- 12 Ağustos 2016
- 104
- 20
- 13
- 28
- Konu Sahibi kedicikk007
-
ilk önce sunu diyeyim artık evlilk düşünüyorum dersen sevgililik iyi gitmez. beklenti içinde olacaksın ve bu karşındakine de yansır. gerilirsinz. ilk önce sevgili olmanın tadını cıkart.Ben çok açık sözlüyüm hrseyde fazla dürüst biriyim daha gizemli olmak içşn ne yapmam gerekir ve biriyle tanıstım yeni dün ilk defa Görüstük çok efendi olgun bir insandı aramızda bi kaç yas var ben artık sadece biriyle tanısıp anlasıp evlilik olsun istiyorum o yüzden sizce nasıl davranmalıyım tabiki şimdilik sadece arkadasız bu zamanka olur belki o istemez ilerde belki ben istemem ama nasıl olmalıyım ona ailesine genel olarak fikir verir misiniz etrafımda arkadaslarımın çoğu evli nişanlı masallah Allah bozmasın ama ilişkileri bastan kavga ile basladığı için kavgalar kıskanclıklar olduğu için şimdi evleniyorlar ama tam saygı yok aralarında ben hiç saygının bozulmayacağı bir birliktelik düşünüyorum bende tek sorun çok fazla kıskancım bunu da azıck dün belli ettim o hiç sorun yok dedi ama bunları nasıl yenebilirim yinede kimseyş sıkmak boğmak istemem teşekkür ederim şimdiden
Açık sözlülükle gizlilik arasındaki ilişkiyi çözemedim açıkçası. Yalan söyleyen açık sözlü olmayan gizemli bir birey mi oluyor yani? Başta hata varBen çok açık sözlüyüm hrseyde fazla dürüst biriyim daha gizemli olmak içşn ne yapmam gerekir
burada kastetmek istediğim çok açık sözlüyüm ya kendimi hiç abartmadan hiç artı bişey eklemeden net hemen anlatırım buda arkadaskarım tarafından merak uyandırmazsın böyle yap demelerine neden oluyor bunu demek istedşmAçık sözlülükle gizlilik arasındaki ilişkiyi çözemedim açıkçası. Yalan söyleyen açık sözlü olmayan gizemli bir birey mi oluyor yani? Başta hata var
21 yasndayım sağlık okudum 2. üni için hukuk fak kazandım oda hukuk okuyor o sırada tanıstıkYaşlar kaç? Nerede tanışıldı?
evet çok haklısınız çok teşekkür ederimherşeyini dökme ona hayatının bazı detayları sana kalsın özellikle geçmişte ne yaşadıysan hiiç ama hiç açma onu ilgilendirmediğini söyle. çok kıskanç olur hemen sahiplenirsen kendini bir süre sonra bişey sanır. kıskanan da belli etme ağırdan sat kendini. ve onun hakkında diyelim çok olumlu izlenim mi edindin hislerini hemen aşikar etme ufak dozlarla aç o açtıkça sen de aç ama sınırı iyi koru. bunun yanında yapmacık da olma tabi kasıntılığın anlamı yok gizemli olacağım derken itici olabiliyor bazı insanlar
bende öyle düşünüyorumHerseyini anlatma mesela seni merak etsin.Niyeyse erkekler yuzdeyuz kesfetmis olurlarsa hevesleri kaciyor gibi geliyor bana.Avci olmayi severler:)
cok teşekkür ederim ben sağlık mezunuyum şuan atama bekliyorum ıkımızfe hukuk okuyoruz şimdi o son dönem ben bastayım daha beklentim yok ama ben nasıl desem biriyle olup evliliğim onlaolmasını istiyorum kader artık hayırlısı :)ilk önce sunu diyeyim artık evlilk düşünüyorum dersen sevgililik iyi gitmez. beklenti içinde olacaksın ve bu karşındakine de yansır. gerilirsinz. ilk önce sevgili olmanın tadını cıkart.
sonra evlilk. hatta önce calış birikim yap. yda oku.
kıskanclıgınıda madem biliyorsun. kendni dizginle. cok didikleme. kıskandıın anda derin bir nefes al ve 10 a kadar say içinden. karşıdan beklentilerini düşür.
doğru sağolun :))ne yaparsan yao saygiyi kaybetme hic. o sayginin büyüsü bir kere bozulursa devami siddetlenerek gelir.
çok gizemli olmak değilde biraz kapalı kutu gibi olmak istiyorum aslında ama kişiliğim bu yönde değil neyse olduğum gibi olmak en iyisi artık :))Gizemli olunmaz doğulur ama.
Doğal değilsen anlaşılır ve itici olur.
Sen ol,o şekilde kabul eden etsin.
Sonradan değişenlere,illa ki evlenip rahatlayınca özünde döneceksin,kimse iyi şeyler söylemiyor çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?