Nasıl gidicek bu kilolar :(

birbuyuktemmuzaski

Her nasip vaktine esirdir.
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2015
1.644
1.123
133
30
Kizlar 157 boyum 65 kiloyum. Evlenirken 58dim 7 ay once yani. Ben diyete baslafim. Yani sbah cavdar ekmegi yumurta peynir zeytn domates sekersiz cay. Gunde 30 dk yuryus bandinda orta hizda yurumek. Aciktigimdada meyveli yogurt yada yulafli yogurt yiyorum. Spesial k aldim. Kepekli galete fln. Abur cuburlari kestim hic yemiyorum. Ama bu 7den sonra yememek fln yapamiyorum bende bi cok insan gibi biseyler yiyesim geliyo. Tabi kocam abur cubur yiyo ama ben yemiyorum onun yerine yine saydigim galete meyveli yogurt fln yiyorum tabi sadece birini yemek kesmiyo cesit istiyo cnm o yuzden cok yemiyorum hepsinden az az mesela 1 tne galete 2 3 tatli kasigi meyveli yogurt falan. Bir tek aksam tv karsisinda olan seyler bunlar gun icinde boyle degil. Simdi benn bu yaptgm sey dogrumu yani boyle kilo verebilirmiyim sizce . Yada bu aksam yedigim seyler yuzunden etki etmez mi. Birde sey sorcam su zeytin salatasi var ya o kilo yapiyo mu acaba cok sevyrm ama bilmedigim icin yemiyorummm. Onerisi olan falan var mi

Oyy kuzum derdimiz aynı bende 7 ay oldu evleneli ve asırı kilo aldım duzensiz beslenmeden dolayı. Yediklerine dikat et ve spora yazıl cnm en kısa zamanda anxa bu sekilde daha rahat kilo verirsin. Yedim ictim oturdum kilo aldm. Zeytin aldırıyormus tv de duydum yag oranı cok yuksekmis cnm.

Gitsin kilolar gitsinnnn:)

akşam yemeyi hazırlıyormusun

Evet sebze yemekleri 8 kasik koyuyorum tabagima corba yada izgara yapiyorum
yürüyüş bandın varsa 2000 kalori yak bence sabah öğle 2 turda,karbonhitrat yerine havuç elma salata atıtır verirsin,ama pilav yağlı makarna ve ekmeği kesmelisin

Ac kalarak zayıflayamazsın . Kepekli ekmek ve yesil cayı sakın bırakma. Ben kilo vermeye calıstım ama hamileyim su anda. Zayıflamayı erteledim 9 aycık kadar .

Ac kalarak zayıflayamazsın . Kepekli ekmek ve yesil cayı sakın bırakma. Ben kilo vermeye calıstım ama hamileyim su anda. Zayıflamayı erteledim 9 aycık kadar .

yürüyüş bandın varsa 2000 kalori yak bence sabah öğle 2 turda,karbonhitrat yerine havuç elma salata atıtır verirsin,ama pilav yağlı makarna ve ekmeği kesmelisin
Plav makarna yemiyorum. Ekmegide kestim. Sadece kahvaltida 1 2 dilim cavdar ekmegi o kdar. 2000 kalori cok degilmi:)

Ama o meyveli yogurtlar ve galeta hic de masum degil yani yjceksen gunduz ye onlari aksam elma ye ananas ye beyaz keblebiden bi avuc ye su ile ben de diyetteyim ve aksam 18:30 da yeme isini bitiriyorum bu arada kilo ve boy ayni su an bakalim ne olacak havalar duzelsin 1martta gunluk 60 70dk yuruyuse basliycam

Plav makarna yemiyorum. Ekmegide kestim. Sadece kahvaltida 1 2 dilim cavdar ekmegi o kdar. 2000 kalori cok degilmi:)
ben haftada 3 gün 2000 kalori yaktım yürüyüs bandında artı 30 dakika spor hareketleri,vücudun direncini kırman gerek

Beyazzz leblebiyide bilmiyodum. Normal leblebiyle farki ne

Abur cuburu bıraktım. Akşam 6 dan sonra hiçbirşey yemedim. Hele hele saat on da yaptığım çay faslını bıraktım. Keza çayın yanında neler neler götürüyordum. Ekmeği azalttım. Sadece bunlarla on kilo verdim. Tavsiye ederim. Miğde küçülüğü akşam 6 dan sonra yemeyince.

Ekmeği tamamen kes, bol su iç, akşam 7den sonra sakız bile çiğneme,sebze ve protein ağırlıklı beslen, kaşık hesabı yapman gerek yok sıkı bir kahvaltı ve düzgünce akşam yemeğini ye
Ekmegi kestim sadece kahvaltida 1 2 dilim cavdar ekmegi. Suda 1 bucuk 2 litre kdr iciyorum.

Sanirim 6dan sonra gercekten kesmem gerekicek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…