Çünkü daha hiç bişey değiller ki.Onları birbirlerine somut anlamda bağlı kılan bişey yok.Yarın ayrılsalar çekilmiş resimler tanıştırılmış akrabalar...hiç hoş değil..ben bunları kastediyorum..
Oxxo da bazen uzun şifon elbise, etek oluyor göz atmakta fayda olabilir
yok çok guzel sana oyle geliyor.insanın içini açıyor hele gençlere ne guzel olur.sade renk çok klasik olurÇok kalabalık duruyor desenleri vs sade düz renk daha çok seviyorum
yok çok guzel sana oyle geliyor.insanın içini açıyor hele gençlere ne guzel olur.sade renk çok klasik olur
Eki Görüntüle 1818661
bence budur.
Kız bu da çok şık ve güzel olabilir beyaz bir elbisem var belki onla giderim ama Siyahın aseleti de başka
Bu nasıl sizce ?
Bu iyi ya. Ayakkabıları değiştir git.
Çok sağolun o zaman bu diyorum peki detaylara gerek var mı acaba bunun biraz uzunu yırtmaçlı olanı da var dantel detaylı olanı da
Bana göre bu sade ve şık güzel bir kolye ile tamamlanması yeter değil mi ?
bence herhangi bir nişana gidiyor gibi giyinErkek arkadaşımın kız kardeşinin nişanı var. Beni de davet ettiler ama kılı kırk yardım ne giyeceğimi bi türlü bulamadım
Abartısız sade mi biraz da olsa gösterişli mi ?
Sade sönük kalır mı gösterişli abartı olur mu ?
Nacizane fikrinizi almak istiyorum.
bayıldımmm:)Kır a ben abiyeyi , 10 kg makyajı yapılı saçı hiç yakıştırmıyorum. Uzun, şifon elbise bence güzel olur şuna benzer bir şey:
Erkek arkadaşımın kız kardeşinin nişanı var. Beni de davet ettiler ama kılı kırk yardım ne giyeceğimi bi türlü bulamadım
Abartısız sade mi biraz da olsa gösterişli mi ?
Sade sönük kalır mı gösterişli abartı olur mu ?
Nacizane fikrinizi almak istiyorum.
Çünkü daha hiç bişey değiller ki.Onları birbirlerine somut anlamda bağlı kılan bişey yok.Yarın ayrılsalar çekilmiş resimler tanıştırılmış akrabalar...hiç hoş değil..ben bunları kastediyorum..
Evet hakkin var
RazEy toplu düğün fotoğraflarına girmë bence
Sevgilinle yada gelin damatla ayrı çekin
Eki Görüntüle 1818745
çokta sade olma bence sonuçta gelin sayılırsın gözler sende olacak herkes seni soracakbence az dikkat çek Eki Görüntüle 1818750 Eki Görüntüle 1818751
şöyle elbiseler nasıl 40-TL falan fiyatıda iyi intrernette bir sitede kendim için nikah elbisesi bakarken gördüklerimden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?