nasil gidicekki:((

hiramkevser

Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2014
69
8
18
35
İstanbul
Ya 59kiloyla hamile kaldim 80kiloyla doğuma gittim şimdik 69kiloyum nasil zayifliycam çıldırıyorum yardim edin emziriyorumda kızım 3 aylik bitki çayları içsem giderde ama yasak emziriken önersi olan varmı

Son düzenleme:
Ya 59kiloyla hamile kaldim 80kiloyla doğuma gittim şimdik 69kiloyum nasil zayifliycam çıldırıyorum yardim edin emziriyorumda kızım 3 aylik bitki çayları içsem giderde ama yasak emziriken önersi olan varmı

Ben de hamilelik sonrası böyle bi bunalım yaşadım .. çok araştırdım ne diet ne sadece sporla olmuyor bu iş kendimi alternatif tıp tekniklerini araştırırken buldum .. bir nevi patronumda böyle bir yöntemle bazı tedavileri gerçekleştirildiğini kendisinin denediğini falan söyledi .. uzun lafın kısası en sonunda ankara'da yüzüncüyıl tarafında Çağlar Çırpan akapuntur merkezine yönlendirildim .. giderken bi tedirgin oldum ama akapuntur müptalası oldum diyebilirim .. sadece zayıflama değil çoğu tedavi içinde uygun sigarayı bırakma ağrılar .. hamilelik sonrası bi yan etkiside yok valla tavsiye ederimm .. umarım faydası olur .. minik bebişede zarar gelmeden güzel güzel zayıflarsınız ...

Back