendini. Okadar fazla degil kilon tamam boy orantina gore fazladir ama oyle cokta degil. Aksamlari cay ic cayina birer seker atabilirsin. Zaten gun icinde cok hafif besleniyosun aksamlarida patlamis misir yiyebilirsin az yag koyup yaparsan bi kalorisi olmaz. Diyet yaparken en muhim sey karbonhidratlardan uzak durmak veyaz ekmek makarna pilav yeme bide kola icme tamam yeter zayiflarsin.Kizlar 157 boyum 65 kiloyum. Evlenirken 58dim 7 ay once yani. Ben diyete baslafim. Yani sbah cavdar ekmegi yumurta peynir zeytn domates sekersiz cay. Gunde 30 dk yuryus bandinda orta hizda yurumek. Aciktigimdada meyveli yogurt yada yulafli yogurt yiyorum. Spesial k aldim. Kepekli galete fln. Abur cuburlari kestim hic yemiyorum. Ama bu 7den sonra yememek fln yapamiyorum bende bi cok insan gibi biseyler yiyesim geliyo. Tabi kocam abur cubur yiyo ama ben yemiyorum onun yerine yine saydigim galete meyveli yogurt fln yiyorum tabi sadece birini yemek kesmiyo cesit istiyo cnm o yuzden cok yemiyorum hepsinden az az mesela 1 tne galete 2 3 tatli kasigi meyveli yogurt falan. Bir tek aksam tv karsisinda olan seyler bunlar gun icinde boyle degil. Simdi benn bu yaptgm sey dogrumu yani boyle kilo verebilirmiyim sizce . Yada bu aksam yedigim seyler yuzunden etki etmez mi. Birde sey sorcam su zeytin salatasi var ya o kilo yapiyo mu acaba cok sevyrm ama bilmedigim icin yemiyorummm. Onerisi olan falan var mi
Evet biliyorum yürüyüş bandı bisiklet falan hep fazla yazıyor.canım ben yürüyüş bandının yalancısıyım voitti markasıda bak hatırlıyorum,spor hocası varsa o yanıtlasın yada sor istersen
Diyetisyenimin bana verdigi tarifi yazmissiniz:)Günde yarım saat spor az, öncelikle onu artır, havalar yavaştan düzeliyor koşu bandı yerine dışarıda 1 saatlik orta tempolu yürüyüş daha sağlıklı ve işe yarar. Dışarı olmaz diyorsan Leslie var, sitede forumlardan arat Leslie Sansone evde bilgisayar karşısında yapabilirsin, düzenli yaparsan gerçekten işe yarar.
Ekmeği tamamen bırak, kepekli, tahıllı, her türlü karbonhidrattan uzak dur, pilav, makarna, ekmek, galeta bunları çıkar hayatından. Protein ağırlıklı beslen, yemeyerek zayıflanmaz. Doğru besleneceksin, sabah kahvaltıda yumurta ye, öğlen ya da akşam mutlaka et yemelisin, beyaz ya da kırmızı et fark etmez.
Yemeklerde kullandığın yağ da önemli, margarini filan mutfağa sokma zaten, kızartma hiç yapma, tereyağı ve zeytinyağı her şeye yeter. Salatalara tuz atma, zeytinyağı, limon, nar ekşisi tatlandırıcı olarak yeter.
Bol bol yeşil sebze tüket, su iç, ara öğünlerde yoğurt güzel seçim, ama meyveli yoğurt değil, sade yoğurt, tatlandırıcı olarak tarçın kullanabilirsin Kuru yemiş yiyebilirsin ara öğünlerde, ceviz, badem, fındık, kuru erik, kuru kayısı, aşırı değil tabii. Şekersiz çay, şekersiz sallama çaylardan abartmadan ama, sıvı ihtiyacın için de iyi olur. Ama günde 2 litre su mutlaka içmeye çalış.
Yemek düzenle alakalı, bir anda olmasını bekleme, sabredeceksin, 1-2 hafta kazınır miden ama alıştırınca 7'den sonra hiç bir şey istemez.
Spor'dan önce 1 fincan şekersiz türk kahvesi içebilirsin.
16:00dan sonra su haricinde hiç bir şeye yemeyip o tıka basa doldurduğumuz ( çoklu yazdım )alınganlık yapma diyeKizlar 157 boyum 65 kiloyum. Evlenirken 58dim 7 ay once yani. Ben diyete baslafim. Yani sbah cavdar ekmegi yumurta peynir zeytn domates sekersiz cay. Gunde 30 dk yuryus bandinda orta hizda yurumek. Aciktigimdada meyveli yogurt yada yulafli yogurt yiyorum. Spesial k aldim. Kepekli galete fln. Abur cuburlari kestim hic yemiyorum. Ama bu 7den sonra yememek fln yapamiyorum bende bi cok insan gibi biseyler yiyesim geliyo. Tabi kocam abur cubur yiyo ama ben yemiyorum onun yerine yine saydigim galete meyveli yogurt fln yiyorum tabi sadece birini yemek kesmiyo cesit istiyo cnm o yuzden cok yemiyorum hepsinden az az mesela 1 tne galete 2 3 tatli kasigi meyveli yogurt falan. Bir tek aksam tv karsisinda olan seyler bunlar gun icinde boyle degil. Simdi benn bu yaptgm sey dogrumu yani boyle kilo verebilirmiyim sizce . Yada bu aksam yedigim seyler yuzunden etki etmez mi. Birde sey sorcam su zeytin salatasi var ya o kilo yapiyo mu acaba cok sevyrm ama bilmedigim icin yemiyorummm. Onerisi olan falan var mi
yeni evlililer nedense hep kilo alıyor...hiç anlamıyorumKizlar 157 boyum 65 kiloyum. Evlenirken 58dim 7 ay once yani. Ben diyete baslafim. Yani sbah cavdar ekmegi yumurta peynir zeytn domates sekersiz cay. Gunde 30 dk yuryus bandinda orta hizda yurumek. Aciktigimdada meyveli yogurt yada yulafli yogurt yiyorum. Spesial k aldim. Kepekli galete fln. Abur cuburlari kestim hic yemiyorum. Ama bu 7den sonra yememek fln yapamiyorum bende bi cok insan gibi biseyler yiyesim geliyo. Tabi kocam abur cubur yiyo ama ben yemiyorum onun yerine yine saydigim galete meyveli yogurt fln yiyorum tabi sadece birini yemek kesmiyo cesit istiyo cnm o yuzden cok yemiyorum hepsinden az az mesela 1 tne galete 2 3 tatli kasigi meyveli yogurt falan. Bir tek aksam tv karsisinda olan seyler bunlar gun icinde boyle degil. Simdi benn bu yaptgm sey dogrumu yani boyle kilo verebilirmiyim sizce . Yada bu aksam yedigim seyler yuzunden etki etmez mi. Birde sey sorcam su zeytin salatasi var ya o kilo yapiyo mu acaba cok sevyrm ama bilmedigim icin yemiyorummm. Onerisi olan falan var mi
spor yapmazssa sarkar vucut
Kizlar 157 boyum 65 kiloyum. Evlenirken 58dim 7 ay once yani. Ben diyete baslafim. Yani sbah cavdar ekmegi yumurta peynir zeytn domates sekersiz cay. Gunde 30 dk yuryus bandinda orta hizda yurumek. Aciktigimdada meyveli yogurt yada yulafli yogurt yiyorum. Spesial k aldim. Kepekli galete fln. Abur cuburlari kestim hic yemiyorum. Ama bu 7den sonra yememek fln yapamiyorum bende bi cok insan gibi biseyler yiyesim geliyo. Tabi kocam abur cubur yiyo ama ben yemiyorum onun yerine yine saydigim galete meyveli yogurt fln yiyorum tabi sadece birini yemek kesmiyo cesit istiyo cnm o yuzden cok yemiyorum hepsinden az az mesela 1 tne galete 2 3 tatli kasigi meyveli yogurt falan. Bir tek aksam tv karsisinda olan seyler bunlar gun icinde boyle degil. Simdi benn bu yaptgm sey dogrumu yani boyle kilo verebilirmiyim sizce . Yada bu aksam yedigim seyler yuzunden etki etmez mi. Birde sey sorcam su zeytin salatasi var ya o kilo yapiyo mu acaba cok sevyrm ama bilmedigim icin yemiyorummm. Onerisi olan falan var mi
spora girdiğimde doğumdan önceydi hamile kalınca bıraktım,ilk önce koşu bandında hafif tempoda sonra artırarak ama koşar gibide değil ama bayağı hızlı uzun adımla yürüyerek 1 saate yakın 2000 kalori
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?